SH, TH, CH, ZH, W

• Začetnik teme Začetnik teme KETIV
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne idem na filologiju. Inace ucim danski, ruski i kineski-mandarinski, zato sto bi trebalo tamo negde da krenem u skolu. Njihao, idem na drugu temu, boli me uvo, pa se raspravite sa svojim zadnjicama, na njihovom ste nivou

Ne idem na filologiju. Inace ucim danski, ruski i kineski-mandarinski, zato sto bi trebalo tamo negde da krenem u skolu. Njihao, idem na drugu temu, boli me uvo, pa se raspravite sa svojim zadnjicama, na njihovom ste nivou
Знаш ли да Coca-Cola испис на кинеско-мандариском значи "укус радости"?
Иначе,ово за буљу је фора из "Blue streak".

Ako neces da te banuju, onda ti je bolje da ostanes ovde. ;)

Ako nekome smeta moji debilizam na ovoj temi, slobodno neka kaze.

Nisam glupa, sami ce te jednog dana shvatiti koliko ste glupi i neizivljeni. Ja sam normalno vaspitana devojka, vrlo konzervativna, a vama serem u usta, dalje pisite u prazno

Увек се враћају. :Р
ехх,да...једног дана...седим са унуком у крилу и размишљам како сам био глуп када сам слао поруке...оној...сад...јел' била кети или кетив....баш не могу тачно да се сетим...ал' шта било да било...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back