SEXUALNO OBRAZOVANJE

Smatram, da seksualno obrazovanje ukljucuje i sve moguce informacije u vezi AIDS-a

Verujem, da mnogim obolelim za virusom Hiv treba pomoc ( razgovor, dodatne informacije i sl.) ...i za sve ostale mogu se naci korisne informacije...

Ovo nije reklama, pa molim moderatore, da to NE BRISU!!!

Omladina JAZAS-a.....u borbi protiv AIDS-a..
http://www.jazas.org.yu/index.php Mozda nekome i pomogne...mozda ste i culi za tu organizaciju i njihov sajt.... ;)

Ang3L:
znam da ce me mnogi isprozivati ovde al... ja cu se obazirati samo na normalne...

Sa deckom sam vec neko vreme, volimo se... i pokusali smo da spavamo veceras, al njemu nikako da se skroz digne... sve smo probali... kaze da se to niakd nije ddesilo ranije (kao i svi) i da je valjda jako nervozan... zbog cega? ako je mogao da spava sa devojkama koje ne voli, zasto je od mene nervozan... :-? Pitala sam ga da li ga ne uzbudjujem ili sta, al kaze da je daleko od toga!! Ne vidim u cemu je onda problem... :-?

Kad smo odustali od pokusavanja, samo smo lezali i mazili se... To je bilo prijatno.. al svejedno jako sam htela da spavam sa njim... naravno da cemo pokusati opet, al ... sta ako se to ponovi??

hvala svima na normalnim odgovorima. :)

Ang3L, proslo je vise od mesec dana. Jel ste uspeli da to odradite kako valja? Odnosno, da li je on uspeo? Bas me zanima. I meni se to desavalo na pocetku.

alya:
Smatram, da seksualno obrazovanje ukljucuje i sve moguce informacije u vezi AIDS-a

Verujem, da mnogim obolelim za virusom Hiv treba pomoc ( razgovor, dodatne informacije i sl.) ...i za sve ostale mogu se naci korisne informacije...

Ovo nije reklama, pa molim moderatore, da to NE BRISU!!!

Omladina JAZAS-a.....u borbi protiv AIDS-a..
http://www.jazas.org.yu/index.php Mozda nekome i pomogne...mozda ste i culi za tu organizaciju i njihov sajt.... ;)
Jel ti to iz licnog iskustva? :roll: :lol:

Bass`Hunter:
Ja sam mislio da si ti musko ali nikad se ne zna danas nas ima svakavih :lol: A jelte si imala sidu zato sto si sedela na prljavoj wc solji? :roll: :lol: :lol:

Alya pa musko....
leukz_nl_bewegende_emoticons_3d_104.gif
leukz_nl_bewegende_emoticons_3d_61.gif
.....nisi mnogo mislio...
a116.gif
....malo se informisi kako se moze inficirati Hiv-om...
a010.gif

svejeok:
U skladu sa temom interesuje me nesto, pa ako neko moze i hoce da me savetuje...
Imam problem da svrsim, sve je ok i sa duzinom trajanja odnosa, osetim da sam blizu i nikad da se to desi, i na kraju odustanem da pokusavam i ostanem uskracena, jednom sam uspela ali se nerviram i ne znam gde gresim, da li je to samo kad mene, sta da radim, da li tebam da mislim na nesto, da ne mislim...? Stvarno mi je krivo... Citala sam o tome u ovoj temi, ne bas sve, bio je neki poduzi tekst, super je to ali ako neko ima jos nesto da mi kaze...

Nije to samo kod tebe.

...prvo on mora da se potrudi...drugo ti treba da budes potpuno opustena...i da se ne stidis od toga sta bi on mogao da pomisli kad bi ti radila ovo ili ono...
...trece ako ne mozes cisto vaginalno...ti stimulisi klitr.dtok te on **** i doziveces ga sigurno. 8)

Steffan:
Mala sere kao foka... :mrgreen: ocigledno je da je teoretisanje jedino u cemu je dobra.. u praksi zna samo da rasiri noge, da se natrti i drhti.. hahahah :lol:
Pa sto onda ,kad si tako iskusan da znas kakva je ona, ne podelis ti svoja iskustva, tehniku i sex.obrazovanje? Ne kapiram, posto sve znas, zasto dolazis na ovu temu, zasto ti smeta sto ona zeli da poduci one koji ne znaju a ne foliraju se da znaju sve kao ti!!!

Ang3L:
znam da ce me mnogi isprozivati ovde al... ja cu se obazirati samo na normalne...

Sa deckom sam vec neko vreme, volimo se... i pokusali smo da spavamo veceras, al njemu nikako da se skroz digne... sve smo probali... kaze da se to niakd nije ddesilo ranije (kao i svi) i da je valjda jako nervozan... zbog cega? ako je mogao da spava sa devojkama koje ne voli, zasto je od mene nervozan... :-? Pitala sam ga da li ga ne uzbudjujem ili sta, al kaze da je daleko od toga!! Ne vidim u cemu je onda problem... :-?

Kad smo odustali od pokusavanja, samo smo lezali i mazili se... To je bilo prijatno.. al svejedno jako sam htela da spavam sa njim... naravno da cemo pokusati opet, al ... sta ako se to ponovi??

hvala svima na normalnim odgovorima. :)
Definitivno je pocheo da mu se sushi i uskoro ce da postane devojcica bas kao i ti. Narasce mu i sikice :lol:

Back