SHABAN SHAULIC

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ljudi, sta fali mom avataru?
ko je pre doso i ko ima vise postova?
ajde, kakvu ja to kosu imam?
evo ja na primer volim madonnu, ali se nikad ne bi uvredila da za nju neko kaze da je seljanka, ja nisam tebi rekla da si seljnka nego sabanu
E, Anđele, nemoj da misliš da sam protiv tebe, ali, To je Liza, ona je korisnik još od neke 2003, 04,05, samo joj je ovo neki 50. nick ....
Nemoj da se ljutiš;)

Saban je kralj narodne muzike i ja ga obozavam. Obozavala sam ga kada je imao prirodnu kosu, kada je nosio perike i kada su ga svi kopirali i naravno sada kada je celav. Sada mislim da je posebno sladak, jer se ja palim na celave mafijase, a on me upravo podseca na njih. :cool:

Ti mala sto se palis na celave pe*dere mojne vise da si uvredila Shibby, a gde je Shibby tu je i ostalo drustvo!!! Inace ode "nevinost"!!!

Jedna anegtoda:
Dosao saban saulic da peva na neku cigansku svadbu dobro placenu, izgleda neki kriminalci pa imaju pare...
I sad, desi se oruzana pljacka, i kazu ljudi u fantomkama: svi dole. Saban se sagne kao i ostali.
Ovi svima uzmu da kupe nakit i satove (izobilje, bogati neki ljudi), i tako dodju konacno i do cara.
Ovaj skida zlatni sat i daje im, a ovaj jedan kaze drugome: "a ne ne,
to je nas kralj, evo ti sat,
ustani ti, momak idi donesi mu stolicu"
i stave ga da dok svi leze za vreme pljacke on sedi na stolicu kao kralj, i naravno, ne ukradu mu sat.

.S.S., king, pesme; Nema nista majko od tvoga veselja, Zbog neverstva jedne zene, itd. ijm, slava mu imilost

ljudi, sta fali mom avataru?

Nista. Lepa jesi, nema sta. :cool:

ko je pre doso i ko ima vise postova?

Ja! :cool:

ajde, kakvu ja to kosu imam?

Prljavu, neopranu, razbarusenu, i smrdi ti iz usta. :cool:

evo ja na primer volim madonnu, ali se nikad ne bi uvredila da za nju neko kaze da je seljanka, ja nisam tebi rekla da si seljnka nego sabanu

Pa, kad si i ti seljanka, to ti onda dodje kao kompliment.:cool:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back