SEZONA EKSKURZIJA !!!

• Začetnik teme Začetnik teme Celle
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Elem (i ja da jednom kazhem tu rech), sve svreme exkurzije sam sa dva ortaka govorio ne seeeeeeeeeeeeeeeeeri, pa samo na kraju promukli...U N.S. sam zajebavao neku babu u parku koja nam doshla i rekla: "ko oce da mu nacrtam lice?", i svi kazemo ne, i ode ona 20 metara i kazhem joj ja: "ocu ja!", ona se jedva vrati i pochne da smara i da nam pokazuje neke slike (zrtezhe) a one ochaj, i ja kazhem da mi se ne svidja , ode ona opet- posle 20m pitam ja kolko koshta? One se opet jedva vrati i pochne smarati josh 10 min. i ja joj kazhem: "Zar stvarno mislite da hocu?"...
I najjache je bilo na kraju kada se 50km do Bg_a pokvario bus, srecom na OMV pumpi(htela da mi pukne beshika i stalno sam ponavljao:"ljudi pisha mi se"...A kad sam zavrshio pocheli da me bole bubrezi...I tako smo stajali (sedeli) Dva sata na hladnoci dok nije dosho bus iz Bg_a, jer se i prvi koji je posho po nas pokvario...I onda sam se prehladio ko nikad..Evo moram da obrishem nos, golica me slina:-D.

Jao pa ovo mi je najveci post ikada:lol::-D:-D:lol::D:lol::wink:

Broken, za slinu nismo morali da znamo :lol:...
Nama je bila ok exkurzija... Ali nista posebno. Sad mi je krivo sto nisam bila u sobi sa vecinom iz mog odeljenja nego sam visila sa manje njih i jos jednim likom iz sedmice.... Ma...bilo je i noljih.

...možda tebi nije potreban, jer si potpuno slobodan, ne zanima te šta ostali misle o tebi, lako se upuštaš u društvo....jednom rečju savršen.....ali većini je potreban...ne pitaj zašto....recimo da bi imali nečim da se zanimaju...da se ne smore k'o svinjče u Teheranu.....ili pak da bi se malo opustili se prepustili okolini...........a uostalom...samo onaj ko je potpuno van sebe može da sluša ovu domaću,šitersku muziku(znaš na šta mislim)...

...a kontradiktoran je samo u velikim količinama...

....mada....ako si u dobrom društvu, u kom možeš potpuno da se opustiš, onda ti alkohol nije potreban :D eto....

..jasnije?? :D
:D Hvala na detaljnom objashnjenu, premda mi je bilo jasno, ali svejedno, puno hvala.
Ne kazhem da ne treba piti nishta, poshto-poto, ali ''lajsna'' nije bash potrebna... ;)

Broken, za slinu nismo morali da znamo :lol:...
Nama je bila ok exkurzija... Ali nista posebno. Sad mi je krivo sto nisam bila u sobi sa vecinom iz mog odeljenja nego sam visila sa manje njih i jos jednim likom iz sedmice.... Ma...bilo je i noljih.

Ja sam takodje visio u sobi sa jednom osobom iz dvojke, i osobama iz mog odeljenja.
Nije bilo nishta specijalno, ali se nadam da tje ovaj put biti bolje... :D

Nisam sigurna sta sam cula na nekim vestima danas, ali neko iz (valjda) I gim. se bunio na ekskurzije u inostranstvu, od cega se ministarstvo dinstanciralo, jer, zaboga, ekskurzije nisu zakonom regulisane, nego se vode kao fakultativna stvar... U svakom slucaju, bice prilog o tome na Fox tv u 19 casova, jedva cekam da cujem... Sto i vama zelim... Dakle, tema su ekskurzije u inostranstvo, pa se komentarisemo posle priloga...

Dechko je bio fudbaler, medjutim, imao je problema sa srcem. Bio je na medikamentima(3 tablete) prvog dana, pa je uveche nashao za shodno da malo popije. I zato - INFARKT...

I tako se ugasio zhivot jedne mlade osobe koja poshto-poto zheli da pije i da ispadne ''veliki'', a nije znao da to nije odlika velikih...
I shta sad? Mogu da kazhem da ne mogu da verujem - slagatju. Mogu da kazhem da ga shvatam - slagatju. Mogu da kazhem da ne mozhe vishe da mi bude zhao - ponovo tju slagati.

Zhao mi je samo, odnosno mogu retji, najvishe, zato shto nije bilo nikoga u tom njegovom zhivotu ko bi takvu stvar sprechio...

da...ljudi dok su u dubokom snu obicno nisu svesni...

elem...
i sta je bilo za ekskurzije za dalje? je l' otpadaju ili ne?
nisam pre cula za tog decka sto je umro...stvarno - nepotrebno...
zasto je uopste cilj napiti se i to bas na ekskurziji? svi mogu cim izadju od kuce da se napiju...nije to nista novo...

Back