Северна Кореја приказала симулацију ракетног напада на САД

KeyserSöze

Domaćin
Poruka
4.548
На филму који је приказан на прослави у част 105. годишњице рођења Ким Ил Сунга, деде садашњег лидера земље, демонстрирана је нова балистичка ракета и њено лансирање. Она прелеће океан и изводи напад на амерички град. На следећем кадру приказано је како на гробљу гори америчка застава.

На паради која је претходила емитовању, представљена је, по свој прилици, нова интерконтинентална балистичка ракета.
Ракете на паради у Пјонгјангу
© AP Photo/ Wong Maye-E
Северна Кореја: Ако желе нуклеарни рат, добиће нуклеарни рат

Такође су се на празничном концерту чуле песме којима се величају лансирања ракета и јединица „Теподонг“ стратешких снага Корејске народне армије, која је задужена за ракетна лансирања. Конкретно се у песми говори да је „ракета ’Теподонг‘ као муња и да је спремна да изазове империјализам“.

Парада и приказивање филма одржани су у условима невиђене ескалације напетости на Корејском полуострву. Стручњаци се слажу да би Северна Кореја могла да до 25. априла, када се обележава годишњица оснивања Корејске народне армије, изведе шесту нуклеарну пробу или лансирање. САД су саопштиле да су спремне да делују на Северну Кореју свим расположивим средствима, као и да „успостављају мир силом“. Северна Кореја обећава да ће одговорити нуклеарним нападом на нуклеарни рат и интензивира развој интерконтиненталних балистичких ракета које могу да стигну до територије САД.

https://rs.sputniknews.com/svet/201704191110834549-SevernaKoreja-simulacija-raketni-napad/

- - - - - - - - - -

Пјонгјанг је спреман за свеобухватни рат ако „они“ то желе, изјавио је севернокорејски политичар.

Пјонгјанг: Због САД у било ком тренутку може почети нуклеарни рат

Пјонгјанг је спреман за „свеобухватни“ рат и одговориће на сваку провокацију снага непријатељски расположених према Северној Кореји, изјавио је овлашћени министар у амбасади Зин Ђенг Хеп.

„Наша војска и наши људи имају вољу, спремност и снагу да одговоре на сваку провокацију непријатељских снага. Наша војска и наши људи су спремни да одговоре на све агресивне акције америчких и непријатељских снага. Ако желе нуклеарни рат, можемо одговорити нуклеарним ратом, ако желе свеобухватни рат, ми смо спремни за свеобухватни рат“, рекао је овај званичник на састанку са лидером руске Либерално-демократске партије Владимиром Жириновским.

Изјава је дата због ескалације тензија на Корејском полуострву, где су војске Јужне Кореје и САД саопштиле 16. априла да је Пјонгјанг извео неуспело лансирање ракете након великог броја ракетних лансирања и нуклеарних проба за које се сматра да су у супротности са резолуцијом Савета безбедности УН.
Стејт департмент

Амерички медији су 14. априла јавили да би амерички председник Доналд Трамп могао да нареди напад на Северну Кореју уколико Пјонгјанг одлучи да изврши још једну нуклеарну пробу.

Као одговор на то, Генералштаб севернокорејских оружаних снага запретио је да ће почети напад на америчке војне базе у Јапану и Јужној Кореји, као и на председничку резиденцију у Сеулу у случају америчке агресије.

:hahaha: Kakav scenario.

critique-le-secret-de-la-planete-des-singes-post24.jpg

Po tvrdnjama zapadnjačkih lidera. Zapad se veoma uplašio vojnom snagom Severne Koreje. Britanija je iznela svoj stav da se pridružuje SAD-u u njenom strahu od nukleraki iz Severne Koreje. Takodje Australija je iznela svojj strašni strah da rakete iz Severne Koreje mogu da dolete i na njihov kontinent.

Severna Korja je pod interesnom sferom Kine, biće onako kako Kinezi kažu.

Po tvrdnjama zapadnjačkih lidera. Zapad se veoma uplašio vojnom snagom Severne Koreje. Britanija je iznela svoj stav da se pridružuje SAD-u u njenom strahu od nukleraki iz Severne Koreje. Takodje Australija je iznela svojj strašni strah da rakete iz Severne Koreje mogu da dolete i na njihov kontinent.

Severna Korja je pod interesnom sferom Kine, biće onako kako Kinezi kažu.

кина своју марионету ким џонг ила и подбуњује да прети и маше нуклеаркама...

Pa zavisi kako gledas. Ako cistis klozete tamo gde putujes, tesko da je bolje.

Zanimljivo ja da misliš da turista ili neko ko putuje poslom, ide tamo da čisti toalete. Ja bih, ipak, odabrao radije život u nekoj od tih zapadnih država, nego u nekoj od svega nekoliko koje još uvek nose simbol terora.

Ne bih znao da kažem. Ono što je očigledno da Severna Koreja nema nikakvog takta kada je diplomaija u pitanju, to je očigledno.

