SEXUALNO OBRAZOVANJE

Ang3L:
znam da ce me mnogi isprozivati ovde al... ja cu se obazirati samo na normalne...

Sa deckom sam vec neko vreme, volimo se... i pokusali smo da spavamo veceras, al njemu nikako da se skroz digne... sve smo probali... kaze da se to niakd nije ddesilo ranije (kao i svi) i da je valjda jako nervozan... zbog cega? ako je mogao da spava sa devojkama koje ne voli, zasto je od mene nervozan... :-? Pitala sam ga da li ga ne uzbudjujem ili sta, al kaze da je daleko od toga!! Ne vidim u cemu je onda problem... :-?

Kad smo odustali od pokusavanja, samo smo lezali i mazili se... To je bilo prijatno.. al svejedno jako sam htela da spavam sa njim... naravno da cemo pokusati opet, al ... sta ako se to ponovi??

hvala svima na normalnim odgovorima. :)
kao i svi??? jel to znachi da se i drugima to desavalo sa tobom?

blue_eyes_bg:
Vidis kako zena zna sta da radi,morala da nauci,da se snalazi :lol:
...ma ja sam samo htela da je pitam dal` mu je popushila ****... :lol: al ne smem - postim... :lol: pa sam izvrdavala malo...
(da ne bude posle da sam zla... ja se samo malo shalim... i inache nisam verbalni tip - ne lozzim se na rechi, a prerverzne mashte imam svoje, pa chak i previshe ... mom mushkarcu se uvek digne. ;).... a ti, curo, ANG vec neki broj, ochigledno ne znash gde si doshla... jerbo da znash, sve bi nam potanko objasnila, a onda bi ti se neki revnosni 4mash prijavio da ti pomogne....)
...u svakom sluchaju...
...bice sve u redu... nema gore stvari od seksa pod presijom. u stvari ima. nemanje seksa uopshte, al to cesh vec shvatiti... neka se stvari malo smire, pa pokushajte ponovo... i voi-la! bice pred tobom u svom sjaju i velichini....

Maslachak:
...ma ja sam samo htela da je pitam dal` mu je popushila ****... :lol: al ne smem - postim... :lol: pa sam izvrdavala malo...
(da ne bude posle da sam zla... ja se samo malo shalim... i inache nisam verbalni tip - ne lozzim se na rechi, a prerverzne mashte imam svoje, pa chak i previshe ... mom mushkarcu se uvek digne. ;)......
legendo.. :lol:

Flame-04-june.gif

U skladu sa temom interesuje me nesto, pa ako neko moze i hoce da me savetuje...
Imam problem da svrsim, sve je ok i sa duzinom trajanja odnosa, osetim da sam blizu i nikad da se to desi, i na kraju odustanem da pokusavam i ostanem uskracena, jednom sam uspela ali se nerviram i ne znam gde gresim, da li je to samo kad mene, sta da radim, da li tebam da mislim na nesto, da ne mislim...? Stvarno mi je krivo... Citala sam o tome u ovoj temi, ne bas sve, bio je neki poduzi tekst, super je to ali ako neko ima jos nesto da mi kaze...

Imas problem psiholoske prirode... Svesno ili podsvesno se lisavas orgazma... Ne znam da li se slican problem javlja i u drugim sferama tvog zivota (odricanje od nagrade)... Mislim da si sad vec previse opterecena samim problemom (u smislu da dok ocekujes orgazam mislis "svrsi svrsi svrsi" ili "e jbg opet ce da me ispali ova moja mala" :) ) Ako problem ne mozes resiti sama, razgovaraj sa deckom, ako ni to ne pomogne obrati se psihologu. Pozdrav!

Back