MOST6
Buduća legenda
- Poruka
- 35.365
Aha! Jasno mi je. Došlo ti je vrijeme za promjenu dioptrije. Samo hrabro, možeš ti to!Sad propada drugi put....![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Aha! Jasno mi je. Došlo ti je vrijeme za promjenu dioptrije. Samo hrabro, možeš ti to!Sad propada drugi put....![]()
Jasno ti je qr moyAha! Jasno mi je. Došlo ti je vrijeme za promjenu dioptrije. Samo hrabro, možeš ti to!![]()
Вероватно из времена када су још увек били свесни да су дјеломице Срби.Prvo, Hrvati su autori jugoslavenske ideje. Nažalost.
Јасно, криво је двориште или шљива, а не ови... што су кренули са усташким униформама "до Дрине" да поврате "славну НДХ".Drugo, odgovornog za užase 90-ih možeš pronaći u dvorištu ispod šljive.
Причаш глупости, Изетбеговић је први одбио крњу Југославију, при чему му је чак нуђено да буде први председник исте.Za raspad Jugoslavije je osobno kriv Slobodan Milosevic koji je odbio prihvatiti plan Gligorov-Izetbegovic o umjerenoj jugoslavenskoj konfederaciji, a tada Bosnjaci su se osjecali bespomocno zbog slabih komunikacija sa Islamskim Svijetom nego sto je to sada, i to zbog tehnoloskog napretka u svijetu. Naravno. Sada Bosnjaci kao muslimanski narod je puno povezaniji sa svojim istovjercima.
To misliš zato što imaš lošu dioptriju.Jasno ti je qr moy
Ne možeš ti bez bajki. Napisao sam da su Hrvati bili autori jugoslavenstva, a ne srpstva. Baš si kratak.Вероватно из времена када су још увек били свесни да су дјеломице Срби.
Evo ti krivci, u pravom dvorištu, fali samo šljiva. Krenuli sa nacističkim pjesmama slaviti Hitlerov rođendan.Јасно, криво је двориште или шљива, а не ови... што су кренули са усташким униформама "до Дрине" да поврате "славну НДХ".
Pogledajte prilog 1278747
Drma droga dobro, ha?Причаш глупости, Изетбеговић је први одбио крњу Југославију, при чему му је чак нуђено да буде први председник исте.
Та фора са конфедерацијом је само био покушај легализације авнојевских граница, рради отцепљења и распада који би одмах затим уследи, а да после не би имали проблем као СР Хрватска данас ,која је нелегално отцепила ту територију.
Nemoj shvatiti osobno, ali Hrvati su završili to poglavlje svoje povijesti. Da je valjala, ne bi propala. Dvaput!
Meni je dobro u Hrvatskoj i to mi je dovoljno. Ne znam kako se živjelo u Jugoslaviji, osim po pričama rodbine.Немам шта да схватам особно, ја Хрватску нити волим нити мрзим, не осећам према њој ништа друго него према некој Словачкој или Литванији. Волео бих да одем на викенд трип у Загреб, Дубровник је леп. Јадран није лош, али бољи је Медитеран.
Мени је жао што је пропала и Аустрогарска, па и њена мала наследница Југославија.
Обе државе су ваљале више од онога што је дошло после њих.
Са мном не мораш да имаш тај одбрамбени став да је Хрватској супер. Ја у то не сумњам уопште.
Питање је, сумњаш ли ти?
Evo ti krivci, u pravom dvorištu, fali samo šljiva. Krenuli sa nacističkim pjesmama slaviti Hitlerov rođendan.
Drma droga dobro, ha?SR Hrvatska ne postoji od 1991. godine.
Ти лупаш за медаљу!Jel vidite da su sada, Bosnjaci i Crnogorci u istom problemu i da se kao maticni narodi svojih drzava osjecaju manjinama. U slucaju osnivanja ponovne Jugoslavije, ocuvale bi se granice tiju drzava a cini mi se da su u istoj situaciji i Slavo-Makedonci.
Za raspad Jugoslavije je osobno kriv Slobodan Milosevic koji je odbio prihvatiti plan Gligorov-Izetbegovic o umjerenoj jugoslavenskoj konfederaciji, a tada Bosnjaci su se osjecali bespomocno zbog slabih komunikacija sa Islamskim Svijetom nego sto je to sada, i to zbog tehnoloskog napretka u svijetu. Naravno. Sada Bosnjaci kao muslimanski narod je puno povezaniji sa svojim istovjercima.
Jugoslavija se mogla spasiti raspada da je Drug Tito naredio premjestanje odredjenog broja stanovnistva u druge republike.
Na primjer: odredjen broj Slovenaca se trebao raseliti po Makedoniji, Vojvodjani na Kosovo a Kosovari u Vojvodini i Hrvatskoj.
Drug Marsal Tito je trebao zabraniti nacionalno izjasnjavanje jugoslovenskih naroda osim sa identitetom Jugoslaven.
Ne bi uspelo.Jugoslavija se mogla spasiti raspada da je Drug Tito naredio premjestanje odredjenog broja stanovnistva u druge republike.
Na primjer: odredjen broj Slovenaca se trebao raseliti po Makedoniji, Vojvodjani na Kosovo a Kosovari u Vojvodini i Hrvatskoj.
Drug Marsal Tito je trebao zabraniti nacionalno izjasnjavanje jugoslovenskih naroda osim sa identitetom Jugoslaven.
To je skoro 30 godina pre nego što je umro.
Jos uvek se narod seca ustase iz kuce cveca...Jugoslavija se mogla spasiti raspada da je Drug Tito naredio premjestanje odredjenog broja stanovnistva u druge republike.