SEXUALNO OBRAZOVANJE

Devilishgirl:
a shta ono doope od juche nije ok :?
nije dovoljno romantichno :?

1352~Avenida-de-la-Vida-II-Posters.jpg
Ma doope je bombastik... a i ovaj poljubac u nosic je bas sweet... :wink:

chulo ukusa..
opshte pravilo je da hrana blagog ukusa poput testenine i krompira poboljshava ukus sperme, dok joj curry, i sve slichno i neslichno, pivo i kafa daju najgori moguci ukus..
nije stvar samo u telesnim technostima..u sex se moze uvesti i hrana i pice..sigurno ga nece uzbuditi sendvich sa sirom i kiselim krastavchicima, but who knows :lol: alii zato postoji jestivo rublje, gace na kilo, boja za telo sa ukusom chokolade..

dodira...
upotreba igrachaka i stvarchica kao shto je perje...nadrazivanje chula do extrema uz pomoc leda ili vruceg voska koji kaplje sa svece....

mirisa...
aromatichne svecepazite samo da ne zapalite ceo stan..ako nishta od toga, uzmite cvece..
istushirajte se zajedno s partnerom pre nego shto predjete na kidanje odece..

vida..
izazovno rublje obavezno..po povratku kuci, u kolima isprobajte '69' ili 's ledja, s ledja:)' postize se savrsheni psiholoshki efekat..

sluha....
muzika..bilo da je Barry White ili neshto zeshce...otkrijte shta uzbudjuje njega/nju...

trojka..nas dvoje i ona, cica koju sam ja izabrala.. gledam kako moj mushkarac tera tu cicu da vrishti, dok ga ja gledam pravo u ochi..

'zadnja stvar koju zelim je da se zbog te cice osecam nesigurno u sebe ili u vezu..
to je znak slabosti..
'shta ako se zagreje za nju i zaboravi na mene' ..
mozda chak pomislim da ga ta mala fufica zadovoljava vishe nego ja.. :?''
..
ili on...
iz mushke perspektive..znachi vasha cica zeli da je zadovoljite vi i josh jedan mushkkaraccc cccc:?
sve ide odlichno, kao podmazano :) ..obojica je ljubite, a tada on skida gace...i zadnja stvar koju zelite je da i vi izvuchete svoje naoruzanje..

mushkarci uglavnom zele trojku ako su u igri dve cice(ili nekoliko, shto da ne, za svaki prst :mrgreen: mada to onda nije trojka :? ) ..ali ne zele da dele cicu sa fudbalskim timom..chudno :)
veliki broj mushkaraca je nesiguran kada je velichina i sexualna sposobnost u pitanju..

treba raspraviti sva moguca pitanja..treba da postoje neka pravila..
npr. ok cica moze samo da pushi, nema ljubljenja, nema analnog sexa, sme da svrshi samo sa mnom..
ta pravila ce pomoci da je svima lepo..divno..krasno..
chak i ako tokom sexa kazemo da se pravilo sme prekrshiti - nemojte :)
budite pametni i obzirni prema osecanjima vashe cice..
ne dozvolite da vas ponese trenutak i da napravite neshto zbog chega cete se kasnije kajati.
''poshtovati'' -to je glavna stvar u celoj prichi..

ne ulazite u igru sa nekim koga poznajete...imajte mooda..nemojte se ponashati kao da ste se nagutali viagre.
fora je u opushtanju i zabavi, poshtovanju partnera i pravila..

Devilishgirl:
... pravila ce pomoci da je svima lepo..divno..krasno..
chak i ako tokom sexa kazemo da se pravilo sme prekrshiti - nemojte :)
budite pametni i obzirni prema osecanjima vashe cice..
ne dozvolite da vas ponese trenutak i da napravite neshto zbog chega cete se kasnije kajati.
''poshtovati'' -to je glavna stvar u celoj prichi..

ne ulazite u igru sa nekim koga poznajete...imajte mooda..nemojte se ponashati kao da ste se nagutali viagre.
fora je u opushtanju i zabavi, poshtovanju partnera i pravila..

