Zanima me da vidim na osnovu čega donosiš zaključke koje ovde iznosiš.
Da li tvoji zaključci slede iz premisa.
Da li su to još uvek dvoje ljudi sa slobodnom voljom, različitim iskustvima, ukusima i identitetima – ili su postali gotovo poput kloniranih, reprogramiranih entiteta?
Mujo, koji je celog života sanjao da opandrči crnkinju to neće moći jer Fata ne želi da izgleda kao da je iz Afrike ili će Fata odjednom da se promeni i da počne to da želi?
Ako si ti želio da budeš lijep kao komšija Haso, to možeš samo ako Fata želi da je prči komšija Haso?
Ne umeš da definišeš reč trkanje?
Ili si shvatio gde je problem u tvom dečijem rezonovanju, ali ne želiš da priznaš?
Tražim ti definiciju da ne bude da ja izmišljam za tebe.
Zanima me da vidim na osnovu čega donosiš zaključke koje ovde iznosiš.
na osnovu Kurana i Hadisa....da nebi mislio da ja to smisljam onako cisto iz svoje glave.
Da li su to još uvek dvoje ljudi sa slobodnom voljom, različitim iskustvima, ukusima i identitetima – ili su postali gotovo poput kloniranih, reprogramiranih entiteta?
da , razliciti ljudi sa slobodnom voljom, razlicitim iskustva kako na na ovom svijetu tako i u Raju.
Mujo, koji je celog života sanjao da opandrči crnkinju to neće moći jer Fata ne želi da izgleda kao da je iz Afrike ili će Fata odjednom da se promeni i da počne to da želi?
opet ne shvatas jednu stvar......u Raju mozes da mijenjas lik brze nego ti se presvuces i sredis frizuru i sta ja znam vec jos.
To znaci Fata moze da promijeni izgled u crnkinju u spavacoj sobi da ispuni tu zelju svom muzu ako je imao tu neku fetis zelju, a mozda je Fata imala zelju da joj je Mujo plav....i tako u spavacoj sobi jedno drugom ispune zelju....i poslije spavace sobe vrate se u svoj standardni izgled ako to zele......
nije to plasticna operacije u nepovrat, nego tamo mijenja izgled brzo nego sto se zena nasminka i skine sminku , u Raju promijenis izgled po svojoj volji i vratis se nazad u svoju normalu brze od sminkanja i skidanja sminke jedne zene sad.
To je Rajska napredna verzija uljepsavanja i isupnjavanja zelja....to je samo jedna od masa mogucih stvar iu Raju.
u Raju samo pozelis stvari se u trenu desavaju, ako zena hoce neki karmin sani snagom uma, boje karmina se mijenjaju na usnama bez da mora sama sminkati se, minjenje kose, odjece pa i izgleda...poput one Mistique u x-menu, to bi najblize bilo objasnjenje Rajskom nacinu transformacije, uljepsavanja, i sta ja znam vec....jer Raj je grandioznost, luksuz, ljepota na svakom koraku...cisto savrsenstvo.
zasto Fata nebi htjela da izgleda recimo kao ova prelijepa crnkinja naprimjer? sta je problem
Ako si ti želio da budeš lijep kao komšija Haso, to možeš samo ako Fata želi da je prči komšija Haso?
vidis druze jednu stvar....i o ovome nas je Bog obavijestio.....mi muslimani imamo detalje raja koje vi nemate niti mozete imati preko biblije ili bilo koje druge vjerske knjige, jer su to vecinom dosta ljudi pisali i mijenjali.....dok Kuran dolazi direktno od boga da pojasni mnoge stvari.....pa cak i tu sto si pitao sad
Bog kaze:
37:48 Pored njih će biti one koje će preda se gledati, očiju prekrasnih,
Znaci Rajske zene ce ispred sebe gledati, nece gledati niti zuditi da gledaju u druge muskarce osim u svoje muzeve.
Ne umeš da definišeš reč trkanje?
takmicenje ko ce prije doci do cilja....i sta sad??