SEXUALNO OBRAZOVANJE

getmsg-1.gif

Ljudi, imam big problem Svrsio sam u devojci dan posle zavrsetka njenog menstrualnog ciklusa. interesuje me dali je moguce da zatrudni, jer svi znamo da su tad neplodni dani, popila je Postinor tablete pa me zanima dali te tablete zaista pomazu u sprecavanju trudnoce, ustvari dali ima mesta panici u svemu tome?
Molim vas ako bih mogli da mi odgovor posaljete na email: esso@scnet.yu

Unapred zahvalan!
esso
[/SIZE

esso:
Ljudi, imam big problem Svrsio sam u devojci dan posle zavrsetka njenog menstrualnog ciklusa. interesuje me dali je moguce da zatrudni, jer svi znamo da su tad neplodni dani, popila je Postinor tablete pa me zanima dali te tablete zaista pomazu u sprecavanju trudnoce, ustvari dali ima mesta panici u svemu tome?
Molim vas ako bih mogli da mi odgovor posaljete na email: esso@scnet.yu

Unapred zahvalan!
esso
[/SIZE

Bravo care pa na sta si mislio?Jbg sto se nisi kontrolisao sam si kriv! sad se samo moli da ne ispadne lose :)

esso:
esso
[/SIZE

ne brini, nece zatrudneti..

Devilishgirl hehe ti sve znas dodjes nam ovde i ko uciteljica o svima se brines i svima dajes odgovore a da li ti imas neko pitanje nama da postavis da mozda mi tebi pomognemo? :) da bude barem jednom djaci pomazu uciteljici a ne uciteljica djacima :P

Ako neko zna, ima iskustva ili sta vec neka mi odgovori... Nisam nikada probala analni sex, i recimo da me zanima kako je, koliko znam boli mnoogo vise nego vaginalni, ali je orgazam bar duplo bolji... Koliko je istina to oko analnog orgazma, kako izgleda, ima li zaista razlike, da li uopste postoji...? Da li se isplati takvog bola??? Unapred hvala!

silvija89:
Ako neko zna, ima iskustva ili sta vec neka mi odgovori... Nisam nikada probala analni <a href="http://forum.krstarica.com/sex">sex</a>, i recimo da me zanima kako je, koliko znam boli mnoogo vise nego vaginalni, ali je orgazam bar duplo bolji... Koliko je istina to oko analnog orgazma, kako izgleda, ima li zaista razlike, da li uopste postoji...? Da li se isplati takvog bola??? Unapred hvala!
Ako ne probas, nikad neces saznati! Mani se teorije

Back