shta je potrebno da te banuju?

817571~Winnie-the-Pooh-Group-Rainbow-Posters.jpg

(Ne mogu da odolim)

Ne znam sta je potrebno da te banuju al znam sta je potrebno da ti zatvore temu...To da se ne svidi adminu ili ona/on misli da je...nekakva,bilo kakva,uglavnom ne po njenom/njegovom ukusu.Moja tema je zatvorena iz veoma glupog razloga,bez da sam uspela da uopste odgovorim na neke komentare...A znacila mi je.I trajala bi par dana,s obzirom da sam trazila savet...Pa onda sam mislila da kazem da se zatvori jer mi savet jelte vise nije potreban.Ali ne,jbg...A ovde se ljudi pljuju,prepucavaju...ne bas uvek onako-zdravo.I nista.Videla sam gomilu neverovatno besmislenih tema,sve na isti fazon,a potpuno ... pa besmislene,prava rec.Meni je zaista trebao savet,i nisam imala vremena da bazam po forumu da nadjem-sto mi je Hanibal preporucila jel.Al eto devojka mislila da to tako treba i boli je uvo za odgovor...S'a ti je admin power bogte...:roll:

Ne znam sta je potrebno da te banuju al znam sta je potrebno da ti zatvore temu...To da se ne svidi adminu ili ona/on misli da je...nekakva,bilo kakva,uglavnom ne po njenom/njegovom ukusu.Moja tema je zatvorena iz veoma glupog razloga,bez da sam uspela da uopste odgovorim na neke komentare...A znacila mi je.I trajala bi par dana,s obzirom da sam trazila savet...Pa onda sam mislila da kazem da se zatvori jer mi savet jelte vise nije potreban.Ali ne,jbg...A ovde se ljudi pljuju,prepucavaju...ne bas uvek onako-zdravo.I nista.Videla sam gomilu neverovatno besmislenih tema,sve na isti fazon,a potpuno ... pa besmislene,prava rec.Meni je zaista trebao savet,i nisam imala vremena da bazam po forumu da nadjem-sto mi je Hanibal preporucila jel.Al eto devojka mislila da to tako treba i boli je uvo za odgovor...S'a ti je admin power bogte...:roll:
to sto je tebe mrzelo da pogledas po temama to je samo tvoj problem
ako ti nesto nije jasno mozda je bolje da se obratis meni umesto da qkas(jer nemas vremena da bazas ali imas da pises ovde kako se hanibalu ne svidja tvoja tema :roll: )
ako sad znas sta je potrebno da ti zatvore temu onda se iskreno nadam da ces sledeci put postupiti kao sav ostali svet ;)

Da li ti vidis koliko ima tema ovde??A da li vidis koliko ima tema na konto jebati ribu od gore il od dole,da li voli da dudla ili ne,zasto voli, oh,a zasto ne...Mozes da shvatis poentu ovoga sto govorim?Dakle,nisam bukvalno citirala nazive besmislenih tema,mnogo ih je...Al sve na tako neki fazon...To se ne zatvara.Ovo si zatvorila posle koliko,sat,dva koliko je trajala:shock: I ne,nisi sacekala da odgovorim vec si brze bolje zatvorila,ah zauzima mesto sta li...
Nisam se tebi u pm obratila jer nisi ni ti meni,mogla si, pa onda zatvoriti.Jbg,javno si rekla sta si imala i kljuc.Tako da...Jasno jel.
Na poslednju recenicu ...necu se truditi da odgovorim:wink:

Back