Sex sa 2 muskarca ?

• Začetnik teme Začetnik teme Mala
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pre par godina mi pričao drug njegovo iskustvo.
On i njegov kolega,koji skoro i da nije imao nikakva seksualna iskustva,su rešili da se počaste jednom novosađankom.
Dama ih je lepo pitala,da li hoće jedan po jedan,ili obojica u isto vreme.
Drug je želeo da bude siguran da će i njegov neiskusni kolega uspešno odraditi zadatak,i rekao je dami da se spremi za obojicu u isto vreme.
I krenula akcija,prvo je dućkala obojici,a zatim je moj drug rešio da joj zada otpozadi dok njegovom kolegi,dama nastavlja da dućka.
Kolega je bio u sedećem položaju i noge su mu bile ispod daminog stomaka.
I tako,krene taj neki ritam,moj drugar,aj da ga nazovemo Sofronije,ulazi dami otpozada i zadaje joj enormne užitke.
U žaru borbe,Sofronije stiska dupe dami i gnječi ga,za to vreme pomenuta, ispušta neke zvukove,ali i dalje ima puna usta posla,što joj otežava verbalnu komunikaciju..
Sofronije sve jače stiska i ubrzava ritam i dama u jednom momentu iznenada menja položaj svoga dupeta.Njegova ruka promašuje damino dupe i instiktivno sleće na kolegine maljave noge.Po njegovim rečima,kolega je isto kao i soko,štedeo na sredstvima za depilaciju i nadao se kupovini neke nekretnine...
Elem,Sofronijeva ruka u žaru borbe,skliznuvši sa daminog dupeta, prelazi na kolegine noge i u sekundi mu čupa dlake i to iz korena.
Kolega jako vrisnu,dama se trgne i diže glavu.Prestaje sa poslom i gleda kako njen prethodni rad u zadnjih pola sata,pada i nestaje u momentu.
I Sofronije izlazi,bez do kraja obavljenog posla.
U sobi nastaje muk,tišina..
Sofronije ostaje neobavljenog posla sa punom šakom koleginih dlaka.
Kolega,em što ništa nije dobio,em je izgubio te iste dlake,koje su mu bile itekako potrebne,u tom zimskom periodu.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back