Sex u RAJU

nego reci ti nama jeli se tvoja lijeva polovica mozga dogovorila sa desnom polovicom ima li ili nema zivota poslije smrti :) ?
jedan cas govori lijeva a drugi cas govori desna.... :hahaha: pa nam zato kontradiktorano djelujes.
Objasnio ti je na koje stanje je mislio kada je rekao da nema života posle smrti.
Mislio je neposredno nakon smrti.
Pretpostavio je da znaš sa kime pričaš i da ne mora da detaljiše.
Njegov stav je da između čina umiranja i čina vaskrsenja čovek nije živ, svestan sebe, nije ptica ili nešto što bi Ghostbustersi išibali protonskim zracima.

Objasnio ti je na koje stanje je mislio kada je rekao da nema života posle smrti.
Mislio je neposredno nakon smrti.
Pretpostavio je da znaš sa kime pričaš i da ne mora da detaljiše.
Njegov stav je da između čina umiranja i čina vaskrsenja čovek nije živ, svestan sebe, nije ptica ili nešto što bi Ghostbustersi išibali protonskim zracima.

znaci ti postao njegov sekretar....ateista sekretar za hrscanina.....ma ajde breee svega u Bozijoj basci ima :)

Naravno.
Šta Bog kaže Adamu...''Jer si prah i u prah ćeš se vratiti''...
''Kako po Adamu svi umiru, po Hristu će svi oživeti''...

Zato Hrist i dolazi, da bi vratio stvari na početak...jer Božji plan je, besmrtan čovek na rajskoj zemlji...

Šta Bog kaže Adamu...''Jer si prah i u prah ćeš se vratiti''...

Adam je od zemlje stvoren i u zemlju ce se tijelo vratiti...a dusa ide svojim putem i nema nista sa zemljom.

jer Božji plan je, besmrtan čovek na rajskoj zemlji...

Raj na zemlji nikakva smisla nema ni logike.

Adam je od zemlje stvoren i u zemlju ce se tijelo vratiti...a dusa ide svojim putem i nema nista sa zemljom.

Adam je na zemlji stvoren na vječnost ali je propustio tu blagodat.....

Raj na zemlji nikakva smisla nema ni logike.

...prema tome i na zemlji će biti vječnost i život temeljem plana o "novom Neb u novoj zemlji". Zašto na "novom nebu" ili zašto treba i Nebo obnavoljati? Zato jer je i na njemu učinjen grijeh te se kani čistiti od grijeha ... Jedino su Nebesa nad Nebesima u čistoći ostala. Što bi ti znao o tome....kuran ti ne pomaže.

Nije to lako, očito
Odbijaš nešto što ti je stalno pred očima a nesvesno radiš
Evo ti primer čačkalice, voli ovde sa svojima da polemiše :D
Moguće da je (pod)svesna situacija sledeća:
Ako uspem da ubedim one koji su ostali u ranijem ubeđenju, onda je i moj (ili mojih predaka) prelazak opravdan.
Ili makar da im pokažem koliko sam revnostan.

Brate kupi Herbalife, pijem i ja i naučno je dokazano da je najbolji. :mrgreen:

Adam je na zemlji stvoren na vječnost ali je propustio tu blagodat.....

...prema tome i na zemlji će biti vječnost i život temeljem plana o "novom Neb u novoj zemlji". Zašto na "novom nebu" ili zašto treba i Nebo obnavoljati? Zato jer je i na njemu učinjen grijeh te se kani čistiti od grijeha ... Jedino su Nebesa nad Nebesima u čistoći ostala. Što bi ti znao o tome....kuran ti ne pomaže.

Adam je na zemlji stvoren na vječnost ali je propustio tu blagodat....

i dalje je stvoren, smrt nije kraj, smrt je samo prelaz iz ovog u drugi svijet, i covjek nastavlja da zivi u drugom svijetu, Raj ili Pakao.

...prema tome i na zemlji će biti vječnost i život temeljem plana o "novom Neb u novoj zemlji".

vjecnost na zemlji nikakve logike nema.....jer Zemlja nece opstati vjecno to ce ti svaki naucnik reci, nju ce sunce progutati u buducnosti, pa traziti raj na zemlji koja je osudjena na propast je jos jedna hrscanska zabluda.

