Shingeki no Kyojin (Attack on Titan)

Što se tiče eng dub, nije loš ali jap dub je daleko bolji kao i svaki drugi anime.
Zanima me da li će izrezati neke scene.... nzm zašto ali imam neki predosećaj.
Pušta se na adult swim-u tako da nema cenzure.
Što se tiče eng dub-a, nemam ništa protiv njega, ali nakon toliko godina slušanja japanskog sad mi zvuči čudno bilo koji jezik osim japanskog kad je u pitanju anime :D

Meni je bilo zanimljivo od samog pocetka, sredinom mi je vec nekako postao "Mehh" , kraj animea me je odusevio (Tj. kraj prve sezone, znaci bice nastavka!). Zanimljiv je, jedinstven je, definitivno vredi odgledati. Stein;s Gate je po meni i dalje favorite! :)

Nekako me podsjeca na Evangelion.Pogotovu kad sam vidio da Eren pilotira iz vrata.Msm ko razumije shvatice :whistling:

Ma zezam se, gej je ok.

Inace zavraio Attack on Titan... Ao... Ebeni masterpiece ... Ko ce ceka drugu sezonu idem na mangu zD

Pored motiva i izuzetnog razvoja likova imamo orignalnost i neverovatno komplikovanu pricu

Nmg da naslutim poreklo Titana (mada lici na propali eksperiment) a jos manje zasto neki, koji mogu da kontrolisu sebe kao titane zele da uniste ljude. Zaista lici na propali eksperiment. Idem da zavrsim i SAO pa da krenem sa letnjom sezonom :3

Ma zezam se, gej je ok.

Inace zavraio Attack on Titan... Ao... Ebeni masterpiece ... Ko ce ceka drugu sezonu idem na mangu zD

Pored motiva i izuzetnog razvoja likova imamo orignalnost i neverovatno komplikovanu pricu

Nmg da naslutim poreklo Titana (mada lici na propali eksperiment) a jos manje zasto neki, koji mogu da kontrolisu sebe kao titane zele da uniste ljude. Zaista lici na propali eksperiment. Idem da zavrsim i SAO pa da krenem sa letnjom sezonom :3

Manga je jako spora nakon prve sezone :neutral:

Ma zezam se, gej je ok.

Kakva prica kakvi bakraci osim sto su otkrili identitete titana i citava stvar sa monkey trouble nista se nije drugo desilo

Then... read - http://catofthecanals.com/post/75629040103

Tako je Ana, mana meni je Petra bila najdraza :P Pored Mikase, Mikasa je badass... Inace mnogo lici dizajnom na Byakuyu, pa cak i Rukiu...

@Vuce

Ju ne pricaj nisam jos odmakao, tek sam na chapter 36 i onaj majmun sto govori :O Wow, neocekivano... I titanu zidu..

Apsolutno mi nista nije jasno i zato ga i obozavam, a drugo, strah me samo da se ne pretvori u nesto tipa Naruto, gde ce kraj biti neki rat na sve ili nista...

Back