Sex na pocetku veze!

srebro:
inspirion:
Koliko isfrustriranih muskaraca na forumu.

A ni jedna zena nije drolja.Svaka je vredna ljubavi.Ako ne tvoje,onda nekog drugog.Shvati to i imaces vece sanse za pravu ljubav.Sigurno.
Ma jok nije...I to kaže nesrećnik kojeg ni jedna ni da pogleda pa zato neuspešno prodaje sebe po forumu za male pare a pritom nema herca ni da postuje svoju sliku koliko je jak frajer(pogledati temu "malo muškog mesa bla bla bla..").Lol da se ubiješ od muke kad vidiš...
:roll: Eh,Srebro.....pravo si zlato kad tako krenes da prozivas.... :P :wink:

srebro:
inspirion:

A ni jedna zena nije drolja.Svaka je vredna ljubavi.Ako ne tvoje,onda nekog drugog.Shvati to i imaces vece sanse za pravu ljubav.Sigurno.
Ma jok nije...I to kaže nesrećnik kojeg ni jedna ni da pogleda pa zato neuspešno prodaje sebe po forumu za male pare a pritom nema herca ni da postuje svoju sliku koliko je jak frajer(pogledati temu "malo muškog mesa bla bla bla..").Lol da se ubiješ od muke kad vidiš...
drolje,droljice :twisted: :twisted: :twisted:

inspirion:

"TAKO JE GOVORIO INSPIRION" :wink:
Careeeeeeeeeee!

Ovi diletanti su pravi smorovi, treba im zabraniti pristup forumu! :twisted:

srebro:
inspirion:

Mnogo blebeces...

Nijedna nije drolja.Tacka.

ace:
inspirion:

"TAKO JE GOVORIO INSPIRION" :wink:
Careeeeeeeeeee!

Ovi diletanti su pravi smorovi, treba im zabraniti pristup forumu! :twisted:
E,zanimljivi ace,voleo bih da si bio sinoc tamo gde sam ja bio,tamo mnogo vole takve zanimljive kao ti :twisted:
ps:na znam smem li ovo da kazem,al ne mogu da odolim taman me izbachili,:ace yebo te vise onaj tvoj dzej :!: :twisted: :twisted:

srebro:
inspirion:

Nisam bas sigurna da sam te razumela...
Slucajno ZNAM da je inspirion jedan od najboljih frajera koje sam upoznala, izuzetan dzentlmen, nadasve duhovit, sa visokim IQ i EQ.
A da te pitam, onako licno... Kojim svojim kvalitetima ti imas da se pohvalis?

Danitza:
zmajkojihoda:
Zasto vecina devojaka bezi od sexa na pocetku veze??? .... Da ispadnu andjelchici???...a kasnije djavolcici????
neznam!!!!!

Ja nikad ne bih odma spavala s muskarcem ne zato sto da bne ispadnem laka ili tako nesto, vec zato sto moram da steknem bar neko poverenje i sigurnost u njega...

Jel ce te vi da se karate ili oslobadjate taoce u Iraku?
Ili se mozda bojis da ti ne prenese AIDS.Ili da ti ne mazne novcanik dok se budes tusirala posle karanja?

srebro:
PLESsitnihDEMONA:
zmajkojihoda:
Zasto vecina devojaka bezi od sexa na pocetku veze??? .... Da ispadnu andjelchici???...a kasnije djavolcici????
neznam!!!!!
Ja imam druga koji omalovazava devojku koja je spremna na sex posle 3-4-5 dana veze.To mi nikako nije jasno!Kakve veze ima da li ce sex da bude posle 3 ili posle 15-20 dana.On ustavri misli da ako mu devojka da posle 3 dana ili ne daj boze prvo vece da je *****.To mi ne ide u glavu.Za mene su vece ***** one koje ne daju,nego se femkaju i izigravaju neku nevinost.To je debilno.
Ne znam kada ce ljudi da shvate da je sex jedna obicna *.Imam utisak da bi ovde svi muskarci hteli da nekoj devojci budu prvi.Klasican strah.
Jedino što je debilno u celoj ovoj priči si ti i tvoji moronski postovi...A da i ova kurvetina koja misli da si idealan jer je retardirana kao ti.
Yebote, jel ovde rade moderatori! :shock:

Hogar68:
srebro:
PLESsitnihDEMONA:
zmajkojihoda:
neznam!!!!!
Ja imam druga koji omalovazava devojku koja je spremna na sex posle 3-4-5 dana veze.To mi nikako nije jasno!Kakve veze ima da li ce sex da bude posle 3 ili posle 15-20 dana.On ustavri misli da ako mu devojka da posle 3 dana ili ne daj boze prvo vece da je *****.To mi ne ide u glavu.Za mene su vece ***** one koje ne daju,nego se femkaju i izigravaju neku nevinost.To je debilno.
Ne znam kada ce ljudi da shvate da je sex jedna obicna *.Imam utisak da bi ovde svi muskarci hteli da nekoj devojci budu prvi.Klasican strah.
Jedino što je debilno u celoj ovoj priči si ti i tvoji moronski postovi...A da i ova kurvetina koja misli da si idealan jer je retardirana kao ti.
Yebote, jel ovde rade moderatori! :shock:

Radili bi da je efendija napisao gore navedeno.

Volite nekoga i zelite seks sa njim/njom, ali kada vam se to desi nikako vam ne ide, i to se ponovi par puta ponekad dobro ponekad opet nista i onda naidje neki dasa/riba i imate osecaj da bi odmah u krevet sa njim/njom al ipak volite tog ovog na pocetku?? :?: :twisted:

Back