ja nisam dechak al nema veze...shta ima loshe u tome?...KONDOM,KONDOM,KONDOM,KONDOM,KONDOM....KONDOM,KONDOM,KONDOM,KONDOM,KONDOM,KONDOM,KONDOM,KONDOM,KONDOM,KONDOMKONDOM,KONDOM,KONDOM,KONDOM,KONDOM......sexy_girls:Da li bi spavao sa devojkom koja je strava,ono cool do daske,a upoznali ste se dva dana ranije?Na njeno insistiranje
Pitanje za muskarce!!! :shock: :x
Jest vala. Ko zna shta ce svet da kaze.bundeva:I to je prerano.Tek prvo bracno vece..
Naravno.Doduse,ne nakon dva dana,nego dan.sexy_girls:Da li bi spavao sa devojkom koja je strava,ono cool do daske,a upoznali ste se dva dana ranije?Na njeno insistiranje
Kako ko i sta tek Gazdarica lamentira nad "miniranom" temom... "Aja sranYa u Ruandi..."Gazdarica:Vidi ih... :shock: Odmah minirase temu... :?
stvarno glupo pitanje!!!!! ne znam muskarca koji to ne bi. ja licno bih i da me uhvati na ulici i odvuce u neki haustor!!!!!!sexy_girls:Da li bi spavao sa devojkom koja je strava,ono cool do daske,a upoznali ste se dva dana ranije?Na njeno insistiranje
Prosto nemam reči,da li je to jedini primerak ove muške vrste na planeti među nama ili nam je Milojko malo (više) licemer?Milojko Vasic:Ja ne bih.
mislim da je bolje da pitas imali neko ko ne bi? 8)sexy_girls:Da li bi spavao sa devojkom koja je strava,ono cool do daske,a upoznali ste se dva dana ranije?Na njeno insistiranje
ma jok! to ti malo (vise) ne kapiras zajebancijuVirgo:Prosto nemam re?i,da li je to jedini primerak ove muške vrste na planeti me?u nama ili nam je Milojko malo (više) licemer?Milojko Vasic:Ja ne bih.
Uh, Virgo, zasto odmah 'na nož'. Ja STVARNO ne bih. I ne vidim šta je tu čudno ? Kako je tema postavljena,( tj. pitanje ), ona je cool, strava, i ona insistira na sexu posle dva dana ...Virgo:Prosto nemam reči,da li je to jedini primerak ove muške vrste na planeti među nama ili nam je Milojko malo (više) licemer?Milojko Vasic:Ja ne bih.
CUJ SPAVO PA JA BI JOJ SVAKU KAP IZ MALE ISISO A TI PITAS DAL BI SPAVOsexy_girls:Da li bi spavao sa devojkom koja je strava,ono cool do daske,a upoznali ste se dva dana ranije?Na njeno insistiranje
Izvini,nije na nož,ali jednostavno ne mogu da verujem.Nikad ti se nije desio sex na jednu noć,nikad ga nisi poželeo i da ti se desi ti bi ga odbio?Ne znam koji je tvoj tip lepote,ali ajde uzmimo toliko omiljenu Natašu Bekvalac,startuje te ona ili njena kopija,bez obaveza,samo tad i nikad više a ti MilojkoMilojko Vasic:Uh, Virgo, zasto odmah 'na nož'. Ja STVARNO ne bih. I ne vidim šta je tu čudno ? Kako je tema postavljena,( tj. pitanje ), ona je cool, strava, i ona insistira na sexu posle dva dana ...
Prvo što bih pomislio to je da tu nisu čista posla, pa bih malo sačekao.