Jok no cu u sebe :-)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Maslachak:i ja gledam fudbal. izyeba me sinoc getafe.
esso:Ljudi, imam big problem Svrsio sam u devojci dan posle zavrsetka njenog menstrualnog ciklusa. interesuje me dali je moguce da zatrudni, jer svi znamo da su tad neplodni dani, popila je Postinor tablete pa me zanima dali te tablete zaista pomazu u sprecavanju trudnoce, ustvari dali ima mesta panici u svemu tome?
Molim vas ako bih mogli da mi odgovor posaljete na email: esso@scnet.yu
Unapred zahvalan!
esso[/SIZE
e draga moja, sex life od 1-10, skoro 2..Cupavka:Osecam da ona, zena radi, dok mi teoretisemo...rekla bih po kezu devolashnom...
esso:Ljudi, imam big problem Svrsio sam u devojci dan posle zavrsetka njenog menstrualnog ciklusa. interesuje me dali je moguce da zatrudni, jer svi znamo da su tad neplodni dani, popila je Postinor tablete pa me zanima dali te tablete zaista pomazu u sprecavanju trudnoce, ustvari dali ima mesta panici u svemu tome?
esso[/SIZE
kojo, ebem te u doope otkachenokojote:Kresnula se D. sa tipom. Posle seksa, sva uplašena, upita tipa:
- Jao! Jesi li koristio qrton!?
- Nisam!
- A je l' imaš sidu?
- Nemam!
- Uh. dobro je, da ne dobijem opet.:razz:
Ako ne probas, nikad neces saznati! Mani se teorijesilvija89:Ako neko zna, ima iskustva ili sta vec neka mi odgovori... Nisam nikada probala analni <a href="http://forum.krstarica.com/sex">sex</a>, i recimo da me zanima kako je, koliko znam boli mnoogo vise nego vaginalni, ali je orgazam bar duplo bolji... Koliko je istina to oko analnog orgazma, kako izgleda, ima li zaista razlike, da li uopste postoji...? Da li se isplati takvog bola??? Unapred hvala!