- Poruka
- 89.713
Snimak je ko neka scena u filmu komedije. 
Treba samo još da ulete u kadar Borat i glumačka ekipa Mrak filmova.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ttgjxdrhdrfrthrhnas su bombardovali demokratskim,
vidis kako smo napredovali u medjuvremenu
a tek cemo![]()
Ša misliš da Borat nema Car bombicu?Ako se zaigra pa je ispusti-ode pola Koreje!Snimak je ko neka scena u filmu komedije.
Ma bitno je koliko je zlo veliko. Zbog posledica.
Meni Sev Koreja deluje kao izolovano zlo. Diktatura u samozatvoru. Niti gde idu niti im ko dolazi. Okruženi žicom.
Kome oni smetaju. Žive svoj život na koji su se navikli i svako naturanje "demokratije i tudje nege" će ih odvesti u invaliditet.
Možda ti živiš zatvoren u kutiji, ja ne. Itekakao imam slobodu i uživam u njoj. Tu slobodu nam je Bog dao i nema ljudi koji mogu da je ukinu... osim u komunizmu i sličnim diktaturama.
Opet ne bih da ulazim u tvoje iskstvo, ja u svom okruženju nemama degenerike, ali dobro, ja pišem iz ugla gledanja.
Švedski socijalizam je odvratna krađa od bogatih, da bi se dalo neradnicima i ostalom ološu. Takav sistem je rak rana u Evropi i neće još dugo opstati na taj način. Šveđani polako (ne baš toliko polako) nestaju kao nacija, gude svoje fizičke odlike ali i svoj identitet. Ne znam da li si imao priliku da budeš u Švdskoj, ili da poznaješ i razgovaraš sa nekima od njih. Ja imam dosta familije tamo, uključujući i prave Šveđanje među njima. Uopšte ne vole situaciju u kojoj se nalaze.
Zanimljivo ja da misliš da turista ili neko ko putuje poslom, ide tamo da čisti toalete. Ja bih, ipak, odabrao radije život u nekoj od tih zapadnih država, nego u nekoj od svega nekoliko koje još uvek nose simbol terora.
Mislis da si slobodan. Sto se tice degenerika tek ih je zapad prepun.
U tebi ima nekog besa gorcine. Garant potices iz siromasne porodice pa se patoloski gnusas siromastva. I to je ok. Imas pravo na svoej osecaje i stav.
Da, ali ti si od cele EU video samo Grčke predsezonske vukojebine kao jeftiniju varijantu letovana udri me do zore
Kaži lepo da si došao sa Zapada na Novi Beograd, tačnije sa zapadnijeg Balkana, ono dok je Tito delio stanove...
Među vama komunistima nikad nije bilo vidovnjaka, samo lažova. Tako se i nastavlja.
Nego, ne ide ti rasprava sa argumentima, naravno da si krenuo klasičnom forumskom taktikom.
- - - - - - - - - -
Moj dobri Proroće, ne budi ljubomoran, i ti ćeš jednom na more otići. Evo, samo da pogodiš tu tvoju sportsku, samo što nisi.![]()
Eto ti sad, hteo bi moj pištolj i to da sam go?
Jesi mi drug, ali ne toliko.
Među vama komunistima nikad nije bilo vidovnjaka, samo lažova. Tako se i nastavlja.
Nego, ne ide ti rasprava sa argumentima, naravno da si krenuo klasičnom forumskom taktikom.
Reefer je jedna baraba lažljiva, znam ga ja. Go ko pištolj, a ovamo more, avioni kamioni ovo ono. Nije taj mora video. Nema ni kompjuter, a i nepismen je. Ovo u stvari ni ne piše Reefer. Ko si ti i šta si uradio sa Rifketom?![]()
Reefer je jedna baraba lažljiva, znam ga ja. Go ko pištolj, a ovamo more, avioni kamioni ovo ono. Nije taj mora video. Nema ni kompjuter, a i nepismen je. Ovo u stvari ni ne piše Reefer. Ko si ti i šta si uradio sa Rifketom?![]()
Reefer se vec mesecima bori protiv moje cavke na jednoj mojoj temi na LjiS. Cudi me da ne podrzava svinjski rezim u Severnoj Koreji.
Etiketiranje neistomisljenika nije osobina tog tzv demokratskog zapada cijim delom pokusavas da se prikazes. Ja dobro znam sta pricam, a ti si pogubljen u nekoj licnoj nesreci. Mrzis sirotinju, uzdizes sebe, mislis da si pametniji nekakva elita. Sve to ukazuje na komplekse i mrznju, bes. Moj ti je savet da zabatalis iskljucivost i da se prvo pozabavis sobom.
Mnogi su uspeli u zivotu materijalnom, pa su se izrokali prevelikom dozom heroina. Glamur zapada je gadna stvar kada je jedini cilj u zivotu.
- - - - - - - - - -
Naravno da nije covek je iskompleksiran. No i da je dobrostojeci bar kao ja, onda po njegovom pisanju vidis da ima veliki strah od siromastva. Verovatno mu se prihodi baziraju na nekoj magli, nesigurni su i zna da ako ih izgubi da ce da se sjuri u kontejner.
Imas takvih recimo bankara u nas, zaposlenih po nekim NCR firmama i slicno. Danas dobra plata sutra socijala![]()