INTERESUJU ME ISKOSTVA I KOMENTARI
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
m_i_r_k_o_:jeste da je sa odredjenim rizikom ali je strava BOG je stvorio vaginu za penisa a analni za izmet zato kondom i ti si king
m_i_r_k_o_:jeste da je sa odredjenim rizikom ali je strava BOG je stvorio vaginu za penisa a analni za izmet zato kondom i ti si king
SASVIM JE U REDU IMATI ODNOSE U TRUDNOCI.RIZIKA NEMA OSIM KOD RIZICNIH TRUDNOCA.EVO TI MOJ PRIMER/DETE SAM RODILA UJUTRU A IMALA SAM ODNOSE VECE PRE TOGApapagaj:INTERESUJU ME ISKOSTVA I KOMENTARI
MAMA 2:SASVIM JE U REDU IMATI ODNOSE U TRUDNOCI.RIZIKA NEMA OSIM KOD RIZICNIH TRUDNOCA.EVO TI MOJ PRIMER/DETE SAM RODILA UJUTRU A IMALA SAM ODNOSE VECE PRE TOGApapagaj:INTERESUJU ME ISKOSTVA I KOMENTARI
papagaj:INTERESUJU ME ISKOSTVA I KOMENTARI
Jedan stariji ginekolog za vreme mog staza me je pitao da li znam zasto se ciganke brze poradjaju u odnosu na druge zene,nisam znala ali odgovor mi je bio krajnje interesantan.E pa zato sto imaju sex pred kraj trudnoce a sperma je bogata supstancama koje olaksavaju dilataciju grlica materice.Zena se narodski receno brze otvori,a samim tim i porodi.Sex u trudnoci treba izbegavati kod rizicnih trudnoca,i treba koristiti kondom da ne bi doslo do infekcije a sve ostalo je vec stvar izbora,neke zene ga preferiraju a drugima opadne libido.To je vec stvar privatnosti necije spavace sobe,ali buduce mame i tate nema niceg ne prirodnog u tome da imate odnose za vreme trudnoce.MAMA 2:SASVIM JE U REDU IMATI ODNOSE U TRUDNOCI.RIZIKA NEMA OSIM KOD RIZICNIH TRUDNOCA.EVO TI MOJ PRIMER/DETE SAM RODILA UJUTRU A IMALA SAM ODNOSE VECE PRE TOGApapagaj:INTERESUJU ME ISKOSTVA I KOMENTARI
i ja kazem...Anonymous:m_i_r_k_o_:jeste da je sa odredjenim rizikom ali je strava BOG je stvorio vaginu za penisa a analni za izmet zato kondom i ti si king
nemas pojma...
INTERESUJU ME ISKOSTVA I KOMENTARI
Ja sam imao sex sa mojom suprugom do 7 dana pred porodjaje bez ikakvih problema.
Bilo mi dobro jer sam mogao da sipam u nju do mile volje, obzirom da kondome ne koristim.
Joj, ne znam zasto ali cim svrsim u nju ona zatrudni a mnogi parovi nemaju djece na zalost.
Rado bih da i ja mogu sada da prskam u nju bez sansi da ne zatrudni.
Da, zalosno je kada imaju SVE MATRIJALNE uslove za to. Razumijem one medju koje i sam spadam, koje sprecavaju materijalni uslovi za vise djece. Ja bih pored ovo dvoje zelio bar jos troje djece ali... nema se novaca.zalosno je sto dosta parova ne zele decu,a mogu da ih imaju...
ja isto necu
nesto sam kontao kao bi nebi ali kad razmislim bolje nebi
upucao bi se kad bi imao dijete kao ja
odvratan si,a ko ti je podario život
kakve to veze ima?
i sto sam odvratan?
sto nisam dobio dijete prije 25 ili zato sto ne mislim kao ti?
volela bih da rodim bar troje dece..obožavam bebice,a stvarno je žalosno videti one koji mogu i ne žele decu i znam da ću roditi pre svoje dvadeset pete godine