SEXUALNO OBRAZOVANJE

I'll kick ya like a horse now honey
Bite me like a dog
Scratch me till i bleed now sugar
Dontcha ever stop..
Hipshaker
Heartbreaker
Spine cracker
Voodoo witch
You got the gold
Gonna dig dig your sugar ditch
I'll do the crime
Serve the time
Murder first degree
Cast your spell
Gimme hell
Get down on your knees..
:P

Devilishgirl:
a shto lud ? :)
a posledice su ? :?
swing je neshto drugo :)
ne :)
Daklem za tebe je trojka normalna stvar?

Posledice mogu biti razne... koji ce te normalan posle grupnjaka hteti... mislim na ono sto vi zovete "primitivni balkanci"... ali takvi su ipak u velikoj vecini... tako da ces se ograniciti posle na sacicu "slobodoumnih".... gubis potencijalna prostranstva... Takodje sanse za ozbiljnu vezu su ti posle toga svedene na 0 otprilike...

Da nije swing nego grupnjak... nije sija neg je vrat...

I lazes da te ne pali kad neki ker zaskoci ribu... jer to isto moze da probudi primitivne instinkte... isto kao i slika "grupnjaka" samo si htela da kazes da to ne bi praktikovala... ali nisi iskrena...

Breaking:
Chekaj, hocu i ja malo da se uvlachim na ushtb drugoga, kao ex-frozen.
Brate, dal mozes da napises jedan post a da ne pravis od sebe heroja a od nekog drugog negativca?
Dal si toliki olos?
Devojka je napisala nesto o slikama u kao-negativnom kontekstu, pa sam je upitao zasto.
Kako li si se provlacio sve ovo vreme kao ljuga kroz forum, nikad necu znati.
Mozda nikog nije bilo da te spreci.
Da devilish, znam da je tema o sex-u, ali ovaj derpich se ili uvlachi svakome kome stigne ili mrzi svakoga kome se nije uspeo uvuci. Kupuje ljude komplimentima kada su niske volje i samopostovanja, i to dobro radi, manipulator je strava.
Samo sto nije dovoljno chovek za bilo sta drugo, mislim, cak ni da pogleda sebe u ogledalu.
i pazi se ove bolesne ******, on moze da nanjushi kada je neko slab, i gledace to da izmanipulise
Ma pali bre shabane.Sha je?Chim si video sliku dobre ribe uvatila kriza...A?Pa si pocheo da lupetash na kvadrat.Pojedi neshto slatko,bitje ti lakshe.

prekjuce sam spavala prvi put sa deckom...zajedno smo godinu i dva meseca i stvarno imamo divnu vezu...i ja sam to zelela, on me je cekao i eto, uradili smo to...tog dana sam bila presrecna...neko vreme

a onda sam toliko pala u neku depresiju...sada stalno placem, sve mi smeta, mislim da me ne postuje i ne ceni dovoljno....mene i to sto sto sam uradila...ja sam oduvek to zamisljala bas bas romanticno...ne sam prvi put, ali bar nekoliko dana posle toga.....zelela sam da mi posveti paznju i bude jos nezniji prema meni.....samo se svadjamo od tada ja suvise trazim, on kaze da sam razmazena....a i on ima probleme, izbacili su ga iz skole i njegovi sad vrse veliki pritisak na njega.....shvatam ja to, ali sam sada mnoogo osetljiva...ne znam sta da radim..zasto je to tako?
koliko god on da se trudi oko mene, meni ne valja
ne mogu da prestanem da placem, svaki njegov pokret protumacim kao da me vise ne voli.....a ja sam svoju nevinost oduvek gledala kao nesto posebno, nesto na sta sam ponosna....i sada se osecam kao da mi je srusio sve snove, ako dete kome je neko uzeo omiljenu igracku i razbio je.....

naancy90:
prekjuce sam spavala prvi put sa deckom...zajedno smo godinu i dva meseca i stvarno imamo divnu vezu...i ja sam to zelela, on me je cekao i eto, uradili smo to...tog dana sam bila presrecna...neko vreme

a onda sam toliko pala u neku depresiju...sada stalno placem, sve mi smeta, mislim da me ne postuje i ne ceni dovoljno....mene i to sto sto sam uradila...ja sam oduvek to zamisljala bas bas romanticno...ne sam prvi put, ali bar nekoliko dana posle toga.....zelela sam da mi posveti paznju i bude jos nezniji prema meni.....samo se svadjamo od tada ja suvise trazim, on kaze da sam razmazena....a i on ima probleme, izbacili su ga iz skole i njegovi sad vrse veliki pritisak na njega.....shvatam ja to, ali sam sada mnoogo osetljiva...ne znam sta da radim..zasto je to tako?
koliko god on da se trudi oko mene, meni ne valja
ne mogu da prestanem da placem, svaki njegov pokret protumacim kao da me vise ne voli.....a ja sam svoju nevinost oduvek gledala kao nesto posebno, nesto na sta sam ponosna....i sada se osecam kao da mi je srusio sve snove, ako dete kome je neko uzeo omiljenu igracku i razbio je.....
Skola je vama najvaznija... a jel ti on rekao da te vise ne voli, ne ceni ne postuje.. ili se to samo tebi cini?

