Shingeki no Kyojin (Attack on Titan)

Ona Annie mi nije jasna, diabola. Msm, kontam da su ljudi stoka koju i treba pobiti, ali daj se kontrolirat, ne kvari mi doživljaj...
Po svemu sudeci titani ne rade ovo zbog toga što vole da ubijaju ljude ,nego zbog nekog većeg plana/ po nečijoj naredbi.

Tako je Ana, mana meni je Petra bila najdraza :P Pored Mikase, Mikasa je badass... Inace mnogo lici dizajnom na Byakuyu, pa cak i Rukiu...

@Vuce

Ju ne pricaj nisam jos odmakao, tek sam na chapter 36 i onaj majmun sto govori :O Wow, neocekivano... I titanu zidu..

Apsolutno mi nista nije jasno i zato ga i obozavam, a drugo, strah me samo da se ne pretvori u nesto tipa Naruto, gde ce kraj biti neki rat na sve ili nista...

I loved Petra and cried for whole Levi squad. A ja retko kad volim ženske likove.

Ne shvatam vas koji se ložite na Petru mislim riba se pojavila samo u 2-3 epizode ,nisam ni imao vremena da se povežem sa njom, znači bila bi zaboravljena ko većina mrtvih likova da nije navodno Levijeva tajna ljubavnica.

Poslednja izmena:
Zavrsio i mangu, bar do sada objavljena poglavlja... Znaci mindfukt...

Nista mi nije jasno...

Imamo Titane koji se kao secaju i znaju sta su, neki znaju i koliko dugo su bilu bezumni pa stekli moci transformacije. I majmun titan naravno

Dalje, zadnja ebena scena sa Reisom...

Erenova secanja i Ymir kad kaze "On se ne seca jos uvek"

I ebeni naslov prvog poglavlja mange... Tebi za 2000 godina XD

Sto se Petre tice, prosto je super lik

hurr hurr hurr HEICHOU~~

tumblr_n8e3xkBk7Z1sw21oso1_500.jpg

Anatomy gone wrong. Learn how to draw, Isayama!

Ovaj anime je nesto najdosadnije sto sam gledao. Potencira dubinu, ali dubine nema. Potencira metaforu, ali metafore nema. Potencira akciju, ali ti kada je najsladje prekine i vrati na dosadne, dosadne, dosadne price koje nemaju nikakvu vrednost.

Steta sto je animacija fina i koncept donekle prihvatljiv, ali ovo je kao jedna od onih spanskih serija.

Shingeki no Kyojin tema, tj. pesma je apsolutni win. Steta je sto je i tema najbolji deo animea.

Drugim recima, popularno, overpraise-ovano smece za ljude koji sebe smatraju poznavaocima anime-a, a u stvari su samo dosadni smaraci kojima je bitno da budu deo "neceg" sto je aktivno, popularno i ongoing poput Shingeki-no-smorjin-a.

Anime nema sta da mi ponudi, ni na jednom aspektu. Komedija = 0. Vezivanje za likove = 0. Indiferentnost za smrt likova = 100% + "Haha, pojeo ga/je". Prica koja sve vreme traje, a nikako da pocne = 100%. Dranje i plakanje kao u spanskim serijama = 100%. Kvazi-gundam meets kvazi-steampunk meets kvazi-alchemy meets kvazi-metafore = 100% Titan powah. Kawaii titan jede nacrtani penis = 100%.
K'o bajagi popularnost i overhype+overpraise od strane fanova = 100%.Smrt je shik i shik je smrt + gric + Noooo + aaaa + drama = 100% on occasions.

~~_~~ Lagao bih ako bi napisao da se nadam da ce se popraviti. U stvari se nadam da ce ovaj anime propasti, a da ce se talenat za crtanje iskoristiti za neke daleko uspesnije animee. Da.

Ovi chapteri poceli malo da smaraju bila je jaca fora kad su titani bili u pitanju.

Upravo to!
Ja sam, iskreno, zaboravila ŠTA oni trebaju da rade i ZAŠTO su ono dvoje oteti.
Jednostavno... nije više awesome.
I nije u pitanju to što izlazi jednom mesečno. Ja čitam shojo koji je isto serijalizovan tako pa znam šta se dešava imeđu tih ljudi.
I opet, da kažem unapred, nije zato što je shojo all love and happiness, zapravo je isto komplikovana manga ali me brate drži u neizvesnosti šta će oni da urade i šta će da se desi.
Ovo mi je čisto smaranje i samo sam zapamtila, i to me je nateralo da budem hype za sladeći chapter, kada
je rečeno da se Levi preziva Ackerman a taj čovek tu se isto zvao Ackerman.

Jedino tada sam toliko "jedva čekala" da izadje chapter sledećeg meseca ali znaš kako kažu: "Ko ćeka taj izvisi" pa sam ja, uključujući mnoge "izvisila" jer u sledećem chapteru nije bilo ništa.
Samo ta neka priča i ubijanje...

Dude, the manga's called "Attack on Titan" not "Politics issues: Survey Corps vs Military Police"

Al' ok... nastaviću da čitam, kad sam počela. Ali ocena ove mange definitivno pada (na mojoj manga listi).

Da od pocetka anime, tip je trebao da ode do podruma da bi saznao istinu o sebi ili svojim mocima.
Kasnije je tu Annie ni o njoj jos nista neznaju.
Ostali ljudi titani, titani u zidu.
Rat izmedju korpusa i policije.
Samo stvaraju nova pitanja i zagonetke, nikad nista ne odgovaraju.

Da od pocetka anime, tip je trebao da ode do podruma da bi saznao istinu o sebi ili svojim mocima.
Kasnije je tu Annie ni o njoj jos nista neznaju.
Ostali ljudi titani, titani u zidu.
Rat izmedju korpusa i policije.
Samo stvaraju nova pitanja i zagonetke, nikad nista ne odgovaraju.

Aj sad...

Prvo, prica da bi ti zaokupial paznju mora da pocne necim misterioznim ili pak necim sto ukazuje na dalji kvalitet. Drugo, sam si rekao postavlja se mnogo pitanja, a ne daju se odgovori. Otkad je to lose? Citas (gledas), nije ti dosadno, a onda ukapiras da jos nisi nista saznao, vec te samo hrane malim detaljima, taman toliko da ti zagolica mastu. Kao sto su ti otkrili da su ljudi u stvari titani i ona recenica Ymir "On se jos ne seca"... Hmm... Daje ti trag bez da ti ista kaze. I tako te zakaci, pa moze da pretvori mangu i cisto ***** ali ces da cekas i citas do kraja ne bi li samo dosao do zakljucka. That's a damn fine job my man.

Inace sam rat izmedju korpusa i policije je samo akcija. Treba srusiti kralja da bi dosli do saznanja. Ali onda ti opet uvali kad cale zagrli Historiu... Sta onda? Zasto? Nije li je odbacio?

Meni je sve to bitno. Svaki detalj i sto me vise zavlaci meni se vise svidja.

Back