Shiptarka napala srpsku staricu.........

Uhapisli su je, svaka im cast, i sta sad!
Ne pise Siptarka vec Albanka.

Pritvor od 30 dana trojici Srba uhapšenih na Kosovu

14. Jun. 2009 | 14:04 | Izvor: Tanjug

Okružni javni tužilac u Prištini odredio pitvor od 30 dana trojici Srba koje su u četvrtak uhapsili pripadnici KPS u blizini Čaglavice pod sumnjom da su nudili novac osobama koje bi dale izjavu da su bile žrtve trgovine ljudskim organima tokom sukoba na Kosovu, izjavio portparol kosovske policije.

PRIŠTINA - Sudija prištinskog suda odredio je pritvor do 30 dana trojici Srba koji su uhapšeni u Čaglavici pod optužbom da su nudili novac onima koji bi bili spremni da lažno svedoče o trgovini organima na Kosovu. Međutim, kako Kurir saznaje u centrali UN u Prištini, trojica uhapšenih privedeni su zbog mnogobrojnih kriminalnih dela, između ostalog i zbog umešanosti u trgovinu drogom.

- Ko bi normalan pomislio da će tajna služba vrbovati ljude sumnjive prošlosti, koji navodno ubeđuju Srbe da lažno svedoče da su im izvađeni organi, i da za to plaćaju po 100.000 evra?! Jasno je da bi ti lažni svedoci odmah bili podvrgnuti pregledima i da bi se brzo ustanovilo da imaju sve organe. Ovo je još jedna u nizu medijskih manipulacija prištinske vlasti, vrlo brzo će se ispostaviti da tužilaštvo nema dokaze koje je najavilo - kaže naš sagovornik.

Uhapšeni su Igor Jućinac (1976) iz Štrpca, koji je do 2007. bio pripadnik Kosovske policije, Milutin Radanović (1957) iz Novog Sada i Predrag Željković (1976) iz Beograda. Portparol KPS Arber Beka ne želi da govori o detaljima istrage. Na pitanje da li su osumnjičeni odranije poznati policiji i da li imaju kriminalni dosije, Beka ponavlja da ne sme da daje izjave.

- Da li je kod njih nađen novac koji su navodno nudili za lažno svedočenje? Ne znam - bio je iskren Beka.

I onda se pitate...

Znači - nemam reči. Nit ima veze nacionalna pripadnost u ovom slučaju, nit je krivac na slobodi (uhapšena snajka, u pritvoru, sledi joj kazna)... I ne valja... :udriglavu:

Šovinizam. A dolazi uvek od nacionalista. Neko bi tu stavio znak jednakosti, a? :per:

:banovati:
:hahaha:

Koliko ja vidim ovde shovinizam dolazi jedino od ovih drugih a sada si se i ti ukljucio.........i to adim......:thumbdown:........sramota za sajt.

Pa od pocetka im ovo govorimo.

Eto, sad ce ispasti da je branis kao i ja. :lol:

Ma jok samo ti se cini.........:hahaha:

Ti ne, ali on da. .

Interesantno je kako on stalno etiketira sve Albance a da mu niko ne prigovori, ali se narogusite kad neko to uradi vama. ;)

Sta je tu interesantno?

Poslednja izmena:
cudna su neka "razmisljanja". jednostavno morate naci zaevru prema vama pa ....
nije na odmet zavrsitii obicnu skolu.
uporedjivati slucaj autobusa sa ovim je veoma debino. inace su se i u srbiji[ili bilo gde] desili zlocini za koje niko nikada nije okrivljen.

uhapsiti neku osobu koja na sred ulice u po bela dana, pljacka staricu, i diviti se brzini policije je....

Прво убиство деце у Гораждевцу нема везе са нападом на аутобус али хвала што си ме подсетио и на тај нерешен случај напада на Србе на КИМ.Тачно је да се и у Србији дешавају убиства али је различит мотив,незнам да ли се на Косову у последњих година десио било какав напад а да није био етнички мотивисан.
Што се тиче хапшења у по бела дана,па лично знам где су били напади на Србе у по бела дана па је та иста полиција иако је била веома близу ипак каснила.
Ко тражи заверу?Не знам о чему причаш? Па искуство и живот са вама нас учи да вас тако посматрамо.

Samo nastavljaju isto ono što su shiptari, pripadnici one tiletove anti-srpske 'narodne' milicije radili Srbima na Kosovu i za vreme JeBoTita:hahaha:

Сасвим си у праву:ok:.Исти је све сценарио.Замисли коначно су ухватили некога ко је напао Србина после толико година ,како су ефикасни:whistling:

Uhapšena shiptarka zbog napada na Srpkinju

PRIŠTINA - Policija Kosova saopštila je danas da je uhapsila jednu Shiptarka zbog sumnje da je opljačkala i povredila Srpkinju u selu Gornje Močare kod Kosovske Kamenice.
Kako se navodi u saopštenju, 20-godišnja Shiptarka.
osumnjičena je da je Srpkinji staroj 63 godine ukrala lanče sa vrata i fizički je napala.
Dodaje se da je žrtva prebačena u gnjilansku bolnicu radi dalje nege.
Osumnjičenoj je tužilac odredio pritvor od 48 sati.

http://www.novosti.rs/code/navigate...a Srpkinju&kword_add=pristina, napadi na srbe

A njihove vlasti bash onako junacki........da je digla neki autobus pun srba u vazduh verovatno ne bi bila uhapsena.......tako joj i treba kad radi na sitno-logika je shiptarske kvazi policije :roll:

Sta li ce ova inace prosecna pripadnica shiptarske nacije da radi u 30-oj,40,-oj........:roll:

Mene ovo fascinira. Da je nisu uhapsili, rekao bi: "naravno, nisu uhapsili svoju, kao sto ih nikad i ne hapse". Tebi i slicnima nikad se ne moze udovoljiti...