Petar_Pan:
Jos uvek ti je u glavi ta slika... ako ako... razmisljaj o njoj i pati... :lol:
Ti imas drskosti nekome da kazes nesto za fizicki izgled... :lol: 150 kila sala i 60 godina... :lol: Imas li ti uopste ogledalo u kupatilu? :lol:
'eeeeebo te, Pero, pa taj tvoj opis mojih kila i godina raste drastično, iz posta u post, izgleda kao i priče o svim tvojim kolima i preduzećima !!! :lol:
Po toj analogiji, sva je prilika, da imaš polovni Yugo i mamin kiosk, u maniru preuveličavanja, kome si sklon !!! :lol:
Da si počeo pre par meseci, da opisuješ i svoju pišicu, ovim grandomanskim metodom, do sada bi dobacila i do celih 11 cm !!! :lol:

krvolok:
'eeeeebo te, Pero, pa taj tvoj opis mojih kila i godina raste drastično, iz posta u post, izgleda kao i priče o svim tvojim kolima i preduzećima !!! :lol:
Po toj analogiji, sva je prilika, da imaš polovni Yugo i mamin kiosk, u maniru preuveličavanja, kome si sklon !!! :lol:
Da si počeo pre par meseci, da opisuješ i svoju pišicu, ovim grandomanskim metodom, do sada bi dobacila i do celih 11 cm !!! :lol:
Ajde reci nam onda koliko imas kila i koliko imas godina... :lol: Cik ako smes... :lol:
A i tad bi moja pisica bila 3 put veca nego tvoja... :razz: :lol: O lepsa i bolje funkcionalna necu ni da pominjem... :razz: Penzosu matori... rekla je meni ona bakuta kakva je tvoja pisica... :lol: Kaze osetila sam ga ko povetarac.... :lol:

Mislim ne znam gde imas veci komplex od mog izgleda, od godina, od kila, od mog pendreka, od mojih kola ili od moje firme... :lol: Nemoj sad sve komplexe odjednom da ispoljavas.... :lol:

Petar_Pan:
Ajde reci nam onda koliko imas kila i koliko imas godina... :lol: Cik ako smes... :lol:
A i tad bi moja pisica bila 3 put veca nego tvoja... :razz: :lol: O lepsa i bolje funkcionalna necu ni da pominjem... :razz: Penzosu matori... rekla je meni ona bakuta kakva je tvoja pisica... :lol: Kaze osetila sam ga ko povetarac.... :lol:

Mislim ne znam gde imas veci komplex od mog izgleda, od godina, od kila, od mog pendreka, od mojih kola ili od moje firme... :lol: Nemoj sad sve komplexe odjednom da ispoljavas.... :lol:
" Laki je malo nervozan " ??? :lol:

Petar_Pan:
Skola je vama najvaznija... a jel ti on rekao da te vise ne voli, ne ceni ne postuje.. ili se to samo tebi cini?
ma, on meni prica da me voli, i da me ne ceni nista manje ni vise zbog toga...on voli mene, i sa mnom je zbog MENE, a ne zbog sexa kaze....... ali koliko god se on trudi, meni sve smeta......preeevise sam osetljiva.....

naancy90:
ma, on meni prica da me voli, i da me ne ceni nista manje ni vise zbog toga...on voli mene, i sa mnom je zbog MENE, a ne zbog sexa kaze....... ali koliko god se on trudi, meni sve smeta......preeevise sam osetljiva.....
E danas sve neki tinejdzerski problemi... :lol:
Daklem ipak ti malo tripujes da te manje ceni i da te manje voli... Mozda ste se malo prezasitili... sta mislis da napravite malo pauzu od par dana... Mada znas zenske imaju tu sposobnost da prave problem tamo gde ga nema...
Jel tebi stalo do njega? Zbog cega si ti sa njim? Jel se on tebi iskreno svidja?

krvolok:
... a valjda će biti i tebi otvoren mamin špajz, ako sutra zakasniš na taj tvoj bedni posao, ako se tako i može nazvati to čime se ti baviš ... :-?
Ono cime se ja bavim ti mozes samo da sanjas...
Inace nemamo svi tu privilegiju da se bavimo sibicarenjem po pijacama... :lol: Prodajom ukradenih mobinih i ostalo da bi sklopili kraj sa krajem... :razz: :lol:
rekoh li ti da si jadan skroz.... a jesam... e dobro onda... :lol:

PS Sta cekas da legnem da spavam pa da mi zadas udarac kad necu moci da se branim a? Patetic...

Back