SEXUALNO OBRAZOVANJE

pure poison:
ali ja nazalost nemam penis..

tachno, treba umeti sa zenom, to je glavno i osnovno, a tek onda treba znati i umeti..i imati s chim..

Ako ga nemaš, onda si upravo odabrala pravo ime kojim se predstavljaš - PRAVI OTROV. Onda je još gore, žensko opterećeno veličinom muške "moći", koja ne kažem da nije bitna, ali nije jedina i samodovoljna.

pure poison:
mala ispravka..chist otrov..

nisam opterecena velichinom bilo chega, nego me prosto fascinira ta stvar koju oni imaju, a mi ne..

Nemam ništa protiv što si fascinirana "tom stvari" koju muškarci imaju a žene nemaju, ali se u tvojoj fasciniranosti krije još ponešto. Možda sam i ja fascinirana ali ne žongliram tako "coram publicum".Uzmi pročitaj ako te baš interesuje na šta mislim malo Frojda koji će ti objasniti kod žena " zavist za penisom"

Još nešto bih rekla što nema veze sa temom. Jako me nervira jer otežava čitanje što pojedini, verovatno da bi bili interesantni, pišu "š" sa "ch" i još poneka slova usložnjavaju ali onako kako se ne pišu. Nisi ti "otrovnice"(šalim se) jedina, ima još dosta njih.

Cek bre malo stane bre malo.
Ova tema ne valja od pocetka. Odma ste presli na seks.

Valjda covek prvo treba da ugleda devojku, pa da mu se ona svidi, pa da joj pridje, pa da joj se udvara, pa da je osvoji, pa da je odvede kod sebe, a vi odma na seks. Pa nije seks prva stvar.

A sto se produzivanja tice, Penis se ne moze produziti. Zapravo ima svoju maksimalnu duzinu. Ona moze da zavisi od cirkulacije krvi. Debljina moze da utice na duzinu zato sto mrsavi ljudi imaju jacu cirkulaciju u smislu da se krv ne rasipa previse, posto ko sto znamo i salo ima krvne sudove.

ribica_90:
RAINDOG bash ti hvala, ja sam mislila ako meni neko moze da pomogne. Ja sam u veeeeelikom problemu i ne treba mi jos sad neko da me podjebava!!!!! Ako neko normalan moze da mi odgovori, ako ne moze neka ne zajebava.

Vidim da malo kasnim. Pa sada. Vidi. Ima vise tipova himena i od tipa himena zavisi situacija, zavisi mnogo sto sta, zavisi cak i da li ce i koliko boleti prvi put.

Neki himen je skroz zatvore, drugi ima par rupa na sebi izgleda ko sito, treci ima jednu ogromnu rupu pa skoro i da ga nema.

Isto tako da li moze da se zatrudni ili ne zavisi od toga o kom tipu himena se radi tj da li sperma moze da prodre u vaginu ili ne. Da li je himen zatvoren ili otvoren.

AcaBg82:
Cek bre malo stane bre malo.
Ova tema ne valja od pocetka. Odma ste presli na seks.
Valjda covek prvo treba da ugleda devojku, pa da mu se ona svidi, pa da joj pridje, pa da joj se udvara, pa da je osvoji, pa da je odvede kod sebe, a vi odma na seks. Pa nije seks prva stvar.

:idea: E konačno da neko i ovo kaže.Pa sve vreme o tome i pričam, indirektno naravno. Ali te uvertire su u zadnje vreme sve kraće ili ih nema, samo ogoljeni sex, nažalost. Naravno da sex nije prva stvar i da mnogo znači kakva je uvertira, ali kome pričati, treba to neko i da sluša i primeni

... o dresuri :D

pas je uvek najumiljatiji kada je gladan...tada se sav pretvara u lizanje i mahanje repom :D
stari trik za drzanje psa u pokornosti je da napunite chiniju do pola tako da uvek zeli josh :)

isto je i sa njegovim apetitom za paznju..
drzite ga u konstantnoj emotivnoj gladi i bice poslushniji i lakshe cete ga kontrolisati :twisted:

ako vash pas pobegne, najgora stvar koju mozete da uchinite je da krenete za njim..
to ce ga samo naterati da ubrza .. umesto toga, ostanite smireni :)
uradite neshto zanimljivo da mu privuchete paznju..
paradirajte sa nekom sharenom igrachkom.. ponashajte se kao da vam je bash zabavno bez njega...
uskoro ce sav zeljan trchkati nazad :)

sinmbad:
Devill pa ti si stvarno magistrirala na dresuri psima, e možeš od toga fino živeti 8-) samo nije mi jasno šta će ta dresura pasa na ovoj temi :shock: verovatno se zabunila 8-)

Nije se zabunila,ona nas MUŠKE poredi sa psima i obučava mlade ribice(curice) kako da one nas drže na uzici u krevetu i kako da se ponašaju ako mi uradimo nešto što je normalno u muškom svetu a što je i abnormalno u svetu ženki....Drugim rečima ona ANIMALIZUJE ljude i taj čin sexa,pretvarajući ga u čin parenja pasa ili obučavanja pasa pričajući da se mužjaku nikada ne daje puna činija već pola da bi on posle tražio još i još ....a ja ću se nadovezati na tu njenu priču i nastaviću isto tako animalizovano....sve dok se ne prejede ili prezasiti i sve ispovraća na svoju gazdaricu.....
Pročit'o sam je iz prve....Ako ko misli da je ona zaista pričala o psima i mislila na pse neka se javi da mu se malo nasmejem!

Back