LysergicAcid
Poznat
- Poruka
- 9.150
jao...kako se sece pica.....bas me zanima...'el k'o burek?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jednom mom drugu je jedna žena jednom prilikom rekla: "Ti si sexualno dezorijentisan." On ni dan-danas ne zna šta to znači i šta mu je ona zapravo rekla. Pitao je i mene i mnoge druge ljude koje poznaje - i niko mu nije umeo odgovoriti. Sexualno dezorijentisan. Šta to zapravo znači?
jao...kako se sece pica.....bas me zanima...'el k'o burek?![]()
Je li, Dereru, da li je možda sirota pomislila da on želi da ona odseče picu i pokloni mu?ops:
jao...kako se sece pica.....bas me zanima...'el k'o burek?![]()
Ljudi vi niste normalni. I niste mi odgovorili na pitanje.
da bi da pliva a ostane suv, hoce-nece a ne zna sta u stvari hoce
tj osoba uz koju se samo gubi vrijeme
E ajde sad. Oćeš grafik?Ljudi vi niste normalni. I niste mi odgovorili na pitanje.
Mozda ovako?
Je li, Dereru, da li je možda sirota pomislila da on želi da ona odseče picu i pokloni mu?ops:
E ajde sad. Oćeš grafik?
Pa ja ti odgovorila. A što tražiš odgovor kad navodiš ljude da li su "u pravu ili nisu". Yel ovo neki psiho-test? Kako sam prošla, a? A? :shock:Ma ne grafik, nisam bankar, nego odgovor jednostavnim rečima.
eeeeee cheka sam se setila...mozhda se on zaneo pa krenu u chmar....pa mu ona to rekla..kad se sklope kockice to je to
xxxxmmmmmmmxmxmxmx..........n e
eeeeee cheka sam se setila...mozhda se on zaneo pa krenu u chmar....pa mu ona to rekla..kad se sklope kockice to je to
Pa ja ti odgovorila. A što tražiš odgovor kad navodiš ljude da li su "u pravu ili nisu". Yel ovo neki psiho-test? Kako sam prošla, a? A? :shock:
cudni su putevi kite

to i ja kazem...mislim na ova prva slova dok su mi usta i jezik na pizzi....
A pizza neoprana...