Shta chitate?

heh, same here...
namuchilo me je to kod mnogih knjiga kod kojih sam uvidjela nedostatak kvaliteta...
ali bar mogu reci da sam ih prochitala, i da opet ne valjaju, chisto da preduhitrim svaki pokushaj ubjedjivanja u suprotno...

o, da..i ja volim da stojim iza svojih rechi..
mada je tu i momenat da chesto dochitavam neshto loshe u ochajnichkoj nadi da ce se u jednom trenutku sve kockice sklopiti..shto se regularno ne desi..ili je efekat tog sklapanja kockica minoran prema ulozenom muchenju..:)

ona ima spoobnost da uvede coveka u pricu, slikovita je, jeste vuce na romanticno, i meni to malo smeta. zameram joj potrebu da u svakoj knjizi pred kraj uzdigne sebe toliko da mi se povraca. deluje iskompleksirano. to sve na stranu, petkana je zitije Sv.Petke i zbog toga vredi procitati knjigu. igra andjela je o carici milici. prija da se sve to procita i zna. ima jos jedna i nju sam uzela zaboravila sam naslov ona je o Bogorodici. bibliotekarka me prosto zatrpala.lol

Ako nisi, procitaj i Ana Marija me nije volela od Habjanovicke...To je, cini mi se, o njenom djetinjstu, podavno sam citala, ali sjecam se da mi se svidjela i da nije bila ni dosadna, ni komplikovana, ni teska.
Ja trenutno citam Sofijin svet, jos uvijek, a uzela sam i Orgazam s velikim O, pa i to istovremeno listam :-D

antihrista:
ona ima spoobnost da uvede coveka u pricu, slikovita je, jeste vuce na romanticno, i meni to malo smeta. zameram joj potrebu da u svakoj knjizi pred kraj uzdigne sebe toliko da mi se povraca. deluje iskompleksirano. to sve na stranu, petkana je zitije Sv.Petke i zbog toga vredi procitati knjigu. igra andjela je o carici milici. prija da se sve to procita i zna. ima jos jedna i nju sam uzela zaboravila sam naslov ona je o Bogorodici. bibliotekarka me prosto zatrpala.lol

'Svih zalosnih radost'.

Trenutno citam Veliki Getsbi.

.

Sasha85:
Da Vincijev kod... Tek sam pocela... Da vidimo zasto je ta knjiga toliko dobra... :)
hm.... `ste culi glasine da je ova knjiga put u satanizam.. da je ljudi koji je ne razumiju,mogu pogresno shvatiti... hmmmm.... :confused: :confused:

kod nas je sajam,pa sam si kupila nekoliko knjiga...

trenutno citam "Harry Potter HBP"... a slijedeca mi je "moja ljubav che" .... pa tek onda preostale ... za sve ima vremena

:twisted: :razz: 8-)

Ma, i mene prvi dio... zna zaista da smori, mada ima svojih momenata... Dosta podsjeca na "Gospodara", i to mi smeta, jer je ipak Tolkien pisao neuporedivo bolje od Jordan-a, ali opet... i ovo mi je prilichno drag serijal. Rand al'Thor, Egwene al'Were, Lanfear, Perryn i Aiel-i su mi najupechatljiviji likovi... mislim, bash se potrudio da ih predstavi i okarakterishe kako treba...

E, da, umalo da zaboravim, i Ogier-i su dobri :D.

Back