Lamborghini
Ističe se
- Poruka
- 2.920
Stvarno?
E onda bi mi sigurno bilo jasno...Valjda...

E onda bi mi sigurno bilo jasno...Valjda...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

:-D:-D
:-D:-D

:wink:
:wink: ...
......možda tebi nije potreban, jer si potpuno slobodan, ne zanima te šta ostali misle o tebi, lako se upuštaš u društvo....jednom rečju savršen.....ali većini je potreban...ne pitaj zašto....recimo da bi imali nečim da se zanimaju...da se ne smore k'o svinjče u Teheranu.....ili pak da bi se malo opustili se prepustili okolini...........a uostalom...samo onaj ko je potpuno van sebe može da sluša ovu domaću,šitersku muziku(znaš na šta mislim)...
...a kontradiktoran je samo u velikim količinama...
....mada....ako si u dobrom društvu, u kom možeš potpuno da se opustiš, onda ti alkohol nije potrebaneto....
..jasnije??
 Hvala na detaljnom objashnjenu, premda mi je bilo jasno, ali svejedno, puno hvala.
 Hvala na detaljnom objashnjenu, premda mi je bilo jasno, ali svejedno, puno hvala.
Broken, za slinu nismo morali da znamo...
Nama je bila ok exkurzija... Ali nista posebno. Sad mi je krivo sto nisam bila u sobi sa vecinom iz mog odeljenja nego sam visila sa manje njih i jos jednim likom iz sedmice.... Ma...bilo je i noljih.

Jel ste chuli kako je onaj umro na exkurziji ?!...

da ko ja kad sam popila brufen jer me boleo stomak,pa posle zaborivala i udarila po pivo...spavala sam 23sata,nisam bila niceg svesna