Sex u šumi

nema slucajnosti, sve je to Bozija volja
osim kombija, imam i divnu sumu, bez zveri, u sopstvenom vlasnistvu, kao i prelepu livadu, na jednoj visoravni, skoro na vrhu planine. odatle se pruza predivan pogled na varosicu rasutu po kotlini u duzini od desetak kilometara, pa ulicna rasveta i kucno osvetljenje ostavljaju utisak kao da ste iznad velegrada. kada su noci punog meseca, Mesec zna zasesti na vrh planine, na crne krosnje starih bukvi i srebrnom svetloscu okupati livadu koja je ovih dana pokosena. jos lebdi miris sena oko nje...
huk sove, zrikanje zrikavaca i tajanstveni zvuci koji dopiru iz sume upotpunice dozivljaj
da, to bi bilo pravo mesto da kaca i ja okusimo zadovoljstvo sexa u sumi
Sta da ti napisem,..... da ti kazem da sam ti krenula u susret ne bi mi poverao:lol:....zato ti to necu reci ali cu ti pohvaliti nacin pisanja...savrseno.....:super: prosto pozeleh da budem na tom mestu :)...Ko bi rekao da si seljak :zag::hvala:

- - - - - - - - - -

ne na biznis..:hahaha:
vec mozda se poklopi nesto i za mene :rotf: :mrgreen:
ako nista vise, da te otopljavam posle ledenog kupanja ispod vodopada :whistling:

:rumenka:

....Tu u takvim sitacijama, najcesca reakcija je zaglavljivanje....dobro sto ti se to nije desilo inace bi zavrsio u hitnoj u pozi u kojoj si bio zajedno sa tvojom partnerkom :)

E to oko zaglavljivanja nikako ne mogu da shvatim!
Da li je to uopšte moguće!
Pa tamo je sve glatko, klizavo i nema šanse da se zaglavi pa da ne sklizne vani.

katcha..zovi modove :hej:da zakljucaju temu i povedem te u raj na zemlji..:per:
2ufwug7.jpg
suma totalna izolacija,moj golub ce ti donese zelenu ruzu,slavuji ce zvizdukati Dordjeta Marijanovica ...
sex..;)zna se vec ko je hero :flert:

2cg0qhe.jpg
ovde ce se kupamo:)

Sex u sumi,nije ni malo prijatan,Prvo,moze neko da viri iza drveta,i bas kada vam dodje ono najlepse,on vikne buuu....
i ti se preseces,pa mozes samo da mokris,a nista da ne uradis.Ali pored toga ,velika muka su mravi,koji se skupe na stotine,i oni navale na golu zadnjicu ribe.A ribina gola zadnjica,za sve vrste mrava,pretstavlja ono u ishrani,sto je za nas
ljude,dimljena vesalica na zaru.I tako kazem ti,taman tebi nadodje ono......a riba drekne:A joooooooooooooj ujedaju me
za dhupe.I sta ? Opet moras da prekines sve,i da prokunes sve sume sveta,zbog tvog neuspelog ljubavnog sumskog
iskustva.:dash::dash::dash:

sex na shtalskom tavanu punom sena.. sve mirom mirise .dusa hoce da izadje iz tela,to mora da probas
Blagostanje.
Sex u sumi,nije ni malo prijatan,Prvo,moze neko da viri iza drveta,i bas kada vam dodje ono najlepse,on vikne buuu....
i ti se preseces,pa mozes samo da mokris,a nista da ne uradis.Ali pored toga ,velika muka su mravi,koji se skupe na stotine,i oni navale na golu zadnjicu ribe.A ribina gola zadnjica,za sve vrste mrava,pretstavlja ono u ishrani,sto je za nas
ljude,dimljena vesalica na zaru.I tako kazem ti,taman tebi nadodje ono......a riba drekne:A joooooooooooooj ujedaju me
za dhupe.I sta ? Opet moras da prekines sve,i da prokunes sve sume sveta,zbog tvog neuspelog ljubavnog sumskog
Sa takvim stavom ni ne mozes da uzivas. :hahaha:

Nisam probao i voleo bih. Svez vazduh, hlad, pticice + adrenalin skoci zbog rizika da neko ne naidje. Milina! :vatromet:

Sta da ti napisem,..... da ti kazem da sam ti krenula u susret ne bi mi poverao:lol:....zato ti to necu reci ali cu ti pohvaliti nacin pisanja...savrseno.....:super: prosto pozeleh da budem na tom mestu :)...Ko bi rekao da si seljak :zag::hvala:

- - - - - - - - - -

:rumenka:

Kaca ne daj se vis da te "pali', kaka suma kakav vidikovac, ko zna gde taj zivi, kuku i lele si ga, mlada si ces da pogrsis, ce se nasankas , lelel, :dash:

katcha..zovi modove :hej:da zakljucaju temu i povedem te u raj na zemlji..:per:
2ufwug7.jpg
suma totalna izolacija,moj golub ce ti donese zelenu ruzu,slavuji ce zvizdukati Dordjeta Marijanovica ...
sex..;)zna se vec ko je hero :flert:

2cg0qhe.jpg
ovde ce se kupamo:)
:zcepanje:

- - - - - - - - - -

:zcepanje:

- - - - - - - - - -

Znam da jesi.
Cekam te.
:klap:

- - - - - - - - - -

Dobri ste :)..hvala svima na savetima i ponudama. pravi ste dobrotvorci :heart:

Back