Pa verovatno sto nisam plitak ko ti i tebi slicni,koje svaka glupost zadovoljava.

p.s-da je nisu uhasili,sad ne bi imali ovu vest,tako da moja konstatacija stoji.

Mozes da me nazivas kako hoces, iako nema potrebe da se vredjamo, al' nema veze. Mene ovo nikako ne zadovoljava, jer je jedna starica napadnuta, bez obzira koje je nacije zrtva ili napadac. Ta devojka zasluzuje strogu kaznu, ali ne zato sto je Albanka koja je napala Srpkinju, a ti bi je najradije osudio upravo po tom osnovu.

Uhapšena shiptarka zbog napada na Srpkinju

PRIŠTINA - Policija Kosova saopštila je danas da je uhapsila jednu Shiptarka zbog sumnje da je opljačkala i povredila Srpkinju u selu Gornje Močare kod Kosovske Kamenice.
Kako se navodi u saopštenju, 20-godišnja Shiptarka.
osumnjičena je da je Srpkinji staroj 63 godine ukrala lanče sa vrata i fizički je napala.
Dodaje se da je žrtva prebačena u gnjilansku bolnicu radi dalje nege.
Osumnjičenoj je tužilac odredio pritvor od 48 sati.

http://www.novosti.rs/code/navigate...a Srpkinju&kword_add=pristina, napadi na srbe

A njihove vlasti bash onako junacki........da je digla neki autobus pun srba u vazduh verovatno ne bi bila uhapsena.......tako joj i treba kad radi na sitno-logika je shiptarske kvazi policije :roll:

Sta li ce ova inace prosecna pripadnica shiptarske nacije da radi u 30-oj,40,-oj........:roll:

Постали смо као ловина за арбанаске дивљаке...а БоТа **** о демократији!

Mozes da me nazivas kako hoces, iako nema potrebe da se vredjamo, al' nema veze. Mene ovo nikako ne zadovoljava, jer je jedna starica napadnuta, bez obzira koje je nacije zrtva ili napadac. Ta devojka zasluzuje strogu kaznu, ali ne zato sto je Albanka koja je napala Srpkinju, a ti bi je najradije osudio upravo po tom osnovu.

Nazivam te upravo kako i ti mene.

Mene beskrajno zabrinjava to sto vecina ne kapira fabulu postavljene teme,a to je da je ova tema vrh svih tema ovog sadrzaja,pod vrh podrazumevam taj vrh koji su shiptari dostigli da jedna shiptarka od 20 godina napada srpsku staricu!

Eeeeeeeej,devojka od 20 godina em napada staricu,em pljacka,em sto je ovo proizvod iskljucivo kucnog vaspitanja :think:

Meni je ovo nenormalnije od pedofilije,a ova devojka je odraz celog shiptarskog drustva.

Kada devojka od 20 godina ima potrebu da se nacionalno dokaze i napadne neku srpkinju.

I zaista me zacudjuje da se neko usudjuje da izjavi da ovo nema veze sa nacionalnom pripadnoshcu,strasno!

Zaista,i ono 17 marta nema veze sa nacionalnom pripadnoscu,shiptari eto napadali nasumice ljude po ulici,e sad to sto su svi napadnuti bili srbi,to je jelte koincidencija.:dash:

A da su je uhapsili sto je sitno delo-jesu,da je nedaj boze zaklala nekog,ne bi ta videla policajca barem dok ne izadje sa Kosmeta.

Poslednja izmena:
bas si me nasmejao

a ti jadan nikada nista u zivotu groznije nisi procitao, ako moze ista biti groznije od toga, pa te to potreslo.

Skoro da nisam!

Devojka u 20-oj,da nekoga napadne i opljacka,i to uz tezak nacionalisticki naboj je po meni tezi drustveni problem nego momak istih godina koji je preklao nekog :roll:

Mislim....:roll:

Poslednja izmena:
Kraljevski potpis + za tebe :cool::rotf:

Gde si turchine........znas kako ide dalje :mrgreen::hahaha:

p.s-shalim se naravno :mrgreen:

blago tebi:worth::worth:
ps. ako zelis mogu par linkova o desavanjima u srbiji da ti pokazem, samo zadnjih 3-4 dana

Evo,ovo je jedan od dogadjaja u Srbiji u zadnjih par dana,nije se desio prosle godine pa ja sad stavio link :rtfm:

p.s-:whistling:

Back