Cackalica21
Iskusan
- Poruka
- 6.004
Kako bre, da, kada nemaš smrti i bolesti i starosti u Raju, i samim time nema ni telesnosti, jer su smrt i trulenje i starost i bolest odlike telesnosti, može da ima u Raju i telesnosti kada je u pitanju seks.
Daj bre, seksajte se ovde, pustite raj na miru.
Zato tebi nije jasno šta je Raj, pričaš o dvema potpuno suprotnim stvarima, plus vs minus, dan vs noć.
Dok je u hrišćanstvu vrlo jasno definisano šta i kako izgleda Raj, i nije na zemlji, to si opet nešto krivo pročitao.
Hrišćanstvo je u glavnim dogmama i veri jedinstveno, tako je bilo od početka i biće do kraja.
Kako bre, da, kada nemaš smrti i bolesti i starosti u Raju, i samim time nema ni telesnosti, jer su smrt i trulenje i starost i bolest odlike telesnosti, može da ima u Raju i telesnosti kada je u pitanju seks.
pogresno pretpostavljas stvari i onda na osnovu pogresnih pretpostavki zakljucujes stvari..
to je isto kao kad bi ja rekao, Amerika je manja od luxemburga, i jos je tamo puno hladno, idu pingvini i medvjedi ulicama....posto je to tako, ja ne zelim da preselim u ameriku da se smrzavam....
eh upravo tako izgleda to sto si ti napisao....znaci iz pogresnih pretpostavki dolazis do pogresnih zakljucaka.
kada nemaš smrti i bolesti i starosti u Raju, i samim time nema ni telesnosti, jer su smrt i trulenje i starost i bolest odlike telesnosti,
to su odlike na ovom svijetu, jer nismo stvreno za vjecnost na zemlji....
dok novo tijelo koje dobijemo kada nas Bog stvori, to tijelo je stvoreno za vjecnost, nema vise starosti, bolesti, umiranja itd
to tijelo ce da bude perfektno u svakom smislu, kako viuzelno tako i mehanicki perfektno bez ikakve degradacije vremenom.
znacio i nakon milion ili mlijarde godina u Raju ces i dalje biti mladic od 33 godine, gdje ce ti bolest, starost i smrt biti nepoznata stvar.
Daj bre, seksajte se ovde, pustite raj na miru.
imam ja seks sa svojom zenom bez da mi ti to kazes...rekao mi ili ne rekao, ja ga imam

a seks ima i u Raju u braku, ili mozda mislis da ako ja udjem u Raj i moja zena, kao tamo nece vise funkcije imati polni nasi organi...kao eto takva vrsta uzivanja je samo za zemlju, kao eto ne postoji to u Raju.....
kakvo je to onda nakardno razmisljanje, zar je moguce da zemlja ima uzivanja koja Raj nema...jeste li vi stvarno tako skrenuli sa pameti...Raj ima slicna uzivanja i daleko bolja....znaci ako ovdje ima seks , tamo ga jos vise ima, i daleko bolji je nego ovdje.....ako ovdje ima ukusnih jela i pica, u raju ih ima daleko vise raznovrsnije ukucnije i ljepsi nego ovdje....jer zemaljska uzivanja se ne mogu sporediti sa rajskim, jer bi to bilo ponizenje za Boga licno da poziva u Raj gdje se slabija uzivanja od zemaljskih...pa da ljudi u raju mastaju o seksu na zemlji, dok su zivjeli....
mozes li zamisliti to da covjek udje u raj i dalje masta o seksu kojeg je imao na zemlji.....nezamisliva stvar da zemlja ista moze da ima bolje od raja.
ili masta u Raju o hrani i picu koju je jeo na zemlji a da mu se zelja ne podmiri sa daleko boljim i ukusnijim jelima i picima???
Zato tebi nije jasno šta je Raj, pričaš o dvema potpuno suprotnim stvarima, plus vs minus, dan vs noć.
ono sto ti neshvatas u svemu tome je da ce Bog dati vjecna tijela ljudima u Raju koja nece stariti, bolesni biti ili umirati...to je ono sto ne shvatas ti...niko ne kaze da ce ova tijela koja sada imamo ovakva biti u Raju, koja su propadljiva slaba i podlozna bolestima...to tako nece biti, u raju su tijela savrsena u svakom pogledu.
i nije na zemlji, to si opet nešto krivo pročitao.
reci to svojim hrscanima, ocito da ne znas sta ti druzina vjeruje.
Hrišćanstvo je u glavnim dogmama i veri jedinstveno, tako je bilo od početka i biće do kraja.
auuu brate, pa ti si zglajzao pravo....