Shta chitate?

Vidim svi su voljeli Malog Princa...ja ga nikad nisam skontala...bio mi je dosadan do besvjesti...mozda treba da ponovo pokusam...
Procitala Bridget Jones prvi dio...(hoce li mi neko reci kako se zove drugi dio?)
Procitala Free Mind...neki psiholoski porodicni fazon...zaplet, zaplet, zaplet, zaplet i na kraju bzvz kraj...
Procitala par laganih gluposti....
Nekad davno sam obozavala Bukovskog...vise se ne sjecam zasto...Erica Jong mi je bas haos....obozavam je...Strah od letenja sam procitala bezbroj puta, tuga jedne zene mi je isto bio jako dobar.....ne (samo) zato sto je Erica perverzna....vec zato sto musko-zenske odnose tako okrutno i tacno objasnjava. Preporucujem svima da procitaju (pogotovo) Strah od letenja
Sad citam nesto poucno (vase djete u 4 razredu) Pa onda napadam gospodare prstenova....

Pitanje za one koji su citali Da Vincijev kod.Da li ste pogledali Leonardovu "Tajnu veceru"?
Meni se cini da je u pravu- apostol sa Isusove desne strane je definitivno zensko.Kako je moguce da niko nije primetio "gresku" toliki niz godina?

LUDICA:
Ako nisi, procitaj i Ana Marija me nije volela od Habjanovicke...To je, cini mi se, o njenom djetinjstu, podavno sam citala, ali sjecam se da mi se svidjela i da nije bila ni dosadna, ni komplikovana, ni teska.
Ja trenutno citam Sofijin svet, jos uvijek, a uzela sam i Orgazam s velikim O, pa i to istovremeno listam :-D
hvala procitala sam redom sve.osim svih zalosti radost, koja me ceka. svaka je na svoj nacin dobra, ali bih izdvojila zenski rodoslov, paunovo pero i igru andjela.
da i ja sam cula za da vincijev kod da je satanisticka.
nina hvala na podsecanju.

Prije nego shto ponovo prochitam "Onjegina", listam neke latinske izreke... chisto da nauchim josh poneku... ima poprilichno zanimljivih (a i istinitih).

Inache, "Evgen"... divan, divan roman. I da ga nemam za lektiru, svakako bih ga ponovo chitala.

Trenutno Harija Potera 6 deo.
jednostavno moram. iako me polako smara... ali moram... to je kao droga. tako sam procitao i prvih 5. udju ti likovi pod kozu.
a father, si citao "Good omens" od Pratcheta?

@Commodore
Ne,procitao sam 5-6 njegovih knjiga ali do te jos nisam stigao.
Za sada su mi "Svetlost Cudesnog" i "Boja Magije" najbolje.
O cemu je "Good Omens",ko je glavni lik,jel' se radnja desava u Ankh-Morporku?

Back