Shalter Obrisanih ;) :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo, pa ja upravo to i radim sad, tj. trazim nekoga za 50 evra... :| Pre bih da to bude neko mladji, tj. Obija i ne bi mogao penzioner da seta, jak je on i cima na sve strane... Lud je... :P

tesko da ces se tako snaci. cinjenica je da pas nije za stan. ja ima pse ceo zivot i znam koje su i kolike su to obaveze. obi je jos mlad, tek ces videti sta su muke kad pocne da se "tera", pa kad pocne intezivnije da obelezava svoju teritoriju..... postoje pilule za ph vrednost mokrace, da bar sebi ublazis muke, da se ne oseca toliko...... duga prica, od krpelja, kandzi, buva, dlaka, teranja..... greota je drzati psa u stanu, on trpi ponajvise....

mozda bi najbolja solucija za njega bila sd, ako tamo kod tvojih imas dvoriste ?

Ma zavisi to valjda od psa. Mi smo u kući, ali ovaj naš ni lud neće da bude napolju, samo se vuče za nama po kući; pogotovo za mojim mužem, ni u wc ne ide da mu ovaj ne grebe na vrata.
Jednostavno navika, neće sma da bude u dvorištu, ni napolju, ma uopšte neće da bude negde sam. Napolje ide koliko mora da obavi osnovne fiziološke potrebe; tako da bi mu bilo isto i da smo u stanu:?

tesko da ces se tako snaci. cinjenica je da pas nije za stan. ja ima pse ceo zivot i znam koje su i kolike su to obaveze. obi je jos mlad, tek ces videti sta su muke kad pocne da se "tera", pa kad pocne intezivnije da obelezava svoju teritoriju..... postoje pilule za ph vrednost mokrace, da bar sebi ublazis muke, da se ne oseca toliko...... duga prica, od krpelja, kandzi, buva, dlaka, teranja..... greota je drzati psa u stanu, on trpi ponajvise....

mozda bi najbolja solucija za njega bila sd, ako tamo kod tvojih imas dvoriste ?

Obelezava on svoju teritoriju, ali ne znam jesi li mislio na stan, posto pominjes te pilule... Ne obelezava stan.

A sto se tice dlaka, buva itd, pa naravno da to sve znam, vec je on dosta kod mene i dosta toga smo prosli.

A za Sd-imam dvoriste, ali mama je skoro umrla, a tata je star, mislim, ne bi mogao da se brine o Obiju, nema sanse, hteo bi on, ali nemoguce je, ipak. A drugo, zasto sam ga ja onda uzela ako cu ga drzati daleko od mene?

Nije mucenje za psa u stanu, ako u stanu ima vise clanova porodice i ako neko uvek ima vremena za njega. Mnogi ljudi drze pse u stanu i nije nikakav problem, samo ako je dovoljno napolju.

E, a kod mene je problem sto Obi ima samo mene, a ja nemam toliko vremena, tj. imam sve vise posla. Zato hocu da ga neko seta pre podne. A stvari ce se vec nekako srediti, kasnije.

Obelezava on svoju teritoriju, ali ne znam jesi li mislio na stan, posto pominjes te pilule... Ne obelezava stan.

A sto se tice dlaka, buva itd, pa naravno da to sve znam, vec je on dosta kod mene i dosta toga smo prosli.

A za Sd-imam dvoriste, ali mama je skoro umrla, a tata je star, mislim, ne bi mogao da se brine o Obiju, nema sanse, hteo bi on, ali nemoguce je, ipak. A drugo, zasto sam ga ja onda uzela ako cu ga drzati daleko od mene?

Nije mucenje za psa u stanu, ako u stanu ima vise clanova porodice i ako neko uvek ima vremena za njega. Mnogi ljudi drze pse u stanu i nije nikakav problem, samo ako je dovoljno napolju.

