Cackalica21
Iskusan
- Poruka
- 6.004
drzite se teme.....odlutasmo daleko....i nemojte vi mene da govorite sta sam ja i sta su moji preci bili
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Za pretke možemo za tebe ne .drzite se teme.....odlutasmo daleko....i nemojte vi mene da govorite sta sam ja i sta su moji preci bili
Pa tema je da li će neka koja je udata za Bošnjaka, kada bude imala sex u Raju, znati da je prči neko ko je poreklom verovatno Srbin.drzite se teme.....odlutasmo daleko....i nemojte vi mene da govorite sta sam ja i sta su moji preci bili
Hajmo ponovo.vjecni raj nemoze biti na zemlji jer :
1. Je zemlja mala da primi sve stanovnike Raja, zemlja je tesno mesto, kakav je Raj ako je tesno, nema tu Raja.
2. Zemlja ce unistena biti od Sunca u buducnosti, bit ce progutana , znaci cak i naucnici ce ti reci da zemlja nije vecna, nego je osudjena na propast.
3. Na zemlji ima toliko stvari koji mogu da stete ljudima, kakav je to Raj gdje vreba opasnost sa svih strana.
tako da nigdje nema dokaza da je zemlja vjecni raj.
Dok ono sto islam zagovara je jedino logicno po tom pitanju, a to je da je Raj vjecni univerzum za sebe izvan naseg univerzuma, ne znas gdje su mu granice toliko je velik....a udaljenosti izmedju ljudi moze da bude u raju kao udaljenosti izmedju zvijezda u nasem univerzrumu.
Pa tema je da li će neka koja je udata za Bošnjaka, kada bude imala sex u Raju, znati da je prči neko ko je poreklom verovatno Srbin.![]()
Hajmo ponovo.
Bog je Raj stvorio na zemlji...to je činjenica.
Rekao je..'rađajte se i množite i napunite zemlju'...
To gde će svi stati, to nije naš problem...a ja u plan i moć Svemogućeg ne sumnjam...
Drugo.
Nauka priča iz svoje perspektive i iz položaja u kom je Bog svu tvar podložio propadljivosti...Ali Bog obećava da će sve vratiti u neraspadljivo stanje...
Treće
U Pismu imaš jasne opise budućeg raja na zemlji...
Zaključak
Bog svoj plan nije nikad promenio...a to je.
Rajska zemlja i besmrtan čovek na njoj...
Bog je Raj stvorio na zemlji...to je činjenica.
Nema to veze sa mitomanijom...sam si demonstrirao da su Bošnjak, Bošnjanin, Bosanac geografske odrednice.znam ja da vi volite te mitomanije, sto veze s vezom nemaju....![]()
Izvini, nije provokacija, ali šta si po etnicitetu?Nauka priča iz svoje perspektive i iz položaja u kom je Bog svu tvar podložio propadljivosti...Ali Bog obećava da će sve vratiti u neraspadljivo stanje...
Izvini, nije provokacija, ali šta si po etnicitetu?
Pokušavam da utvrdim nešto.
od 1993-e, a preBosnjak.....starinski naziv Bosnjanin.
Nemaš konzistentnost i preciznost u razmišljanju, nemaš ni koncetracije, nigde nisam rekao da će ovakvo naše sadašnje telo biti u Raju, pa to je bre više tvoja teza i pretpostavka jer sam naziv teme je seks u Raju, i ako nema smrti i truljenja i bolesti u Raju, onda nema ni seksa, nema ni tih nekakvih telesnih stvari i jela i pića, nego je sve duhovno i blagodatno i uzvišeno i srećno i mirno, u stvari najveća nagrada i naslada i sreća jeste zajedništvo i opštenje sa Bogom, da se ne ponavljam već sam napisaotaj koji ti je to rekao nije ti ni on neki bistar um od koga se sve uzima zdravo za gotovo bez propitivanja....
uostalom nije ti argumentacija na nivou, jer nije dovoljno samo reci imas problem sa logičkim zaključivanjem a da ne pokazes tacno gdje je pogresno logicno zakljucivanje.....
dok ti si taj koji pogresno zakljucuje stvari.