Primite mali worshipin` s moje strane ..

e meni nikad nisu bile jasne te priche sa trojkama
kao njih dvoje se dogovore da navataju cicu
i onda kao idu pravila te cica ne mozhe ovo, ne sad nema onog, pa onda bla bla, mislim ko josh ima potrebu da bude tretiran kao objekat od dvoje ljudi koji se shatro "poshtuju"

gluposti

setih se edne price iz biblije o (ako me secanje dobro sluzi) kralju/caru Solomonu i prici o dve zene i jednoj bebi.... navodno, obe su tvrdile da je beba njihova..... kada su dosle pred Solomona da on presudi cija je beba on je ladno rekao da bebu preseku na pola i po jednu polovinu daju svakoj zeni.... jedna majka je prosto bila van sebe od boli, dok je druga nekako zlurado posmatrala celu situaciju.... kraja se ne secam ali zakljucujem da ako se dve osobe bore za istu stvar, i to da je jednoj stalo do te stvari kao do zivota, a drugoj je manje vise svejedno, apsolutno je normalno da ova prva ima mnogo veci strah od poraza od ove druge...

sta hocu da kazem.... nije u pitanju sama slabost, nesigurnost ili velicina polnog organa, vec osecaj da osoba do koje mi je vrlo stalo sigurno uporedjuje mene sa tipom do mene (sto je prouzrokovano cinjenicom da ja ne bih mogao a da ne uporedjujem da je obrnuta situacija u pitanju ma koliko se trudio, sto naravno partneru ne bih priznao) bez bilo kakve potrebe, zatim, da ja sebe uporedjujem direktno sa tipom do sebe (sto inache nikada nisam radio i ne zelim da ZNAM kakav sam vec zelim da VERUJEM da sam dobar tj da verujem u ono sto mi se kaze) i da ne zelim da osecam nepoznat miris u sobi gde ja trebam da ucestvujem u , za mene, potpuno intimnom trenutku.... ja ne zelim ni da zamisljam da druga osoba cak ni miluje osobu koju , pretpostavljano, volim, a kamoli da se znoji nad njom..... iz svega ovoga proizilazi da bi moj mozak mnogo vise radio na utvrdjivanju mog psihofizickog stanja kao i psihofizickog stanja mog partnera i svaka reakcija koja bi bila tumacena i malko negativno u milisekundi izmedju nadrazaja culnog organa (ociju, usiju, koze, nozdrva...) bi automatski moj funmetar spustao na dole velikom brzinom... opet, u obrnutom slucaju, bi mi takodje vrlo bilo bitno znati tacno kako se oseca a narocito sta misli moj stalni partner tako da ni tu neke zabave ne bi bilo....

zakljucak... trojku ja licno ostavljam za situaciju kada neki moj prijatelj i ja sedimo zajedno sa nekom poznanicom do koje mi nije bas stalo pa ajd da i to probam (sto tesko da bi mi se desilo, jer mene moze da oseti samo osoba koja mi zaista dosta znaci) ili za situaciju kada sam tolko nadrogiran/pijan da to vise nije stvar odluke vec prostog desavanja....

uostalom, neka kojoj nisam ja dovoljan, uvek moze da ode kod nekoga ko bi je poshtovao zajedno sa njegovim drugarima, prijateljima, poznanicima, kamiondzijama....

toliko o trojci

Broj komentara na ovoj temi je zaista neverovatan. Izgleda da ljudi ipak imaju potrebu za sexualnim obrazovanjem. Kada se ovo pominjalo kao moguci novi predmet u osnovnim skolama, svi su rekli kao "ma kakvi", "nema potrebe za tim". Cini mi se da bi o ovakvom predlogu ipak trebalo razmisliti. Da li je vaznije da mladi znaju koliko ovaca ili koliko psenice po glavi stanovnika ima Indonezija, ili da nauce nesto o sebi, svom telu, svom partneru, itd.
Pitanje je samo ko bi predavao ovaj predmet. Mada, vidim da ovde na forumu ima dobrih konkurenata. Samo jos da raspisemo konkurs pa da se sajlu CV-ovi.

sve je stvar percepcije..
ako je nekome trulo da radi to sa 'voljenom osobom', a ok mu je sa nekim koga jedva zna, ili dobro zna ali se ranije nije upushtao u sexualne odnose, bio sam ili u vezi, pritom zadovoljavajuci ne znam shta i koga, onda ok.. bash zato shto je to toliko intimno itd, smatram da dvoje koji su u ozbiljnijoj vezi i oslobodjeni su srama, stida i stega, trebaju da porazgovaraju na tu temu, ako jedna strana ili oboje to zele..
uopshte nije stvar u tome da neshto mora da se uradi ili ne.. ako se to posmatra ochajnichi kroz balkanski sindrom, onda bolje da o tome nema priche..

ako izmedju prijatelja dodje do sexa..da li da otrkiju kako su oduvek bili zaljubljeni jedno u drugo i da prijateljstvo pretvore u srecnu vezu..ali sex se ne mora uvek zavrshiti vezom..pocheti vezu:? a zna da upropasti prijateljstvo..

