Kresao sam toliko ribica u zivotu da ne mogu ni da ih izbrojim, ali pravi dasa o tome ne govori, pravi dasa to radi, kapirate?
Nije da sam neki lepotan, niti imam najveceg 'gushtera' na planeti, ali cice su se uvek palile na mene. Od kada znam za sebe. Neki kazu da je to zato shto imam malo veci nos, ko ce ga znati? Tek, nosinger mi je stvarno poveci. Nanjushim plen na pristojnoj razdaljini..
Nikad nisam morao da se trudim neshto posebno. Sednem i samo shacujem. I, ona prilazi, nepogreshivo. Rech- dve, dva tri pitja i moja je, odmah. Sex on the beach.
Dobro staro vreme.
Sada vidim, prave neki koktel koji se tako zove. OK choveche, ali onda kad sam ja bio mlad i zelen, nije bilo takvih pitja, sine, mi smo to radili! Sex na plazi se podrazumevao....
Plus shita i marihuane koliko hocesh.....sve se malo urade i sine, na plazi je svake vecheri, ko sezona parenja morzeva. Tela na pesku. Razumete? Exstaza, zvezde odobravaju shto smo tako nevaljali, nebo nam otvara vrata. Ponekad se zezamo zajedno, ono, svingeraj, pomeshamo se, pa kome shta upadne. Bukvalno.
Taj miris ne mogu, choveche, ni danas da zaboravim. Vlazni pesak, more, marihuana, pivo, sise, orgazam, ludilo....
Tad sam mislio da mogu da napravim moju lichnu sistematizaciju ribica, ali nisam to uradio. Nisam imao vremena -kar.ao sam stalno.
Ne moze u isto vreme i da se razmishlja i da se kara!
Jedno iskljuchuje drugo! Dva ozbiljna posla ne idu zajedno!
Posle sam pocheo da razmishljam, mnogo kasnije, ako razumete shta hocu da kazem?
Yebi ga, imam 57 godina i sad me stizu gresi mladosti. Jel' se to tako kaze? Ne moze vishe bash svaki put, i krace traje...
..
Jedino shto je malo kvarilo tu morsku srecu jeste bila prokleta chinjenica da iz nekog razloga ni sa jednom damicom nisam mogao dva puta. Jel' to nenormalno?
Nisam hteo da se vezujem. Shta bih, pobogu, radio sa bilo kojom, od njih preko dana? ishao na plazu? pio kafu? pravio planove za buducnost?....ne, ne, to nije bilo za mene. ta sranja. bar sam tu bio poshten.
Nisam mnogo prichao. Nisam pogotovo, prichao ono shto ne mislim.
A prethodno sam rekao da nisam mnogo ni mislio. Zakljuchak - rechi su bile suvishne. Moj dikica se odlichno sporazumevao: onakvog, bez lica i bez mimike -sve su ga razumele.
Imao sam 27 godina i potpuno sam bio otkachio.
Kresnem ribu, i chim ona krene da me ljubi i grli, poshto sam svrshio, meni se smuchi. Ako bi moglo da nekako odmah odletim i da malo budem sam, ako razumete shta hocu d a kazem? Bliskost skenjava sexualne sheme, razblazava lepotu orgazma.