Ti predpostavljas da ti je receno da ce u Raju biti ista ovakva tijela kao sto sad imamo, i onda zakljucujes kako ce biti ako budemo bolesni, starimo, umiremo, kako ce takvo tijelo biti u Raju.....a niko ziv ti ne kaze da ce ista ovakva tijela biti, propadljiva i podlozna bolestima i umiranju, nema toga koji to tvrdi, eh ti tu ovdje pravis gresku u logicnom zakljucivanju, jer ovakva tijela nece biti u raju, totalno drugacije , mozes ti izgledati slicno kao sad, kosa, oci, glava, nos, usta, ruke, noge itd...sve je to na istim pozicijama, ali u ljepsoj formi i plus tijela je Bog u Raju napravio nepropadljivim, da nema bolesti nema umiranja....cak i mehanicki unutra nije isto kao na zemlji....dok u Raju jedes hranu i pijes pica, hrana se ne pretvara u fekalije, nego hrana se vari ipretvara u parfem koji se luci u vidu znoja na kozi....znaci umjesto sto bi isao u WC u raju i culi se neugodni miris, smradovi...to je otklonjeno, nema vise potrebe za wc, nego se hrana i pice luci u firmi znoja koji mirise na parfem koji se luci kroz pore na kozi.....to je veliki upgrejd naspram ovoga sad sto imamo.
Bokiforum :
osnovne osobine telesnosti jesu zemlja i tvar, smrt i truležnost,
Bokiforum
i ako nismo stvoreni za večnost na tvarnoj zemlji,
Ono što znamo i naslućujemo još ovde, i plus, te, nepoznate stvari, to tražimo, ono što piše u Pismu :da, u Raju ima i nama poznatih stvari i nama nepoznatih stvari....
Nije on reper, ali i on ako tako piše, mora da navede izvore i citate o tome.pa ovo ti pise odmah Cicolino iz tvog posta:
znaci imas vec coveka hrscanina na ovom topicu koji ti upravo govori to
od 1993-e, a premusliman
dzabe besmrtnost ako nema seksaZaključak
Bog svoj plan nije nikad promenio...a to je.
Rajska zemlja i besmrtan čovek na njoj...
Nemaš konzistentnost i preciznost u razmišljanju, nemaš ni koncetracije, nigde nisam rekao da će ovakvo naše sadašnje telo biti u Raju, pa to je bre više tvoja teza i pretpostavka jer sam naziv teme je seks u Raju, i ako nema smrti i truljenja i bolesti u Raju, onda nema ni seksa, nema ni tih nekakvih telesnih stvari i jela i pića, nego je sve duhovno i blagodatno i uzvišeno i srećno i mirno, u stvari najveća nagrada i naslada i sreća jeste zajedništvo i opštenje sa Bogom, da se ne ponavljam već sam napisao
to vazi za ovaj svijet a ne za Raj...to neka ti je jasno.
stovoreni smo za vecnost, da dusa i tijelo nikad ne propadnu u Raju,
jeli ti hvatas ovo covece boziji, Bog ce stvoriti tijela u Raju koja nece moci osjetiti bolest, nece stariti i nece umirati, jeli tebi ovo stvarno tesko razumjeti ili ti se mora crtati ko malo detetu????
Bokiforum:
Nemoj da izvrćeš moje reči i stavljaš van konteksta, ja pričam da ima vaskrsenje ovih naših tela u duhovna i nebeska tela i samim time takav će biti i Raj, takođe duhovan i nebeski, kako piše u Pismu, biće Nova zemlja i novo nebo.
