SH, TH, CH, ZH, W

• Začetnik teme Začetnik teme KETIV
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Prwo, na forumu koristim zamo W.
Drugo, CH i SH koristim na SMS porukama, jer je Veoooma zarazno, tako da mi je to preneto od strane onih koji mi salju poruke!
I trece, ne mogu da koristim srpsku tastaturu jer mi je nezgodno

Ljudi, kakvo je bre ovo prose.ravanje...xD
Ne verujem da je to cista navika. Mislim da u pozadini lezi mnogo dublji problem uzrokovan manjkom paznje i sklonoscu da budes ono sto nisi

Ma ne..znash..Uzrok je post-traumatski stres mog pradede koji mu je ostao iz 2. svetskog rata..:D..Mada moguce i da je posledica Chernobilske katastrofe..Shta znam..

Uglavnom....Ja to koristim prvenstveno jer nemam nasha slova na tastaruri..
A da bih izbegao sukobe npr S i Sh(stavio bih obichno sh ali nemam )..kao npr u slushaju "Ja volim da sisam "
Sisam-kao shishanje(kose),Primer jeste krajnje banalan, ali mozhe da ima dvostruko znachenje..
I sad ja razmishjlam..Shta me sprechava da stavim to h?

I druga stvar..To Sh svi primete..A druge stvari, koje predstavljaju opshtu nepismenost niko ne zarezuje..
Ne mislim samo na to shto su cele rechenice pishu malim slovima, shto vecina foruma ima
posebne tastature na kojima je jedini simbol slichan tachki slovo O..
To ne vredi ni pominjati..Previshe je rasprostranjeno..
Ali stvari tipa odvajanja te od glagola(Gledaj te),odvajanje ne kod prideva, a spajanje istog sa glagolima..Meshanje jel i jer..Toliko stvari, a mi se raspravljamo o tom kako neko pisanjem sh ili ch zheli da se istakne medju forumskom masom..
Totalni apsurd..

Poslednja izmena:
Ta slova mi fale zato sto nemam mis na kompu i ne mogu da promenim pismo. A inace, najlepse i najjednostavnije pismo je CIRILICA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ONAJ STO KAZE DA NE ZASLUZUJEM DA MI OBJASNI VEROVATNO LICI NA ONE SA TEME-TESKA ODLUKA, TJ. SERONJA

Ta slova mi fale zato sto nemam mis na kompu i ne mogu da promenim pismo. A inace, najlepse i najjednostavnije pismo je CIRILICA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ONAJ STO KAZE DA NE ZASLUZUJEM DA MI OBJASNI VEROVATNO LICI NA ONE SA TEME-TESKA ODLUKA, TJ. SERONJA

nemam ni ja. inace bih koristila.

Probaj sa shift+alt..
Mozak..xD

Ljudi, kakvo je bre ovo prose.ravanje...xD

Ma ne..znash..Uzrok je post-traumatski stres mog pradede koji mu je ostao iz 2. svetskog rata..:D..Mada moguce i da je posledica Chernobilske katastrofe..Shta znam..

Uglavnom....Ja to koristim prvenstveno jer nemam nasha slova na tastaruri..
A da bih izbegao sukobe npr S i Sh(stavio bih obichno sh ali nemam )..kao npr u slushaju "Ja volim da sisam "
Sisam-kao shishanje(kose),Primer jeste krajnje banalan, ali mozhe da ima dvostruko znachenje..
I sad ja razmishjlam..Shta me sprechava da stavim to h?

I druga stvar..To Sh svi primete..A druge stvari, koje predstavljaju opshtu nepismenost niko ne zarezuje..
Ne mislim samo na to shto su cele rechenice pishu malim slovima, shto vecina foruma ima
posebne tastature na kojima je jedini simbol slichan tachki slovo O..
To ne vredi ni pominjati..Previshe je rasprostranjeno..
Ali stvari tipa odvajanja te od glagola(Gledaj te),odvajanje ne kod prideva, a spajanje istog sa glagolima..Meshanje jel i jer..Toliko stvari, a mi se raspravljamo o tom kako neko pisanjem sh ili ch zheli da se istakne medju forumskom masom..
Totalni apsurd..

:klap::klap::klap::klap::klap::klap::super::super::super::super::super::super::super::super:

Ako je najjednostavnije, zasto ga ceo svet ne koristi? A i najjednostavnije je fonetski gledano, jer svaki glas ima slovo koje ide uz njega. Grafemski je latinichno pismo jednostavnije jer ima manje grafema tj. slova.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back