Vjeruj mi, nije ti to tako.
Pa za vrijeme Tuđmana, kada je postojala najveća moguća koncentracija vlasti u rukama jedne osobe, Maksimirom se orilo - Tuđmane, pederu!
Hrvatski nogometni huligani u pravilu su najobičniji neradnici, zgubidani, klošari i kokošari koji u vrh glave nekome gledaju uvaljati panj marihuane, znači oni sitni kriminalci.
Ne kažem sad da uopće nema dilera koji su uz to i huligani, ali ne postoji nekakva organizirana kriminalna struktura među njima.
Evo, znam jednog Torcidaša iz kvarta, tek nakon četrdesete mu je pošlo za rukom pronaći i zadržati posao, do tada je bio materi na grbači.
Kriminalom se istina nikada nije bavio, ali kreten ima napad na službenu osobu, a to je totalno sranje i pizdarija kada ti piše.
Negdje su se potukli, bježali, on naglo zakočio da bi pokupio prijatelja koji je bježao od policije, pandur naletio na stražnji dio auta, na sudu ispričao da ovaj nije stao, već krenuo u rikverc kako bi ga udario

i eto ti upis u dosije.
Ali kakogod, mislim da je u Srbiji ta priča, pogotovo oko Partizana, daleko ozbiljnija.