shta je potrebno da te banuju?

gustav[/color]_;5205298]Kako mislis zasto je kucka, pa sve su kucke. Zene mogu voleti do neba, ali do kraja tek kad se uvere da muzjak ima para ili nekretnine, tada znaju da su osigurane i zbog toga su sve nesposobne kucke.
Zato zenama treba davati ljubav na kasiku, a yebati ih u mozak na vagone.

Kakva misaoooooo..kako je ovaj Gustav pametan dechko...:roll:

Zato sto je moj veci pa vas bolje qaram...:D:D
BANUJTE ME SAD!

Tebe ne treba banovati, ti bar nisi pichkica i boris se, a ne ko ove koze, cim nemaju sta da odgovore odmah jao ban, pa ban, kao ona Copy Cat.

Kao u osnovnoj skoli jao sad cu da te tuzim direktoru.... e tu se vidi koliko je ko cvrst. Takve u tezim zivotnim situacijama odmah pokleknu, jer u zivotu nema direktora kojem bi se potuzile.... sero,nje...:wink:

gustav[/color]_;5205298]Kako mislis zasto je kucka, pa sve su kucke. Zene mogu voleti do neba, ali do kraja tek kad se uvere da muzjak ima para ili nekretnine, tada znaju da su osigurane i zbog toga su sve nesposobne kucke.
Zato zenama treba davati ljubav na kasiku, a yebati ih u mozak na vagone.

Kakva misaoooooo..kako je ovaj Gustav pametan dechko...:roll:

Ko ti, ma daj sad da ti posaljem pp u roku dva sata bi bilo rke koke... samo imam druga posla, kad mi bude dosadno mozda ti se javim.

Ma ja mu samo skidam kapu sto je ubo sustinu... e kamo srece da je vise takvih tipova, pa bi nase zene bile same, ali bi bilo manje rasturenih brakova i puno puno manje nesrecne dece... cije ih mame napustaju cim nestane para ili ih ostave da zive bez oca i to opet cim nestane para.

Egoisticne .....

shta je potrebno da te banuju?
Hm...cek da vidim...potreban je ljut administrato ili moderator...

aha, izgleda da sam nashla odgovor na moje pitanje.

nije te sramota da lazes?!
ima vise svedoka da te je rastaman banovao jer si vredjao gazdaricu zato sto prica ijekavicom,nemoj da mislis da su svi kratkog pamcenja
ma samo sam se shalila pa ja se sve vreme samo shalim nije valjda rasto da si to lichno shvatio?:wink:

a ti si gazdarice samo jedna polovnjacha.:wink:

ali ja se samo shalim.:wink: zar nisam slatka?;-)[/QUOTE

Back