verni prijatelji.. medjusobno se teshe i paze, slushaju jadikovke..prolaze kroz happy faze..uvek su zajedno i vole se, ali ne postoji fizichka privlachnost..
sex rizik.. jedno alkoholno pice vishe..ma da..
zashto da..?..zato shto on nema nikoga, a ni ona nema srece u ljubavi..nemaju nikoga osim jedno drugog..ionako su svi mushkarci svinje, a sve zene qrve :mrgreen:
zashto ne..?zato shto bi se on mogao zaljubiti i tu prijateljstvo prestaje..moze se to vuci neko vreme, ali chim se pojavi onaj pravi..tu je kraj..

intelektualni prijatelji..dok ostali chavrljaju, oni stvarno razgovaraju i shto je josh gore slushaju jedno drugo:)..
sex rizik..ogroman:?
zashto da..?..ne znam:?
zashto ne..?zato shto bi nakon sexa on pocheo da je izbegava, jer bi shvatio da je prava zena, a njemu zene josh uvek ne trebaju :)

prijatelji za izlazak..:? super im je zajedno..stalno se smeju..izgleda da nemaju nikakvih problema..
sex rizik...svi ti izlasci, alkohol, opushtenost, prichanje o sexu sa drugima..
zashto da..? a zashto ne? ionako je zabava najvaznija, a ima li chega zabavnijeg od neobaveznog sexa s osobom s kojom se dobro osecate..:?
zashto ne..?:? zbog desetak minuta sexa mozete izgubiti nekog s kim ste bili potpuno opushteni:?

prijatelji s posla..satima mogu prichati o problemima s posla..lagani flert je konstantan, a obostrano zaljenje na losh sexualni zivot uchestalo:)
sex rizik ..vrlo visok..izlasci na after work partyje, proslave i poslovna putovanja su idealna prilika..
zashto da? :P.. zato shto je takav sex obichno neobavezan i chesto se shvata kao neka vrsta relaxacije..onako u stilu ili sex ili teretana :)..
zashto ne?..zato shto ima onih koji sex shvataju ozbiljno :?

d1:
setih se edne price iz biblije o (ako me secanje dobro sluzi) kralju/caru Solomonu i prici o dve zene i jednoj bebi.... navodno, obe su tvrdile da je beba njihova..... kada su dosle pred Solomona da on presudi cija je beba on je ladno rekao da bebu preseku na pola i po jednu polovinu daju svakoj zeni.... jedna majka je prosto bila van sebe od boli, dok je druga nekako zlurado posmatrala celu situaciju.... kraja se ne secam ali zakljucujem da ako se dve osobe bore za istu stvar, i to da je jednoj stalo do te stvari kao do zivota, a drugoj je manje vise svejedno, apsolutno je normalno da ova prva ima mnogo veci strah od poraza od ove druge...

sta hocu da kazem.... nije u pitanju sama slabost, nesigurnost ili velicina polnog organa, vec osecaj da osoba do koje mi je vrlo stalo sigurno uporedjuje mene sa tipom do mene (sto je prouzrokovano cinjenicom da ja ne bih mogao a da ne uporedjujem da je obrnuta situacija u pitanju ma koliko se trudio, sto naravno partneru ne bih priznao) bez bilo kakve potrebe, zatim, da ja sebe uporedjujem direktno sa tipom do sebe (sto inache nikada nisam radio i ne zelim da ZNAM kakav sam vec zelim da VERUJEM da sam dobar tj da verujem u ono sto mi se kaze) i da ne zelim da osecam nepoznat miris u sobi gde ja trebam da ucestvujem u , za mene, potpuno intimnom trenutku.... ja ne zelim ni da zamisljam da druga osoba cak ni miluje osobu koju , pretpostavljano, volim, a kamoli da se znoji nad njom..... iz svega ovoga proizilazi da bi moj mozak mnogo vise radio na utvrdjivanju mog psihofizickog stanja kao i psihofizickog stanja mog partnera i svaka reakcija koja bi bila tumacena i malko negativno u milisekundi izmedju nadrazaja culnog organa (ociju, usiju, koze, nozdrva...) bi automatski moj funmetar spustao na dole velikom brzinom... opet, u obrnutom slucaju, bi mi takodje vrlo bilo bitno znati tacno kako se oseca a narocito sta misli moj stalni partner tako da ni tu neke zabave ne bi bilo....

