zmajkojihoda
Početnik
- Poruka
- 2
Zasto vecina devojaka bezi od sexa na pocetku veze??? .... Da ispadnu andjelchici???...a kasnije djavolcici????
neznam!!!!!
neznam!!!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

hanibal77:sta je za tebe "pocetak veze"?
Pa, pre veridbe, zar ne ?!? :shock:
ops:Pa, recimo... "Zdravo! Ja sam zmajkojihodazeleobihdatetrpam!"hanibal77:sta je za tebe "pocetak veze"?
Julian_Duranona:Pa, recimo... "Zdravo! Ja sam zmajkojihodazeleobihdatetrpam!"hanibal77:sta je za tebe "pocetak veze"?
I to u jednom dahu, a onda ponovo udahne i ... TRPA !!!
zmajkojihoda:Zasto vecina devojaka bezi od sexa na pocetku veze??? .... Da ispadnu andjelchici???...a kasnije djavolcici????
neznam!!!!!
Ja imam druga koji omalovazava devojku koja je spremna na sex posle 3-4-5 dana veze.To mi nikako nije jasno!Kakve veze ima da li ce sex da bude posle 3 ili posle 15-20 dana.On ustavri misli da ako mu devojka da posle 3 dana ili ne daj boze prvo vece da je *****.To mi ne ide u glavu.Za mene su vece ***** one koje ne daju,nego se femkaju i izigravaju neku nevinost.To je debilno.zmajkojihoda:Zasto vecina devojaka bezi od sexa na pocetku veze??? .... Da ispadnu andjelchici???...a kasnije djavolcici????
neznam!!!!!
Ponovo izjavljujem: Ti si idealan!PLESsitnihDEMONA:Ja imam druga koji omalovazava devojku koja je spremna na sex posle 3-4-5 dana veze.To mi nikako nije jasno!Kakve veze ima da li ce sex da bude posle 3 ili posle 15-20 dana.On ustavri misli da ako mu devojka da posle 3 dana ili ne daj boze prvo vece da je *****.To mi ne ide u glavu.Za mene su vece ***** one koje ne daju,nego se femkaju i izigravaju neku nevinost.To je debilno.
Ne znam kada ce ljudi da shvate da je sex jedna obicna *.Imam utisak da bi ovde svi muskarci hteli da nekoj devojci budu prvi.Klasican strah.
Idealan nacin da sebi podignes rating je da - syebes konkurenciju! 8)PLESsitnihDEMONA:Imam utisak da bi ovde svi muskarci hteli da nekoj devojci budu prvi.Klasican strah.
Jedino što je debilno u celoj ovoj priči si ti i tvoji moronski postovi...A da i ova kurvetina koja misli da si idealan jer je retardirana kao ti.PLESsitnihDEMONA:Ja imam druga koji omalovazava devojku koja je spremna na sex posle 3-4-5 dana veze.To mi nikako nije jasno!Kakve veze ima da li ce sex da bude posle 3 ili posle 15-20 dana.On ustavri misli da ako mu devojka da posle 3 dana ili ne daj boze prvo vece da je *****.To mi ne ide u glavu.Za mene su vece ***** one koje ne daju,nego se femkaju i izigravaju neku nevinost.To je debilno.zmajkojihoda:Zasto vecina devojaka bezi od sexa na pocetku veze??? .... Da ispadnu andjelchici???...a kasnije djavolcici????
neznam!!!!!
Ne znam kada ce ljudi da shvate da je sex jedna obicna *.Imam utisak da bi ovde svi muskarci hteli da nekoj devojci budu prvi.Klasican strah.
Uvek dzentlimen!srebro:Jedino što je debilno u celoj ovoj priči si ti i tvoji moronski postovi...A da i ova kurvetina koja misli da si idealan jer je retardirana kao ti.

Rejting?Koji rejting?Gde?Konkurenciju?Koju?Gde?Sta?Julian_Duranona:Idealan nacin da sebi podignes rating je da - syebes konkurenciju! 8)PLESsitnihDEMONA:Imam utisak da bi ovde svi muskarci hteli da nekoj devojci budu prvi.Klasican strah.
:?Sto me guras?Ovde nigde ne pominjem sebe konjino jedna nepismena.I nemoj da me diras,jer te nisam dirao.srebro:Jedino što je debilno u celoj ovoj priči si ti i tvoji moronski postovi...A da i ova kurvetina koja misli da si idealan jer je retardirana kao ti.PLESsitnihDEMONA:Ja imam druga koji omalovazava devojku koja je spremna na sex posle 3-4-5 dana veze.To mi nikako nije jasno!Kakve veze ima da li ce sex da bude posle 3 ili posle 15-20 dana.On ustavri misli da ako mu devojka da posle 3 dana ili ne daj boze prvo vece da je *****.To mi ne ide u glavu.Za mene su vece ***** one koje ne daju,nego se femkaju i izigravaju neku nevinost.To je debilno.zmajkojihoda:Zasto vecina devojaka bezi od sexa na pocetku veze??? .... Da ispadnu andjelchici???...a kasnije djavolcici????
neznam!!!!!
Apsolutno tacnoPLESsitnihDEMONA:
Ma jok nije...I to kaže nesrećnik kojeg ni jedna ni da pogleda pa zato neuspešno prodaje sebe po forumu za male pare a pritom nema herca ni da postuje svoju sliku koliko je jak frajer(pogledati temu "malo muškog mesa bla bla bla..").Lol da se ubiješ od muke kad vidiš...inspirion:Koliko isfrustriranih muskaraca na forumu.
A ni jedna zena nije drolja.Svaka je vredna ljubavi.Ako ne tvoje,onda nekog drugog.Shvati to i imaces vece sanse za pravu ljubav.Sigurno.