Zašto na "novom nebu" ili zašto treba i Nebo obnavoljati?

Raj ne treba obnavljati jer je to vjecno mjesto.

Što bi ti znao o tome....kuran ti ne pomaže.

jaka ti logika, nema sta..... :manikir:

Bog nije pričao sa zemljom, već sa Adamom...
I ne priča o sudbini praha, već čoveka...

To što tebi smisla nema, Bog stvorio.

To što tebi smisla nema, Bog stvorio.

ono sto vi propagirate kao hrscani nema nikakvog smisla, i ocit je dokaz nedostatka upute od Boga...

Vi kao hrscani propagirate da je vjecni Raj ovdje na zemlji iako vam Isus to nikad nije rekao da je vjecni Raj na zemlji....i to na zemlji koja je osudjena na propast jer ce je sunce progutati nakon izvjenog vremena.

DOk u islamu vjecni raj je izvan naseg Univerzuma, i to je Univerzum za sebe, znaci vjecni raj je velicine naseg univerzuma, i tu nema sunca niti ikakvih opasnosti po nas zivot i nas egzodus iz tog vjecnog raja, ni smrti ni bolesti ni starosti.

ono sto vi propagirate kao hrscani nema nikakvog smisla, i ocit je dokaz nedostatka upute od Boga...

Vi kao hrscani propagirate da je vjecni Raj ovdje na zemlji iako vam Isus to nikad nije rekao da je vjecni Raj na zemlji....i to na zemlji koja je osudjena na propast jer ce je sunce progutati nakon izvjenog vremena.

DOk u islamu vjecni raj je izvan naseg Univerzuma, i to je Univerzum za sebe, znaci vjecni raj je velicine naseg univerzuma, i tu nema sunca niti ikakvih opasnosti po nas zivot i nas egzodus iz tog vjecnog raja, ni smrti ni bolesti ni starosti.
Нема смрти и болести и старости, али има телесности и секс.

Дај, бре, прво се договори сам са собом :trlja:шта је рај.

Где си прочито да је хришћански Рај на земљи, Рај је тамо у опису а.Павла када је био узнет на треће небо.

Нема смрти и болести и старости, али има телесности и секс.

Дај, бре, прво се договори сам са собом :trlja:шта је рај.

Где си прочито да је хришћански Рај на земљи, Рај је тамо у опису а.Павла када је био узнет на треће небо.

Nema smrti i bolesti i starosti, ali ima telesnosti i seks.

Daj, bre, prvo se dogovori sam sa sobom šta je raj.

Gde si pročito da je hrišćanski Raj na zemlji, Raj je tamo u opisu a.Pavla kada je bio uznet na treće nebo.

Nema smrti i bolesti i starosti, ali ima telesnosti i seks.

da.

Daj, bre, prvo se dogovori sam sa sobom šta je raj.

potpuno mi ja jasno sta je raj, dok tvojim hrscanima to nije jasno.

Gde si pročito da je hrišćanski Raj na zemlji,

zar to stvarno ne znas da oni vjeruju da ce Raj biti na zemlji ???

Raj je tamo u opisu a.Pavla kada je bio uznet na treće nebo.

hrscani u globalu su neuki po pitanju vjere , svako gusla kako mu je volja sa vjerovanjima i ritualima.

da.

potpuno mi ja jasno sta je raj, dok tvojim hrscanima to nije jasno.

zar to stvarno ne znas da oni vjeruju da ce Raj biti na zemlji ???

hrscani u globalu su neuki po pitanju vjere , svako gusla kako mu je volja sa vjerovanjima i ritualima.
Kako bre, da, kada nemaš smrti i bolesti i starosti u Raju, i samim time nema ni telesnosti, jer su smrt i trulenje i starost i bolest odlike telesnosti, može da ima u Raju i telesnosti kada je u pitanju seks.

Daj bre, seksajte se ovde, pustite raj na miru. :mrgreen:

Zato tebi nije jasno šta je Raj, pričaš o dvema potpuno suprotnim stvarima, plus vs minus, dan vs noć.

Dok je u hrišćanstvu vrlo jasno definisano šta i kako izgleda Raj, i nije na zemlji, to si opet nešto krivo pročitao.

Hrišćanstvo je u glavnim dogmama i veri jedinstveno, tako je bilo od početka i biće do kraja.

Back