SEXUALNO DEZORIJENTISAN

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
.........ja mislim da je ona nabubala poze pa joj se sve pobrkalo u medjuvremenu ,tako kad ona kaze ajmo 69 sada on krene lepo ali se ona misleci na 47naguzi i tako su sexualno dezorjentisani ,shto znachi ne treba bubati vec temeljno uchiti ili bar nositi pushkice .......:lol:

Jednom mom drugu je jedna žena jednom prilikom rekla: "Ti si sexualno dezorijentisan." On ni dan-danas ne zna šta to znači i šta mu je ona zapravo rekla. Pitao je i mene i mnoge druge ljude koje poznaje - i niko mu nije umeo odgovoriti. Sexualno dezorijentisan. Šta to zapravo znači?

on vjerovatno zanosi dok je **ra ..ne umije da drzi pravac, gubi se..vraca unazad..
ne znam ,a ozbiljno mi zvuci...
eto cisto da dam svoj skromni doprinos temi..

...htela je da mu kaze da je loser :)

A ona je winner?

Htela da se uda, a ti nisi pokazao interesovanje... pa je besna. :D

Nisam ja u pitanju, pobogu. Već sam jednom rekao da nisam ja. Da jesam rekao bih da sam ja a ne moj drug. Nije htela da se uda. Po njegovoj priči jasno je da je nešto htela. Startovala ga je prva, nabacivala se, vodila inicijativu, a onda se najednom povukla i rekla mu... naslov ove teme...

A ona je winner?

Nisam ja u pitanju, pobogu. Već sam jednom rekao da nisam ja. Da jesam rekao bih da sam ja a ne moj drug. Nije htela da se uda. Po njegovoj priči jasno je da je nešto htela. Startovala ga je prva, nabacivala se, vodila inicijativu, a onda se najednom povukla i rekla mu... naslov ove teme...

...sexualno dezorijentisana je ona osoba koja je u sukobu sa svojom sexualnom orijentacijom ili je zeli promeniti...nesto kao kad plivas pa te smota talas a ti se pogubis :)

Čuj. Probaj da se praviš da se ovo nikada nije dogodilo pa onda, ako ti se ponovi situacija, dođi i reci nam, da probamo ponovo. Ovako ne ide. Jednostavno nismo sigurni da li si dezorijentisan ili nisi.

Po treći put kažem da nisam ja u pitanju, no jedan moj drug. Ne vidim zašto ne bih rekao da sam ja da sam bio ja, ali nisam. Rekao sam da sam bio nevin do 22-ge, da nikad nisam bio sa starijom od 18 itd. Pobogu...

...sexualno dezorijentisana je ona osoba koja je u sukobu sa svojom sexualnom orijentacijom ili je zeli promeniti...nesto kao kad plivas pa te smota talas a ti se pogubis :)

To nisu moji, no problemi moga druga. Meni religija ne dozvoljava da budem u sukobu sa svojom seksualnošću.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back