Joya, mislio sam na Day After.
Bio sam u apoteci i rekli su mi da se te tablete mogu uzeti najvise 2-3 puta godisnje ali do uzimanja sledece treba proci najmanje 2-3 meseca.
Mislim da to znaci da sad mozemo samo cekati i nadati se. Jel neko zna sta mozemo raditi da smanjimo mogucnost trudnoce? Ako ona ode kod ginekologa, ne razumem sta on moze uciniti da ona ne ostane trudna.
Neke od olaksavajucih okolnosti su te da je bila mala rupa na kondomu, dosta sperme je ostalo u kondomu, tri dana pre toga joj je tek prestala menstruacja a koliko znam,to su jos najmanje plodni ili neplodni dani, posto je dve nedelje pre toga popila Day After tablete,mozda one jos uvek imaju neko dejstvo s obzirom da su veliki shok za organizam a i to da se ne smeju jedno vreme uzimati, i sad jos nesto sto mislim da nam je u koristi a to je da je ona vec tada bila prehladjena a i imala je temperaturu a procitao sam da je to jedan od faktora koji smanjuju mogucnost da dodje do oplodnje.
E sad, s obzirom da sam totalno ocajan i depresivan,mozda sam malo i preuvelicao sve u cilju da pomognem samom sebi ali ipak mislim da je dosta faktora na mojoj strani.
Jel neko zna kome bi se mogao diskretno obratiti za pomoc,savet ili nesto slicno? Neko ko je strucan a ko mi je lako dostupan? I kako nam sad, kada se sve desilo, moze pomoci ginekolog? Ako je ona maloletna, jel ga moze posetiti bez prisustva roditelja?
I jos nesto, kakve su to tablete za prekid trudnoce? Jel one sluze za ovakav neki slucaj?
Hvala svakome ko mi je izasao u susret,izvinjavam se svakome koga sam smorio