zakljucak... trojku ja licno ostavljam za situaciju kada neki moj prijatelj i ja sedimo zajedno sa nekom poznanicom do koje mi nije bas stalo pa ajd da i to probam (sto tesko da bi mi se desilo, jer mene moze da oseti samo osoba koja mi zaista dosta znaci) ili za situaciju kada sam tolko nadrogiran/pijan da to vise nije stvar odluke vec prostog desavanja....

uostalom, neka kojoj nisam ja dovoljan, uvek moze da ode kod nekoga ko bi je poshtovao zajedno sa njegovim drugarima, prijateljima, poznanicima, kamiondzijama....

toliko o trojci

:)Uglavnom se slazem sa tvojim misljenjem, al', zanima me samo to je l se tebi svidja trojka, onako, teoretski ?

teoretski svega cega ima duplo vise je bolje, sve dok se ne prisetis da moze da bude duplo vise patnji, duplo vise bola, nerazumevanja, konfliktnih situacija itd...

ne, ne svidja mi se trojka.... nije mi niti logicna, niti emotivno pozitivna, niti znam sta ja dobijam time osim fraze "iskustvo vise" sto mogu da dobijem i ako se bacim pod kola, potucem sa murkanom etc

dekart1973:
Broj komentara na ovoj temi je zaista neverovatan. Izgleda da ljudi ipak imaju potrebu za sexualnim obrazovanjem. Kada se ovo pominjalo kao moguci novi predmet u osnovnim skolama, svi su rekli kao "ma kakvi", "nema potrebe za tim". Cini mi se da bi o ovakvom predlogu ipak trebalo razmisliti. Da li je vaznije da mladi znaju koliko ovaca ili koliko psenice po glavi stanovnika ima Indonezija, ili da nauce nesto o sebi, svom telu, svom partneru, itd.
Pitanje je samo ko bi predavao ovaj predmet. Mada, vidim da ovde na forumu ima dobrih konkurenata. Samo jos da raspisemo konkurs pa da se sajlu CV-ovi.

sexualno obrazovanje nije samo za pocetnike... ima onih koji bi rado prosirili svoj spektar znanja novim saznanjima i naravno praksom ;)

blue-ns:
E Savo, k r e s n i j e, sta kenjas, ako nemas muda, prepusti nekom drugom ko ima....jake filozofije, mame ti..

Bato, nije ona drvce sibice da je tek samo tako kresnem i ostavim da izgori ,al' neka ti bude
I imao sam muda,ali se nismo ''kresali'' .Pogodi sta smo radili,pogadjaj tri puta.....VODILI SMO LjUBAV....znas to je nekome mnogo sladje od ''kresanja'',,,,,,.......VOZDRAV
i ne zovem se Sava nego Nenad,Sava mi je nadimak

Veliko G - ako želite da usrećite partnerku

Zaista postoji G-tačka i kod više od polovine žena nema boljeg načina za postizanje snažnog i produženog orgazma.

Pravo ime G-tačke je Grafenbergova tačka, prema imenu doktora koji je prvi opisao to područje pedesetih godina prošlog veka. Ta "tačka" je, u stvari, mali "brežuljak" u unutrašnjem gornjem delu vagine, a može biti veličine od 0,5 do 3 cm. Kada se pritisne, "brežuljak" reaguje, jer ga čini visoka koncentracija seksualnih živaca koji proizvode hormone.

Kako pronaći veliko G? Zamislite vašu partnerku kako leži na leđima raširenih nogu i sebe među njenim nogama. Lagano, jedan prst, a najbolje srednji, stavite u vaginu, tako da vam je dlan otvoren prema gore. Nakon toga nežno i vrlo sporo savite prst, kao da dozivate nekoga. To gornje područje vagine koje dodirnete je vrlo verovatno i vrlo blizu G-tačke. Napipajte mokraćnu cev, pa polako pomerajte prst njenom dužinom. Kada osetite laganu nabubrelost (koju ćete osetiti samo ako je vaša partnerka uzbuđena), pronašli ste veliko G.

Dakle, vaša ljubavnica mora biti uzbuđena i vrlo željna pre G “igre”, inače igra neće uspeti. G tačka nije mesto čijom stimulacijom će se ona uzbuditi.

