shta je potrebno da te banuju?

Pa DOBRO
da li ti zaista mislis da je PROBLEM u tvom razlicitom razmisljanju
da li zaista mislis da si ti SUNCE koje je obasjalo forum

problem je u tvom KONSTANTNOM VREDJANJU
ali ti to vrlo dobro znas
ali uvek rado izigravas debilcica kad vidis da si PRETERAO

A to sto si ti tracara i volis puno da pricas, mislim da to ne znaci da druge treba da se banuje da bi ti ostala sama i imala prostora da sve kazes sto zelis.

Treba znati prihvatiti kritiku (pogotovo ako je istinita), a ne radikalno traziti necije unistenje zao sto boze moj neki post nije po tvom gustu.

Neki nikad nece nauciti biti sagovornici i uvek ce misliti da se ceo svet oko njih vrti. Vrti se , samo koji svet... najverovatnije njihov imaginarni.

Pa DOBRO
da li ti zaista mislis da je PROBLEM u tvom razlicitom razmisljanju
da li zaista mislis da si ti SUNCE koje je obasjalo forum

problem je u tvom KONSTANTNOM VREDJANJU
ali ti to vrlo dobro znas
ali uvek rado izigravas debilcica kad vidis da si PRETERAO

Nigde nikoga nisam uvredio
Ti si pokusala da me navedes na vredjanje time sto si mene vredjala, majku i moju decu.
I tada sam ti rekao da je igra procitana...i da znam sta ti je cilj
Ja pisem bez da ikoga vredjam, a da sam stvarno nekoga uvredio ti bi to odavno kopirala ;)
Ovako zivlacis neke moje reci iz konteksta kao ovu o maramici i spermi koja je sve osim uvredljiva jer je prica o facial sexu
Opet, necu da kopiram ovde sve tvoje uvrede jer bi se tako spustio na tvoj nivo
Isto tako necu da kopiram sve uvrede na racun muskaraca jer me ne doticu ;)
A tebi je definitivno povredjena sujeta, priznala to ili ne ;)

A to sto si ti tracara i volis puno da pricas, mislim da to ne znaci da druge treba da se banuje da bi ti ostala sama i imala prostora da sve kazes sto zelis.

Treba znati prihvatiti kritiku (pogotovo ako je istinita), a ne radikalno traziti necije unistenje zao sto boze moj neki post nije po tvom gustu.

Neki nikad nece nauciti biti sagovornici i uvek ce misliti da se ceo svet oko njih vrti. Vrti se , samo koji svet... najverovatnije njihov imaginarni.

KRITIKA
VREDJANJE

dve potpuno razlicite reci
sa potpuno razlicitim znacenjem

evo ti primer za VREDJANJE
nisam kod tebe pronasla nijedan za KRITIKU

Tebe?:roll: Pa ti si za mene polovnjaca i baba. A neki zagoreli vojnik bi se sigurno nasao...:wink:

Nigde nikoga nisam uvredio
Ti si pokusala da me navedes na vredjanje time sto si mene vredjala, majku i moju decu.
I tada sam ti rekao da je igra procitana...i da znam sta ti je cilj
Ja pisem bez da ikoga vredjam, a da sam stvarno nekoga uvredio ti bi to odavno kopirala ;)
Ovako zivlacis neke moje reci iz konteksta kao ovu o maramici i spermi koja je sve osim uvredljiva jer je prica o facial sexu
Opet, necu da kopiram ovde sve tvoje uvrede jer bi se tako spustio na tvoj nivo
Isto tako necu da kopiram sve uvrede na racun muskaraca jer me ne doticu ;)
A tebi je definitivno povredjena sujeta, priznala to ili ne ;)

Bas tako. Isponizavao si je totalno po sujeti.:lol::lol::lol::lol:

38293190.JPG

:-(

Pa ne znam posto sam najvise obitavao na podforumu Politika gde imam tajni dil sa moderatorom (CIA snajka CIA)pa sam mogao da vredjam ,psujem ,ponizavam,teram u ... svoje politicke neistomisljenike do mile volje bez opasnosti od Banovic Strahinje:twisted: ,a sada sam na lecenju od politike pa jos ne znam kako stoje stvari na drugim delovima Krste :-?:lol:

Back