Ono što je zanimljivo u Južnoj Koreji postoje memorijalni centri vezano za Korejski rat. U tim centrima turistima i onima koji to žele da čuju, govori se da je rat izmedju Južne i Severne Koreje počeo tako što je Severna Koreja napala Južnu. Amerikanci kao uzrok rata nigde se ne pominju. To je na primer interesantno.

Dok činjenica je da su Keroanci vrlo napredni kako Severni tako i južni. Južna Koreja je razvila izuzetno naprednu tehnologiju, dok severna je razvila nuklerani pa ćak i kosmićki program i ako je skroman oni šalju rakete u svemir. To govori da su Koreanci izuzetno napredna civilizacija.

Ne bih znao da kažem. Ono što je očigledno da Severna Koreja nema nikakvog takta kada je diplomaija u pitanju, to je očigledno.

Ono što je zanimljivo u Južnoj Koreji postoje memorijalni centri vezano za Korejski rat. U tim centrima turistima i onima koji to žele da čuju, govori se da je rat izmedju Južne i Severne Koreje počeo tako što je Severna Koreja napala Južnu. Amerikanci kao uzrok rata nigde se ne pominju. To je na primer interesantno.

Dok činjenica je da su Keroanci vrlo napredni kako Severni tako i južni. Južna Koreja je razvila izuzetno naprednu tehnologiju, dok severna je razvila nuklerani pa ćak i kosmićki program i ako je skroman oni šalju rakete u svemir. To govori da su Koreanci izuzetno napredna civilizacija.

Па логично је да буде тако, јер је Јужна Кореја амерички протекторат. Наравно да ће се за рат кривити само Север, док ће се улога Американаца прећткивати или ће бити представљана у позитивном светлу. То се тако ради.

А што се тиче Севера, мислим да је Ким Џонг Ун неозбиљан, за разлику од свог оца и деце који су били не само озбиљни државници, већ и идеолози, политичари, итд.

- - - - - - - - - -

Kad god vidim tu crvenu petokraku, znam da je reč o nekakavom nasilju nad slobodnom voljom, o laži i prevari.

А да ли знаш да је у Северној Кореји забрањена реч комунизам и забрањена су сва дела Карла Маркса?

- - - - - - - - - -

Ne znam tačno za njih, ali putujući i posmatrajući mi se čini da su manje zlo.

У заблуди си.

pre nekoliko godina sam gledao dobar korejski film o dva brata koji se igrom sudbine u korejskom ratu bore na razlicitim stranama jedan na strani sjvera a drugi u marionetskim juzno koresjkim snagama merikanaca
i ostala mi u pamcenju ona scena kad su vec komunisti bili porazeni od marionetske juznokorejske i mericke vojske i dotjerani do kineski granice ...kineska intrevencija desetine hiljada vojnika sa crvenim zastavama u rukama jurisaju..fantasticna scena

- - - - - - - - - -

Ne bih znao da kažem. Ono što je očigledno da Severna Koreja nema nikakvog takta kada je diplomaija u pitanju, to je očig.

ovo je najbolja diplomatija
ako pokazes da si slab slomicete i zlostavljati
ovo je najbolje odvrcanje od agresije imperijalista samo ostro

pre nekoliko godina sam gledao dobar korejski film o dva brata koji se igrom sudbine u korejskom ratu bore na razlicitim stranama jedan na strani sjvera a drugi u marionetskim juzno koresjkim snagama merikanaca
i ostala mi u pamcenju ona scena kad su vec komunisti bili porazeni od marionetske juznokorejske i mericke vojske i dotjerani do kineski granice ...kineska intrevencija desetine hiljada vojnika sa crvenim zastavama u rukama jurisaju..fantasticna scena

- - - - - - - - - -

ovo je najbolja diplomatija
ako pokazes da si slab slomicete i zlostavljati
ovo je najbolje odvrcanje od agresije imperijalista samo ostro
Nemogu da kažem da nisi u pravu. Jesi.

Samo šta je ključ zapadnjačke politike. To je konrrola trgovinskih puteva. Zato se oni služe sankcijama kao ubojitim oružjem. Zato se i Tramp okomio na Kinu. Jer Kina čak i ostrva gradi i širi svoj uticaj kako bi oslobodila trgovaćke rute. Severna Koreja je pod sankcijama. Za zapadnu demokratiju to nema nikakve veze što zbog sankcija trpi siromašno stanovništvo, što deca umiru od raznih bolesti i gladi.

Zanimljivo ja da misliš da turista ili neko ko putuje poslom, ide tamo da čisti toalete. Ja bih, ipak, odabrao radije život u nekoj od tih zapadnih država, nego u nekoj od svega nekoliko koje još uvek nose simbol terora.

Opusti se i ne budi rob kompleksa. Nisam mislio da ti to radis. Govorim generalno o zapadnom drustvu. Ti ko si i sta si ne znam, ne zanima me. Ako imas i milijardu eur to opet nema veze sa statusom obicnog coveka ni na zapadu ni u Sev Kor. Naravno i ja mislim daje unekoliko bolje na zapadu, ALI NE MNOGO!

