Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 236.215
Pusti nek pisu sve im to ide cv
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Aaa,to ce ti ona sigurno priznati..ko bi uopste hteo da zeni neku koja je bila u grupnjaku
Gledao, ali nisam mogao da ucestvujem, jer sam zesci monogamista u psihi.Smatram da to barem 1 treba probati u životu.
Bas tako,najlakseoni se znaju, tj jedan predloži druga.
ne zezaj za kupanje![]()
Ne kapiram, pa šta ako je bila?ko bi uopste hteo da zeni neku koja je bila u grupnjaku
Ako ne kapiras srecno ti biloNe kapiram, pa šta ako je bila?
Da, ne kapiram i zato pitam. Je li teško odgovoriti?Ako ne kapiras srecno ti bilo![]()
preporucam, imat ces vrhunski uzitak...dozivi to...ja + 2 frajera mmmmmm... mene to pali... probaču to jednog dana sigurno)))) ... ovde kažu uradi sve što ti padne na pamet da se ne bi jednom kad nebudeš mogao kajao i lupao zašto nisi
)))))))
Volis da sasoljite jajca medjusobno?preporucam, imat ces vrhunski uzitak...dozivi to...
slazem se...Ma najbolje je u cetvoro...![]()
Moj drugar Sofronije,iz iskustva ne bi preporučio tako neštopreporucam, imat ces vrhunski uzitak...dozivi to...
ima, ima...to se samo dogodi, cak i ne moras trazit..bude ti ponudenodevojcice misle da bi to bilo jako lepo...samo,gde naci tak hrabre muskarce?
Али изгледа све је остало на сматрању.Smatram da to barem 1 treba probati u životu.
Логика каже од вишка глава не боли.intigantno je to ali ipak bolje jedan nego dvojica odjednom![]()
ili u osmoro....Ma najbolje je u cetvoro...![]()