palermo75
Aktivan član
- Poruka
- 1.277
O kakvom sexu mastate? Da li realizujete svoju mastu?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne realizujem sve sta mastam. mastam svasta ali neke stvari treba da ostanu fantazija, to i jesu, neke sprovodim u stvarnost
Voleo bih da probam Japanku.
Slatko cijucu dok se seksaju a i male su i delikatne.
o cemu mastas majo ?
Pa aj ti nacrtaj.Da ali pitanje je o kakvom sexu mastate, to da li mastate bi se onda podrazumevalo da da ako OPISETE TU MASTU, TU FANTAZIJU... Zar sve mora da se opisuje i crta kao malom detetu ili je vceina ljudi ovde mentalno mrtva?
o bespomocnosti i prepustanju.
trazis dominantnog zrelog muskarca u kondiciji s teskom rukom![]()
ma nedominantnog deckica tunjavijeg?? : II
ali nije samo nju pusti da bude opaka
sto pisem ovde i ovo : )))
je l da da ovo postoji samo kod mene u kompu a ne citaju ljudi nego neki cudan interaktivan sajt samo iskljucivo za mene, niko drugi od ljudi ga nije pronasao
kako neobicno da mi se to desi
mozda sanjam![]()
ma nedominantnog deckica tunjavijeg?? : II
ali nije samo nju pusti da bude opaka
sto pisem ovde i ovo : )))
je l da da ovo postoji samo kod mene u kompu a ne citaju ljudi nego neki cudan interaktivan sajt samo iskljucivo za mene, niko drugi od ljudi ga nije pronasao
kako neobicno da mi se to desi
mozda sanjam![]()
trazis dominantnog zrelog muskarca u kondiciji s teskom rukom![]()
o skesu sa religioznom debelom afroamerikankom, nadam se da ću ga jednog dana realizovati
Da ali pitanje je o kakvom sexu mastate, to da li mastate bi se onda podrazumevalo da da ako OPISETE TU MASTU, TU FANTAZIJU... Zar sve mora da se opisuje i crta kao malom detetu ili je vceina ljudi ovde mentalno mrtva?
podgrupa tihi dominatori
ako nije dominantan nista
je l igra domine : )