Шетајмо се

Мени је омиљени начин шетње да направим фото-туру.

Углавном обилазим обале па гледам шта се све са њих види. Лети се дешава да скоро изгорим на сунцу јер фоткање захтева прилично стајања у месту, а наша шеталишта немају баш превише хладовине. Стање ће се временом поправити... али не бих прво да сачекам 20 година :lol:

Мој кеј на Дорћолу се подразумева :)

Велико откриће ми је био НБГ кеј код блокова. Истина, са једне стране зграде, са друге сплавови начичкани као Београђани у градском превозу... али за мене је та преподневна шетња викендом била баш занимљива. Одмах од топлане, па до краја. Повратак кроз блокове, углавном кроз павиљоне. И ту сам пронашао занимљивих ствари и некакав мир, иако сам на најживљој општини.

Добро је и на земунском кеју, мада је ту један део који нема ни травке, а камоли хладовине.

Једном приликом сам направио туру "од реке до реке", од границе Земуна и НБГ, поред општине НБГ па скроз низ Омладинских бригада до Јурија Гарарина, па десно до краја Блока 45 да провирим на Саву.

Ко успе да чим пређе Бранков мост према НБГ направи полукружно десно и ту се паркира, може да приђе реци и да иде на обе стране, добар је поглед.

Setala po G.Vencu pa do centra
U K.Mihajlovoj nisam bila od letos.
Neka deca ispred skupštine
IMG_20211013_201456.jpg

Back