Ti, pišeš o seksu u Raju, i u isto vreme pišeš da neće biti smrti i truljenja i bolesti u Raju, te dve stvari su nemoguće, jer ako ovde imamo i smrt i truljenje i bolesti i seks, onda ako u Raju nemamo smrt i truljenje i bolesti, onda nemamo ni seks, to je logičan sled i zaključak.
Znači, moraš ovo gore da raščistiš sa samim sobom, ne možeš da misliš, pa neće biti smrti i truljenja i bolesti u Raju, to je super za mene, i jeste super, ali onda ostaviću seks u Raju, pa, ne može, ako oćeš da budeš besmrtan i nepropadljiv i zdrav i srećan u Raju, onda nema seksa, ne može bre i jare i pare.
Ono što znamo i naslućujemo još ovde, i plus, te, nepoznate stvari, to tražimo, ono što piše u Pismu :
9. Него као што је писано: Шта око не виде, и ухо не чу, и у срце човеку не дође, оно уготови Бог онима, који Га љубе.
Nije on reper, ali i on ako tako piše, mora da navede izvore i citate o tome.
Nego, ti tvrdiš da hrišćani veruju u zemaljski Raj, onda ti navedi izvore i citate o tome, ako ne navedeš onda nisi u pravu.
i ako nema smrti i truljenja i bolesti u Raju, onda nema ni seksa, nema ni tih nekakvih telesnih stvari i jela i pića, nego je sve duhovno i blagodatno i uzvišeno i srećno i mirno
u stvari najveća nagrada i naslada i sreća jeste zajedništvo i opštenje sa Bogom, da se ne ponavljam već sam napisao
Znači, moraš ovo gore da raščistiš sa samim sobom, ne možeš da misliš, pa neće biti smrti i truljenja i bolesti u Raju, to je super za mene, i jeste super, ali onda ostaviću seks u Raju, pa, ne može, ako oćeš da budeš besmrtan i nepropadljiv i zdrav i srećan u Raju, onda nema seksa, ne može bre i jare i pare.
Nego, ti tvrdiš da hrišćani veruju u zemaljski Raj, onda ti navedi izvore i citate o tome, ako ne navedeš onda nisi u pravu.
sviraju gusle druze....eto stadzabe besmrtnost ako nema seksa
sta raditi celu vecnost?
pa nije da nemaju lepu prestavu, to su zlatni dvorci sa krovovima od bisera i dijamanta, pa velelepne fontane, siroke ulice poplocane srebrom...sviraju gusle druze....eto sta
hrscani kada ti pricaju o Raju , nedo bog nikome takvog raja....veci je Raj na zemlji sad nego sto oni predstavljju u svojim trabunjanjima iz svoje glave o Raju.
Pa to jeste tema...ko je u Raju i da li će uz toliko seksa da ljudi budu promoćurniji i da ukapiraju da teritorijalna pripadnost ne označava nužno etnicitet?da se drzimo teme a manje da ti papamudis o meni sta sam ja i ko sam ja, znam ja dobro ko sam i sta sam.....
Jesam u zabludi ako me Hrist slagao.nikakva to nije cinjenica, nego si ti to umislio da je cinjenica.
nikako i ni pod razni vjecni raj ne moze biti na zemlji, jer zemlja je stvorena da bude unistena kad tad.
u zabludi si.
Srb...Izvini, nije provokacija, ali šta si po etnicitetu?
Pokušavam da utvrdim nešto.
Ko kaže da nema seksa?dzabe besmrtnost ako nema seksa
sta raditi celu vecnost?
droga???!!!Ko kaže da nema seksa?
Ima nešto i bolje od seksasasvim sam siguran.
Eto...možda je @Cackalica21 u pravu kada kaže da nije Srbin?Srb...
Ne. Bolje od droge.droga???!!!
Veruje da Bog sve može...posle kaže, ali ipak to ne može...smešno mi to.Eto...možda je @Cackalica21 u pravu kada kaže da nije Srbin?
Pošto ovde Srbi različitih verskih ubeđenja kapiraju da je Bogu ništa da zaustavi propadljivost planete.![]()