njegove ochi nisu fer..isuvishe sveobuhvatne i sveprozimajuce da bi mogla makar da pokusham da glumim ravnodushnost..koza mu je meka i nezna..vitak je, vretenast, dobro definisanih mishica, sportske gradje..
na njemu nema ni grama necheg nepotrebnog..mirishe chisto, ali to nije parfem..gleda u mene i osecam kako me skenira pogledom..izazvao je takav kaleidoskop osecanja..osecam u sebi pravu exploziju zivih, skoro vatrenih boja..rasprskavaju se u mojoj glavi i na mojim grudima...srce i gacice mi pulsiraju u istom ritmu..drhtim..
predvidljiva masa ljudi koja nas okruzuje stapa se u jednu besmislenu, homogenu mrlju.....nas dvoje smo, medjutim, zapanjujuce jasni.. shokirana sam i uznemirena dok osecam kako gacice trepere na meni...zapanjujuce smo otvoreni..flertujemo na zavidnom nivou..istovremeno sam i neposredna i neuhvatljiva, rafinirana i direktna, chedna i zavodljiva...mnogo zavodljivija nego shto sam ikada bila...i on je pun protivrechnosti..pricha o poslu, shto je samo po sebi dosadna tema, ali to chini beskrajno zanimljivo..
prichamo mahom o sexu, skoro ni o chemu drugom, i otkrivamo shta je to shto nam je zajednichko...priznanje da ima neiskorenjenu naviku da gde god da se nadje smesta pronalazi najpozeljniju zenu u okolini...kazem da mi je to umece odlichno poznato..klima glavom i jednostavno potvrdjuje :" to je gotovo prisilna radnja. ipak ne mislim da je to jedinstveni talenat.....onda u neverici odmahuje glavom 'ponekad se uopshte i ne trudim da nadjem onu koju je najprivlachnija..mislim, to je stvarno gubljenje vremena kad chovek zeli da ostvari najneposredniji cilj..onda pronalazim onu koja je najspremnija, i to odmah.."
'a shta sam ja? kakva sam ja, pitam potpuno besramno..znam da je malo verovatno da prizna kako mu je stalo da samo na brzaka obavi posao i zato shaljem sve signale koje mogu da poshaljem..ali toliko zelim da mi laska..
'ti, lepotice, sa svojom shashavom, plavom kosom, lepim licem, zapanjujuce dobrom figurom, punim oblim grudima ..."...dodiruje mi koleno.."...ti sa svojim inteligentnim ochima, ochima koje me posmatraju sa hladnom ravnodushnoshcu, ti si bez svake sumnje najprivlachija zena ovde...ali ti se razlikujesh..istovremeno si i najnedokuchivija...
navika ga primorava da doda "spavao sam sa 99 zena, kako ti se chini da budesh stota?''
'jel ta izjava ikada upali''? pitam ga smejuci se, uprkos sebi samoj, njegovoj drskosti..
''koliko znam, dosad je 99 puta upalila''
''hej ..ovo deluje jadno''
''koliko vidim to ti ne smeta''...
potpuno je u pravu..toliko mi se dopada da mislim da ce mi pripasti muka..toliko mi se dopada da mislim da mora da mi pripadne muka..naginje se ka meni..njegova usta su mi toliko blizu da mogu da osetim u vazduhu njegovo pivo, potpuno opojan miris..
''priznajem da me razoruzava to shto si tako hrabra..ali mislim da nisi preambiciozna kada je rech o sopstvenom izgledu..''
zudim za njim toliko da me zudnja boli..zelim ga..
miluje mi ramena i vrat..u trenutku kada se nakratko poigrava s mojim grudima, ja sam vec klonula od ishchekivanja, zelim da mu gurnem ruku nanize..sasvim sam ovlazila..