Nikita Kulganov
Buduća legenda
- Poruka
- 37.589
Amerika bazira svoju politiku na rasizmu, koja je baza fasizma.To nije dokaz da je Anerika fašistička država!!!!
Amerika je fasisticka drzava,
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Amerika bazira svoju politiku na rasizmu, koja je baza fasizma.To nije dokaz da je Anerika fašistička država!!!!
Ne lazi vise i ne izmisljaj, americka politika je bila anti-komunisticka, ali ti posto nemas pojma, nikada nisu ni cuo na lov na crvene vestice u Americi.Ti si najveći lazovcina i prevarant.
Kojem antikomunističkom politicaru je bilo dozvoljeno da ucestvuje na izborima 1968. u Jugoslaviji?
1968 Presidential Candidates from the Communist Party USA
Ne postoji ozbiljan istoričar koji tvrdi da je Amerika bila fašistička državaFilm koji je sniman o americkoj fasitickoj partiji, koja je popularna je ''sranje''
Ne svidja ti se istorijske cinjenice.
Amerika je bila i ostala fasisticka drzava.
Rasizam nije osnova americkog fasizma , ti i istorijaNe postoji ozbiljan istoričar koji tvrdi da je Amerika bila fašistička država![]()
![]()
Ti ne znaš šta je fašizam.
Fasuzam se bazira na superiornosti rasa, kako su definisali Hitler i Musolini, ali za tebe su to spanska selaTi ne znaš šta je fašizam.![]()
![]()
Fašizam podrazumeva jednopartijski sistem, zabranu svih nevladinih organizacija, zabranu svih nezavisnih medija, zabranu kritikovanja predsednika itd.Fasuzam se bazira na superiornosti rasa, kako su definisali Hitler i Musolini, ali za tebe su to spanska sela
O superiornoisti rasa nema nista ?Fašizam podrazumeva jednopartijski sistem, zabranu svih nevladinih organizacija, zabranu nezavisnih medija, zabranu kritikovanja predsednika itd.
Da li ti tvrdiš da jednopartijski sistem, zabrana svih nevladinih organizacija, zabrana svih nezavisnih medija i zabrana kritikovanja predsednika nisu sastavni deo fasizma?O superiornoisti rasa nema nista ?
Sta znai Hitlertov Nadcovek ?
https://en.wikipedia.org/wiki/Übermensch
Nemopj vise da blamiras![]()
Hitler je ubijao Jevreje i Rome jer su bili nioza rasa, fasizam u svojoj osnovi ima rasizam, a ti naravno nemas pojma.Da li ti tvrdiš da jednopartijski sistem, zabrana svih nevladinih organizacija, zabrana svih nezavisnih medija i zabrana kritikovanja predsednika nisu sastavni deo fasizma?![]()
![]()
Ceo forum vidi da te razbijam.Hitler je ubijao Jevreje i Rome jer su bili nioza rasa, fasizam u svojoj osnovi ima rasizam, a ti naravno nemas pojma.
![]()
Ceo forum vidi da te razbijam.![]()
Da li su jednopartijski sistem, zabrana svih nevladinih organizacija, zabrana svih nezavisnih medija i zabrana kritikovanja predsednika sastavni deo fašizma? Da ili ne?
Ti si najveći prevarant. Ja nisam rekao da je fašizam SAMO jednopartijski sistem, zabrana svih nevladinih organizacija, zabrana svih nezavisnih medija i zabrana kritikovanja predsednika. Ja sam rekao da su jednopartijski sistem, zabrana svih nevladinih organizacija, zabrana svih nezavisnih medija i zabrana kritikovanja predsednika sastavni DEO fasizma. Amerika je posle 1945. imala višepartijski sistem, nevladine organizacije, nezavisne medije i bilo je dozvoljeno kritikovati predsednike.Kakva nebuloza
Po tebi ispada da je Caucesku ( koji je bio ljuti protivnik fasizma ) ustavri fasista, jer je kod njega bio jednopartijski sistem, zabrana nevladinih organizacija, zabrana nezavisnioh medija i zabrana kritikovanje predsednika ....
Kako ti nemas pojma
![]()
Evo sta si ti rekao da je samo fasizam !Ti si najveći prevarant. Ja nisam rekao da je fašizam SAMO jednopartijski sistem, zabrana svih nevladinih organizacija, zabrana svih nezavisnih medija i zabrana kritikovanja predsednika. Ja sam rekao da su jednopartijski sistem, zabrana svih nevladinih organizacija, zabrana svih nezavisnih medija i zabrana kritikovanja predsednika sastavni DEO fasizma. Amerika je posle 1945. imala višepartijski sistem, nevladine organizacije, nezavisne medije i bilo je dozvoljeno kritikovati predsednike.
Ceo forum vidi da te razbijam.
![]()
Ceo forum zna da si ti cirkus i najveći lažov.Evo sta si ti rekao da je samo fasizam !Ti si Cirkus
Da li su jednopartijski sistem, zabrana svih nevladinih organizacija, zabrana svih nezavisnih medija i zabrana kritikovanja predsednika sastavni deo fašizma?
Sta je definicija fasizma ? Da je sastavni deo ?Ceo forum zna da si ti cirkus i najveći lažov.![]()
Ceo forum vidi da sam rekao DEO. Nisam rekao SAMO.
Svi znaju da si ti najveći klovn u istoriji ovog foruma.Sta je definicija fasizma ? Da je sastavni deo ?
Kakav klown, ovkave nebuloze forum ne pamti
![]()
To danas ima i Severna Koreja, da nije i ona fasisiticka ?Svi znaju da si ti najveći klovn u istoriji ovog foruma.
Da li su Hitlerova Nemacka i Musolinijeva Italija imale jednopartijski sistem, zabranu svih nevladinih organizacija, zabranu svih nezavisnih medija i zabranu kritikovanja predsednika? Da ili ne?
Ceo forum vidi da se ti blamiras.To danas ima i Severna Koreja, da nije i ona fasisiticka ?
Kako se ti blamiras
Daj definiciju fasizma ? Reci da ne znas, a ne da lupetas i da spamujes. Jer po tvojoj ''definiciji'' Severna Koreja je fasistickaCeo forum vidi da se ti blamiras.![]()
Da li možes da argumentovano objasniš kako si došao do zaključka da ja tvrdim da je fašizam SAMO jednopartijski sistem, zabrana svih nevladinih organizacija, zabrana svih nezavisnih medija i zabrana kritikovanja predsednika?
Ceo forum zna da si ti prvak u lupetanju.Daj definiciju fasizma ? Reci da ne znas, a ne da lupetas i da spamujes. Jer po tvojoj ''definiciji'' Severna Koreja je fasisticka![]()
pa8 ne zna sta je fasizamCeo forum zna da si ti prvak u lupetanju.![]()
Da li možes da argumentovano objasniš kako si došao do zaključka da ja tvrdim da je fašizam SAMO jednopartijski sistem, zabrana svih nevladinih organizacija, zabrana svih nezavisnih medija i zabrana kritikovanja predsednika?
Da li možes da argumentovano objasniš kako si došao do zaključka da ja tvrdim da je fašizam SAMO jednopartijski sistem, zabrana svih nevladinih organizacija, zabrana svih nezavisnih medija i zabrana kritikovanja predsednika?pa8 ne zna sta je fasizam![]()