E, a kod mene je problem sto Obi ima samo mene, a ja nemam toliko vremena, tj. imam sve vise posla. Zato hocu da ga neko seta pre podne. A stvari ce se vec nekako srediti, kasnije.

vidim imas puno ljubavi i volje za obija, ali od cinjenice ne mozes pobeci. za njega je stan mucenje i tu nema spora. inace, ljudi po stanovima svasta drze, dane nabrajam sada, ali to je malo po meni sebicno u odnosu na zivotinje.

ima resenja za tebe dano, trazi stan u kuci. ima dosat kuca sa velikim dvoristima od po 50 -700 m2 po telepu, sa grejanjem i 2-3 sobe za iste ili malo vece pare nego za stan. upravo se kuca od 90 m2 i dvoristem od 700 m2 , do mene, izdala za samo 200 eura mesecno. a grejanje etazno , radijaori a kotao na gas. jeftinije nego u stanu :):) znas sta bi obi sve radio u dvoristu>?????

Jbg, sad je kasno, htela sam ja da potrazim stan, tj. kucu sa dvoristem, ali ovo sto imam je dobro, gazdarica je dobra, Zaku nije odgovaralo nesto dalje, a samo dalje ima kuca itd... Mozda cemo kasnije potraziti nesto, ne znam... Znam i ja da je mucenje za Obija, toliko mi je zao, da idem do misli da ga poklonim nekome gde ce mu biti bolje, ali samo ako se uverim da ce mu biti bolje. :idea:

Ja bih ga šetala, ali iskreno rečeno, puno mi je to dva sata dnevno, pa još dok stignem do vas, vratim se, ode mi 3 sata dnevno, ojha! A za sve to samo 50 evra. A i ne mogu da obećam koliko bih mogla, da li mesec-dva ili tri....pa onda posle opet moraš da tražiš nekog...
Možda da daš oglas u Građanskom?

Moj rodjeni brat tamo odseo jednu noc, prosle nedelje. :|

E, narode, ima li zainteresovanih: setanje Obija svakog radnog dana od 12 do 14h, mesecno placam 50 evra. :)

Opa.... 50 e! Ima se... ;)

Ja volim da setam sam dobre zenske... 8-)

jel nemas nekog od komsija koji setaju svoje kuciste?
pitaj da li bi hteli i Maz.ovaj Obija :lol:
ne,ozbiljno,probaj tako.

:roll: :lol:

Potpuno te razumem Dano,imala sam sličan problem.Meni su se ponudili neki klinci iz zgrade koji su šetali kucu jer je ovaj obožavao jurcanje za loptom.Sigurno ćeš naći nekoga pogotovo što plaćaš.I mislim da bi mu gora kazna bila da ga pokloniš nekome nego da je zatvoren u stanu.

Ja bih ga šetala, ali iskreno rečeno, puno mi je to dva sata dnevno, pa još dok stignem do vas, vratim se, ode mi 3 sata dnevno, ojha! A za sve to samo 50 evra. A i ne mogu da obećam koliko bih mogla, da li mesec-dva ili tri....pa onda posle opet moraš da tražiš nekog...
Možda da daš oglas u Građanskom?

Samo 50 evra za setanje psa? :|
Necu davati oglas, probacu prvo da nadjem nekog koga poznajem. Ipak, hvala ti! ;)
Potpuno te razumem Dano,imala sam sličan problem.Meni su se ponudili neki klinci iz zgrade koji su šetali kucu jer je ovaj obožavao jurcanje za loptom.Sigurno ćeš naći nekoga pogotovo što plaćaš.I mislim da bi mu gora kazna bila da ga pokloniš nekome nego da je zatvoren u stanu.

Pa da, ipak sam odbacila svaku pomisao da se razdvajamo. Cekacu da ponovo odem na put u januaru, pa kad se vratim, videcu kako ce se dalje razvijati moj posao. Ali, svakako ce biti sve lakse i lakse, jer cu kupiti auto, pa mogu lepo da idem kuci sa njim, i gde god hocu, a ne da nas izbacuju iz voza itd, a potrazicu i neku kucu kasnije sa dvoristem, pa cu uzeti jos jednog psa i taman ce im biti super. ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back