sex i grad i vi

a malo su ga ispatetisali i preterali sa onim "pogledima u daljinu", "plutaj plutaj sljokicasti mobilni" i sl... mislim serija je sve samo ne njanjavo sentimentalna i sa dramskim momentima koji ne leze...

mogli su bolje...
ma ja sam umirala od smeha..i kad je on otisao ispred vecnice, tela sam da umrem..jes patetika..al ona scena gde ona spava od besvesti..tu sam se pronasla.. ja sam taj tip, kad prekidam smak sveta:mrgreen:
najbolja fora je sa samantom i susijem...to mi je ono vrh:klap::klap::klap:
e i kad keri mlati biga cvecem..i kad sarlota kaze..proklet bio dan:rotf:
ps.cipele su jedine raspakovane..odnosno, sve je otislo u kutijama, i vratilo se u kutijama..osim cipela, koje su odmah odlozene u novi garderober..makar sam ja tako ukapirala..
ps 2. keri je uzasno ostarila..nije mi bila lepa ni ranije, a sad je grozna:(
i kudite glumu onog sirotana..a mister big? ono je blagi uzas...misim, bas mi je bio smeker u seriji.. a sad kao ofucani macak...:thumbdown:

ma ja sam umirala od smeha..i kad je on otisao ispred vecnice, tela sam da umrem..jes patetika..al ona scena gde ona spava od besvesti..tu sam se pronasla.. ja sam taj tip, kad prekidam smak sveta:mrgreen:
najbolja fora je sa samantom i susijem...to mi je ono vrh:klap::klap::klap:
e i kad keri mlati biga cvecem..i kad sarlota kaze..proklet bio dan:rotf: :rotf::super::rotf:

ps.cipele su jedine raspakovane..odnosno, sve je otislo u kutijama, i vratilo se u kutijama..osim cipela, koje su odmah odlozene u novi garderober..makar sam ja tako ukapirala..
ps 2. keri je uzasno ostarila..nije mi bila lepa ni ranije, a sad je grozna:(
i kudite glumu onog sirotana..a mister big? ono je blagi uzas...misim, bas mi je bio smeker u seriji.. a sad kao ofucani macak...:thumbdown:

O hvala bogu objasnjenje za cipele. Meni to ostalo misterija...
A kad se šarlot kupa i pljuje vodu ? :rotf:

Prijatno iznenadjenje asistentkinja...pozitivna , možda najpozitivnija od svih njih !

Meni se svideo Samantin komsija u LA...:mrgreen: posebno kada se tusirao..;)
joj meni je bio presmesan:lol::lol::lol::lol:
ja inace padam od smeha na te tipove :vidi kako sam dobar!!!
ali nista pod bogom meni tu nije sexi..:neutral:
valjda sam omatorila...:lol:
a samanta mi je bila super..tako je neobicno za nju da bezi..sirota..cak i i kuce kupila:lol:
ps. cure koje nisu gledale film neka ne citaju temu. ja je insam citala dok niasm gledala:whistling:

Nismo ...videćeš kad budeš gledala film, da nismo puno otkrile...samo smo navele neke scene ...
Ja sam isla da gledam a znala sta se desava, pa opet sam se iznenadila nekim stvarima..

VAŽNO : Obavezno gledati u veselom društvu, ja išla sa dve smor drugarice, izašle smo iz bioskopa i ja sva hepi pitam jel da da je do jaja film a njih dve me bledo gledaju samo što nisu rekle muuuuuuuuuuuuuuuu !

moja drugarica i ja smo se cerekala jos pre filma jer je izbila neka svadja kad je kupovala karte, pa mi je prepricavala..znaci, sedele smo u poslednjem redu..i smejale se na sav glas!:D

A ja sam izasla iz bioskopa ovako
a050.gif
nisam mogla da verujem sa kim sam išla da gledam film....

Al zato imam nekog ko je gledao pre mene pa sam joj slala sms ...i bilo mi bolje
:kiss: mila !

joj meni je bio presmesan:lol::lol::lol::lol:
ja inace padam od smeha na te tipove :vidi kako sam dobar!!!
ali nista pod bogom meni tu nije sexi..:neutral:
valjda sam omatorila...:lol:
a samanta mi je bila super..tako je neobicno za nju da bezi..sirota..cak i i kuce kupila:lol:
ps. cure koje nisu gledale film neka ne citaju temu. ja je insam citala dok niasm gledala:whistling:

Nisi ti dobro gledala..:mrgreen: Samanta je i u seriji i u filmu najbolji lik..:)

Back