Sex sa maloletnicom

...ovdje se riječ vodi da li imati nešto sa nekim koji je imao sex sa maloljetnicom...iz iznesenog se vidi da Pitaču ne smeta niša u medjuodnosu osim saznanje da je bio s maloljetnicom...ko danas u situaciji može i pomisliti da je neko maloljetnica osim ako si trener ili vaspitač...to kad prestaje , prestaje i grijeh ...da čovjeka to ne peče ne bi ni rekao a ako je rekao u kontextu mačo-imidža e onda si ti kriva , draga moja, što i danuješ s takvom osobom ili ste isti pa sebe preispituješ...
Ovo nije diskusija nego Axiom,-faraonn_a tumnopoteh_a I...

11-congratulations-you-are-now-a-pedophile.jpg

Završio srednju školu, ali se meni i dalje povraća na to...
Jedna noć je bila u pitanju, tj. dve...
Ali opet.. jbm li ga... ne mogu pa ne mogu...
Sinoć pričam sa nekim detetom od petnaest godina, sramota me da psujem pred njom, a on tako nešto odveo u krevet... mukami.. samo me podsetilo na to sve... dok nisam videla tu malu, nekako mi sve to bilo daleko.

Balavac bio sa balavicom!

nema veze, za to se brale ide na robiju ;)

Lupaš brate al onako junački ... :aha: nakon njene 14-te godine ovaj dobrovoljan sexualni odnos na koji ona ima pravo sa 19-godišnjakom ni na koji način ne podleže sankcijama sem možda u "moralnim i čednim" SAD!

Upoznate nekoga i on vam se učini idealnim za vas.... vidite da bi mogle biti u vezi sa tom osobom, na svim mogućim poljima se poklapate. Pažljiv je, uviđajan, fin... i onda saznate da je spavao sa detetom od petnaest godina.. ona taman završila osmi razred.
Kako se postaviti u toj situaciji?
pa ono...ako je i on imao tu negde ko i ona, par godina vise il manje (ako to mladje moze jebat :lol: ) to je onda ok. ako je bio neki cicisa koji yebe decu to je odvratno. mada je meni sama ideja seksa sa 15ogodisnjacima katastrofa, missim setim se sebe tada, nisam imala sisu ni u najavi a i telo mi jos bilo decije :))))

Back