što bi automatski značilo da je Sev Koreja veće zlo? :lol:
a za koga?
Sad ćeš ti reći- za njihov narod ;)

Tako je, komunizam je uvek najveće zlo za sopstveni narod. Pogledaj samo kako su Srbi prošli u SFRJ, ili još gore, kako su Rusi prošli u SSSR. Milioni pobijenih po logorima, milioni pokradenih i bačenih da žive u malim stanovima umesto svojim kućama... sve je bolje od komunizma, a koliko je on loš, dokaz je i ovo pisanje po forumu, bilo kakavo razmišljanje o komunizmu kao mogućnosti za bilo čime dobrim. Dok to zlo ne umr eu našem narodu, imaćemo razne Milošveiće, Tadiće i Vučiće.

- - - - - - - - - -

Opusti se i ne budi rob kompleksa. Nisam mislio da ti to radis. Govorim generalno o zapadnom drustvu. Ti ko si i sta si ne znam, ne zanima me. Ako imas i milijardu eur to opet nema veze sa statusom obicnog coveka ni na zapadu ni u Sev Kor. Naravno i ja mislim daje unekoliko bolje na zapadu, ALI NE MNOGO!

Veoma je bolje, suština je u slobodi i izborima. U komunizmu slobode niked nije bilo, o izborima i da ne raspravljamo. Nisam nešto video da ljudi hrle u komunističke zemlje da žive, ali jedam da masovno idu u zapadne zemlje. Baš zbog slobode i mogućnosti.

Degenerici iz Severne Koreje prave simulaciju? :zcepanje: Predzadnja simulacija bila im je 2010. kad je bilo svetsko prvenstvo u fudbalu, kad su otisli kuci sa pet-sest golova na zadnjoj utakmici a na svojoj smrdljivoj rezimskoj televiziji objavili vest da su osvojili prvo mesto. :hahaha: Postoje snimci na YouTube i tragikomicni su. :hahaha1: A zadnja njihova simulacija bila je pre jedno dve godine, kad su opet na svojoj budjavoj rezimskoj televiziji objavili kako su poslali astronauta na Sunce, kako je on tamo otisao i vratio se za 18 sati i kako je svom diktatoru doneo uzorke Sunca. :cepanje: Najbrza ljudska svemirska letelica putuje do Sunca godinama i ne slece na Sunce, jer nema na sta da sleti, a jedan kubni centimetar Sunca moze da sprzi grad velicine Njujorka. :rotf: Toliko o tome kakve su njihove simulacije. Koja sprdnja od "drzave". Jedina drzava na svetu koja nema Internet domen. Tesko da moze da dobaci rakete do najjuznije tacke Juzne Koreje. Kakva Australija i USA. :lol: A tek London i GB. :dash: Kakvih sve plasljivaca i paljevina ima ovde :sad2:

Degenerici iz Severne Koreje prave simulaciju? :zcepanje: Predzadnja simulacija bila im je 2010. kad je bilo svetsko prvenstvo u fudbalu, kad su otisli kuci sa pet-sest golova na zadnjoj utakmici a na svojoj smrdljivoj rezimskoj televiziji objavili vest da su osvojili prvo mesto. :hahaha: Postoje snimci na YouTube i tragikomicni su. :hahaha1: A zadnja njihova simulacija bila je pre jedno dve godine, kad su opet na svojoj budjavoj rezimskoj televiziji objavili kako su poslali astronauta na Sunce, kako je on tamo otisao i vratio se za 18 sati i kako je svom diktatoru doneo uzorke Sunca. :cepanje: Najbrza ljudska svemirska letelica putuje do Sunca godinama i ne slece na Sunce, jer nema na sta da sleti, a jedan kubni centimetar Sunca moze da sprzi grad velicine Njujorka. :rotf: Toliko o tome kakve su njihove simulacije. Koja sprdnja od "drzave". Jedina drzava na svetu koja nema Internet domen. Tesko da moze da dobaci rakete do najjuznije tacke Juzne Koreje. Kakva Australija i USA. :lol: A tek London i GB. :dash: Kakvih sve plasljivaca i paljevina ima ovde :sad2:

Ali SAD, UK i Australija, samo govore kako se jako plaše raketa Severne Koreje i kako te rakete mogu da dobace do SAD i Australije. Ovamo kažu da je sve to smešno i da nemgou Koreanci ništa, ovamo danas daju izjave kako ih se jako boje. Ko je tu lud a ko šašav i ko tu sve laže :ceka:

Veoma je bolje, suština je u slobodi i izborima. U komunizmu slobode niked nije bilo, o izborima i da ne raspravljamo. Nisam nešto video da ljudi hrle u komunističke zemlje da žive, ali jedam da masovno idu u zapadne zemlje. Baš zbog slobode i mogućnosti.

Sloboda izbora ne postoji nigde. Na zapadu postoji samo privid slobode.

- - - - - - - - - -

Degenerici jesu. Degenericno je 90% planete. Covek je degenerik po prirodi.

Back