neozbiljko
Iskusan
- Poruka
- 5.015
Ponavljaš bez prekida *urac, *ička, *urac, *ička...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pfff, zlato forumsko.Ako nadjes i jednu moju uvredu nekom forumasu...
Moralo bi se objasniti i zasto ban za gustava recimo a ne za tebe?!
Agrument, ona voli forum a ne zeli da se pisu i misljenja koja se ne slazu sa njenim i eto..smatra da je taj agrument dovoljan
Treba da kopiram ovde sve sta si pisala, kako si sve zivo vredjala?
Ako nadjes i jednu moju uvredu nekom forumasu...
One bi svima dale ban ko im se ne salze uz njihovu koristoljubivu i pokvarenu koncepciju... nije im forum njihov osakaceni muz/decko retard sa kojim mogu lamatati kao vetar sa brodom na otvorenom moru, pa su se nasle u cudu, ali treba ih pustiti da se zeste pa onda zavrnuti slavinu.![]()
sad cu ko copy cat, koju ste isto btw oterali
Aleksa, izvuci gustava molim te, uvukao ti se pa ne zna da izadje!![]()
ZHIVO ME ZANIMA SHTA TREBASH OVDE DA NAPISHESH DA BI DOBIO BAN?
:shock: Hocesh da kazesh da Aleks ima veliku *****?![]()
[SIZE="7":gustav[/SIZE]_;5206815]Ma ja sam im uvek placao i dajem im pare stalno, ali zato i ***** kad pozelim i neke daju da pisham po njima... ma ja kao musko nikad to sebi ne bi dozvolio od neke ribe taman i da mi s klasu mercedes pokloni.
.......
Treba sina da ucim da juri decake?
To ostavljam tvom sinu![]()
.......[COLOR="Red":gustav[/COLOR]_;5205298]Kako mislis zasto je kucka, pa sve su kucke. Zene mogu voleti do neba, ali do kraja tek kad se uvere da muzjak ima para ili nekretnine, tada znaju da su osigurane i zbog toga su sve nesposobne kucke.
Zato zenama treba davati ljubav na kasiku, a yebati ih u mozak na vagone.
Ne nego se ti dobro provlacis na ta mesta.![]()
Sa svojih 3.000 postova bi ti meni pricala ko je koliko na netu?
Hajde idi skuvaj muzu nesto da pojede i obrisi vece, opet je zaboravio da podigne dasku kada je pishkio
Mozda te on ne smatra zenom dovoljno dobrom da ga telesno uzbudis ali probaj barem svoje kucevne poslove da ne zapostavis!
Hajde, ciscenje wc, pa stavi sarmicu i onda se baci na peglanje!