Mima Laševska
Poznat
- Poruka
- 7.338
E,pitaj je, mozda ide na filoloski.![]()
Moja koleZinica.

Ne, studira zashtitu zhivotne sredine.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E,pitaj je, mozda ide na filoloski.![]()

),devojko,glupa si....Ne idem na filologiju. Inace ucim danski, ruski i kineski-mandarinski, zato sto bi trebalo tamo negde da krenem u skolu. Njihao, idem na drugu temu, boli me uvo, pa se raspravite sa svojim zadnjicama, na njihovom ste nivou

Знаш ли да Coca-Cola испис на кинеско-мандариском значи "укус радости"?Ne idem na filologiju. Inace ucim danski, ruski i kineski-mandarinski, zato sto bi trebalo tamo negde da krenem u skolu. Njihao, idem na drugu temu, boli me uvo, pa se raspravite sa svojim zadnjicama, na njihovom ste nivou
Ne idem na filologiju. Inace ucim danski, ruski i kineski-mandarinski, zato sto bi trebalo tamo negde da krenem u skolu. Njihao, idem na drugu temu, boli me uvo, pa se raspravite sa svojim zadnjicama, na njihovom ste nivou
zadnjice su nam poprilichno kooltoorne![]()

pa ja znam turski. fin jezik.
zeliis li nesto da cujes na istom?
on bir saat?

a i prednjice
moj kobas zna da otpeva bozhe pravde![]()

Nisam glupa, sami ce te jednog dana shvatiti koliko ste glupi i neizivljeni. Ja sam normalno vaspitana devojka, vrlo konzervativna, a vama serem u usta, dalje pisite u prazno

a i prednjice
moj kobas zna da otpeva bozhe pravde![]()

lololol imaš neki snimak il' nešto?![]()

Nisam glupa, sami ce te jednog dana shvatiti koliko ste glupi i neizivljeni. Ja sam normalno vaspitana devojka, vrlo konzervativna, a vama serem u usta, dalje pisite u prazno
naplacujem nastup
100 evra![]()

lepo vaspitana a sere nam u usta![]()
Okupiću fanice tokijo hotela za tu priliku![]()
![]()