Shalter Obrisanih ;) :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
0,,5693171,00.gif

Evo da se potsetimo.... :)

Fak jea! Konacno sam uspeo i ja... :| Mogu cak i da kontrolism, imam sjajnu metodu! :)

Samo mi je mnogo lakse da prebacim na obrnut smer od kazaljke na satu, a u smeru kazaljke mi treba malo da se koncentrisem!

Успела сам! :D

Тек кад сам се окренула наглавачке. :lol: И то свега пар пута ми се окренула супротно од казаљке.

Али оно објашњење које је Инес дала, на мени је потпуно омануло, јер по њему ја користим више десну страну мозга, али она листа особина ми је потпуно супротна, јер баш имам изразите особине леве стране. :shock:

Али оно објашњење које је Инес дала, на мени је потпуно омануло, јер по њему ја користим више десну страну мозга, али она листа особина ми је потпуно супротна, јер баш имам изразите особине леве стране. :shock:
A vidiš....ja uopšte ne mogu da okrenem nijednom na levu stranu, samo što na glavi nisam dubila, ali ne uspeva....A opet, izraziti sam talenat za matematiku, išla na takmičenja itd, moj prof. samo što nije plakao kad je čuo da ću upisati pravo.....a ta osobina nije na mojoj listi, nego na ovoj drugoj (što je jako čudno, jer ja bukvalno nijednom ne mogu da okrenem ovu ženu nalevo ;), ne znam odakle onda meni talenat za matematiku :-? ).....Doduše, imam sve osobine koje se odnose na desnu stranu. Ta sam.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back