Sex u peglici ili ne?

Sex u peglici ili drugom autu

• Da

glasova: 2 22,2%
  • Da možda

glasova: 1 11,1%
  • Šta je to peglica

• Šta ja znam, svi smo mi

glasova: 0 0,0%
  • Kakva peglica, domaći jugo ili zastava

• Sex samo van auta

• Ne znam

• Znam

• Ne mogu da uđem u peglicu

glasova: 3 33,3%
  • Šta ako stisnem sirenu

• Ukupno glasova
    9

Ova osebujna reklama za igricu me navjela na pomisao, tko bi se mogao sexati u peglici?
Ja tamo ne mogu ući a kamoli da stavim eventualnu ljepšu polovinu radi sexa.

Iskustva, preporuke za koji auto kupiti?
verovali ili ne, imao sam sex u peglici :D
pre mnogo godina (ca.četvrt veka.... j*bote koliko sam mator! :mrgreen:) tadašnja devojka, 18 god. položila vozački i ćale joj kupio peglu "da se uči da vozi"... ali ona učila neke druge stvari u peglici :per: .
ja sam tad bio godinu/dve stariji od nje i isto sitan i u povremeno smo imali sex i u peglici usred nedostatka adekvatnije lokacije.
dobro u peglici je bilo što je imala troje vrata i prednja sedišta mogu da se podignu ka napred pa se dobije više prostora.
ali što kaže prljavo kazalište... "sve je lako kad si mlad" ;)

Poslednja izmena:
verovali ili ne, imao sam sex u peglici :D
pre mnogo godina (ca.četvrt veka.... j*bote koliko sam mator! :mrgreen:) tadašnja devojka, 18 god. položila vozački i ćale joj kupio peglu "da se uči da vozi"... ali ona učila neke druge stvari u peglici :per: .
ja sam tad bio godinu/dve stariji od nje i isto sitan i u povremeno smo imali sex i u peglici usred nedostatka adekvatnije lokacije.
dobro u peglici je bilo što je imala troje vrata i prednja sedišta mogu da se podignu ka napred pa se dobije više prostora.
ali što kaže prljavo kazalište... "sve je lako kad si mlad" ;)
To bre Canavaro majstoreeeee 💪

Back