- Poruka
- 8.271
pretvorila sam se u ushi ..prichaj breMannibals:Meni se nikad nije desilo da prerano ejakuliram zna Mani razne tehnike ...![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pretvorila sam se u ushi ..prichaj breMannibals:Meni se nikad nije desilo da prerano ejakuliram zna Mani razne tehnike ...![]()
neohodno je da radish ono shto ti prija sa osobom koja ti odgovara i nishta vishe i nishta manje..(odgovara je shirok pojam)..a 'Bibliju' ostavljam nekome k'o rado menja svoje stavove..Petar_Pan:Sto si tako isekla.... sve ono je neophodno ne samo jedna dve stvari... procitaj taj post ponovo i nek ti on bude biblija...
Sta da ti kazem... good luck...Breaking::shock:
Imas bre 6 puta vise postova od mene, sram te bilo da pricas tako, da sam toliko postova ja licno napisao do sada bi izmislio boga, 15 novih seksualnih poza, preobratio bih sve lezbijke iii... popio sav chaj u kini...iii....odgledao sve 'baywatch' serije...ii....
(misli se na petra)
Naravno da ne treba da vodis ljubav ili po tvom sexas sa osobom sa kojom se ne razumes...Devilishgirl:neohodno je da radish ono shto ti prija sa osobom koja ti odgovara i nishta vishe i nishta manje..(odgovara je shirok pojam)..a 'Bibliju' ostavljam nekome k'o rado menja svoje stavove..
Buhahaha....Devilishgirl:josh nisam upoznala osobu koja me razumela..
Zato sto se celokupna tvoja prica i postovi... a bogami i razmisljanja baziraju na onom sto si procitala... I naravno da kad procitas toliku gomilu gluposti o bolestima impotenciji slucajevima ovakvim i onakvim da ti se i ne vodi ljubav iuopste... Zato prvo resi probleme u svojoj glavi... Mani te negativne stvari i razmisljaj pozitivno i lepo... Zamisli: bonus penis in domus...Devilishgirl:rech je o samo malom periodu uchenja i kontrole u pochetku, a kasnije se kanalisanje odvija skoro automatski i chovek oseca opushtenost, ogromno uzivanje i blazenstvo...moramo da shvatimo prirodu profinjavanja sexualnosti da bi je sa zivotinjskog podigli na ljudski nivo..
ne znam Pero, zashto naglashavash 'praxa, pa praxa'..uchenje ne podrazumeva buljenje u knjigu..
Devilishgirl:tuci cu vas, uozbiljite se..
Ko ti reko da bih ja ovde u praxu... non stop kapiras pogresno...Breaking:Pa on bi 'praxu' ali mu sve veverice pobegle :shock:
Ne gresis ja sam i prazan i nema nista u meni zajedno....Mannibals:Pera detlich i turtle ...
su dva dobra momka..mnogoo su pametni,
kao dva dzaka:jedan prazan a y drugom nema nishta...
Ej mogo bi da okacim tvoju sliku na forum.... i dovoljno bi bilo za 3 dana smejanja...Breaking:manibals, tebi fala sto mislis da u 'meni nema nicega', ipak sam ja crtani lik :wink:
a ti Petre... jel mislis da bi me mogo...?![]()
necu vishe devilish...
Devilishgirl:samo vas posmatram i pitam se dal' ce neko reci neshto u vezi teme..pa ljudi, ja ovo chinim zbog vas... nas izgubljene u vremenu i prostoru..impulsivnost nam nije strana, ali obuzdajte je malo..
Ja sam ti rekao u vezi teme... a ti si se sprdala... tako da ima li svrhe tebi govoriti uopste... vodi monolog....Petar_Pan:Aj da ti odgovorim normalno...
Ne dobar sex ne dolazi sam po sebi... naravno da se dvoje moraju potruditi i zajednicki raditi na tome da im sex bude dobar... Ono dvoje ti je bitno ovde... ne sama citati knjige, neces time nista postici... Osim nauciti o kontracepciji i bolestima... Za dobar sex je najbitniji ljudski faktor... Daklem prvo je neophodno uzajamno obostrano svidjanje, pa razumevanje, postovanje, zelja... i dobra komunikacija i spremnost na slusanje, dogovore i radjenje... Takodje je neophodno utuviti sebi u glavu da je sex lep i dobar i da je to licno uzivanje dvoje ljudi... jedno od najvecih uzitaka koje postoji na planeti zemlji...
E tek kad se ispune svi ovi uslovi onda moze da dodje do dobrog sexa... i tek onda kreces da ucis(kroz praxu) o sexu... tj ako imas srece o vodjenju ljubavi...
i shta onda..eto i ja se smejem sama sebi kad pogledam 65.stranu, pa nishta ..to sam ja..shto ste takvi changrizavci, ne kapiram..Petar_Pan:Ej mogo bi da okacim tvoju sliku na forum.... i dovoljno bi bilo za 3 dana smejanja...
Zato ne cackaj mecku... i pokazi malo postovanja prema starijima... :wink: