Che Guevara
Iskusan
- Poruka
- 5.657
Pogledajte ovu sliku....![]()
Na koju stranu se okreće ova žena: u smeru kazaljke na satu ili obrnuto?
hehe...jako je dobro..mogu da vidim kako se u oba smera okreće..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Poznato je da levoruke osobe su inteligentnije!Znaci, ja koristim obe... Ima li veze sto sam levoruka?![]()

Ma, random se menja!Ja izgleda koristim samo desnu, pošto se trudim svim silama ali JBT ja ne mogu da vidim kad se okreće suprotno od kazaljke na satu :?....
A kako vidite da se okreće na obe strane? Neartikulisano vam se menja ili možete da kontrolišete?

A je l' možeš da kontrolišeš da je gledaš samo kako se okreće u desnu stranu, pa kad poželiš, da gledaš kako se okreće u levu?Ma, random se menja!![]()
Mislim da to nema nikakve veze sa mojim zeljama, to je prosto takav algoritam po kome se menja smer.A je l' možeš da kontrolišeš da je gledaš samo kako se okreće u desnu stranu, pa kad poželiš, da gledaš kako se okreće u levu?
Pa to ti se čini, jer da je tako, onda bih i ja videla kako menja smer....i proka....i moj drug bi video da se ponekad okreće ulevo....to je sve u tvom mozguMislim da to nema nikakve veze sa mojim zeljama, to je prosto takav algoritam po kome se menja smer.![]()
A u koju ti sad ide?a jbt, sad mi nikako ne uspeva..:mad: ..neću više da gledam...8)
Ne znam, nisam pametan toliko (verovatno zato sto sam desnoruk)...Pa to ti se čini, jer da je tako, onda bih i ja videla kako menja smer....i proka....i moj drug bi video da se ponekad okreće ulevo....to je sve u tvom mozgu![]()

Cuj proko, gledaj u grudi!e bas se trudim, al' nece pa nece/////////
A u koju ti sad ide?
Zeeev... 

Meni se vrti već u glavi....ali još uvek ide samo u desnu....neću više da gledam...
Proko, nemoj da se jediš, mi smo više čulni tipovi, što i nije loše.

...zavrtice mi se u glavi 

ne znam, nemam iskustva..8)