Ali, kad je uzbuđena, to područje je zlatna nit kojom ćete vašu voljenu dovesti do nebeskog vrhunca (možda i više puta). Dakle, pre same G igre morate učiniti sve one dobre i čarobne stvari u sklopu predigre koje će je uzbuditi i za koju je bolje da traje i traje (oralno je najbolje). Kada uočite da je ona zakoračila na stepenice ka nebu, vrlo nežno i lagano započnite masažu usnica i ostalog područja spoljašnjeg dela vagine. Nakon toga lagano prodrite u nju. Sigurnije ćete G pogoditi sa dva prsta, ali takvo prodiranje može za nju biti neprijatno, što zavisi od toga koliko je u tom trenutku “uska”. Kada dođete prstima do pravog mesta (gore opisanog) nežno ga pritiskajte - ali ne prebrzo! Neka vam pokreti budu što ritmičniji. Bilo bi dobro da u isto vreme zadovoljavate svoju dragu oralno, putem klitorisa ili uskog područja oko njega. To ne bi bilo loše jer ona ne sme biti svesna vaše male pretrage. Mora biti uverena da je klitoris primarno mesto na koje ste se usredsredili.

Kada pronađete pravo područje, ona će se još više uzbuditi. Međutim, morate znati da unutrašnja površina vagine nije preterano seksualno osetljiva. Veliki deo uzbuđenja koje žena doživljava pri prodiranju prstima temelji se na psihološkoj stimulaciji, više nego na fizičkoj. Nakon što pronađete veliko G nastavite nežnim pritiscima uz istovremeno ljubljenje njenog klitorisa i usnica.

Cilj i ishod je orgazam! Nezamisliv, poseban, produženi orgazam!

Taj orgazam je drugačiji od svih ostalih. Kod drugih orgazama, poput vaginalnih, klitorialnih ili analnih, moguće su razne vrste i kvalitet, ali G-orgazam je nešto sasvim drugačije.

Kako ćete ga prepoznati? G-orgazam često uzrokuje “gurajući” orgazam. Područje oko vagine ili iznad vaših prstiju, pa i dublje, nabubri i zgrči se prema otvoru. Ako u tom trenutku uspete da pronađete pravu kombinaciju njenog otpuštanja i pritiskanja velikog G, uspećete toliko produžiti orgazam da će on trajati znatno duže nego ikada. A on može trajati i trajati i trajati, i ako u tome uspete, on prestaje ne zato što je gotov, već što je ona toliko iscrpljena da jednostavno morate prestati.

(Izvorni revolucionarni rad Dr. Grafenberga)

www.erotika.co.yu/e_forever/dodir/dodir03/index.htm

shto je vece sexualno uzbudzenje, nadbubrezna zlezda luchi vishe hormona DHEA(mladost, mentana normalnost, vitalnost..) tokom sexa mushki organizam luchi 10x vishe DHEA nego u normalnom stanju...

kada se 2 sexaju, hipofiza u njihovim mozgovima luchi oksitocin..hormon koji uchvrshcuje njihove emocije..to kad se volU i vode ljubav..psihichka komponenta je jedan od najznachajnijih kriterijuma za kvalitetan sex.. sex se prvenstveno deshava u glavi..penis i vagina su samo izvrshni organi...kada u glavi nisu sve ovce na broju, teshko da stvari mogu da funkcionishu u nivou karlice..

onaj ko je u stanju da prilikom sexanja uskladi telesne, mentalne i dushevne funkcije mozda ce redje da dozivi potpuno ispunjenje..ali ce taj uzitak da traje mnogo duze..
nema definitivnog odgovora ko vishe uziva u sexu..ako gledamo sve prednosti i loshe strane kod oba pola, mushkarci znatno brze i lakshe mogu da zadovolje svoje primarne zelje i ciljeve(ejakulacija:?), ali zene svoju sexualnost visheslojnije i intenzivnije dozivljavaju...
2 orgazma (samo:?) nedeljno shite od prehlade i jachaju imunoloshki sistem(a 3 smanjuju rizik od srchke za 50%)..20 min sexanja ima isti efekat kao i 20 min opushtanja..

mirisi koji pojachavaju, uzbudjuju, stimulishu: moshus, (dobija se iz testisa moshus jelena), miris shafrana, extrakt brazilskog drveta muira puame, mada nekog uzbudjuje i odlazak u shtalu..ondak vina..shampanjci..kolachi s orasima..med i sl, chokolada..
od ljudskih delova to su srce, urin, sperma..
dobra je i bunika, anis, chaj ili duvan od campane(mexichki ljubavni cvet)..
od zivotinja..gushcja mast mmm, prah od shpanske muve, jarece meso, penis od tigra, pecheni testisi od bika, jaja od fazana, sloneca sperma, tj sperma od slona..to vec moze da se sredi s Vukom Bojovicem.., samleveni zubi od pantere, gushteri, zuch od zmija otrovnica..
morska hrana rules.., kavijar, sve vrste mekushaca za jelo narochito jastozi, ostrige, sve vrste riba..
after all ..vijagra, eroxin..

Back